• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+4 kanama

fahrenheit12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
40
47
3
30
Kızlar merhaba bugün 5 +5 teyim cuma keseyi görmüştük dün tuvalette kanamam oldu peçeteye geldi ve tuvalete her gittiğimde oldu bir kaç saat kırmızı renkte doktor Protestan iğne bur birtane daha dedi sabaha karşı kahverengi lekelenmeye döndü doktora gittim bugün kese duruyor bebekte oluşmaya başlamış ama rahim içinde kanama bar dedi serum ve düşük önleyici iğne yaptılar coraspirini kesti haftaya tekrar gel dedi nasıl gelişeceğini birlikte yaşayıp göreceğiz dedi endişeliyim yaşayan varmı daha önce suan çok küçük leke var kahverengi oda içinde kalanlar galiba

Kızlar merhaba bugün 5 +5 teyim cuma keseyi görmüştük dün tuvalette kanamam oldu peçeteye geldi ve tuvalete her gittiğimde oldu bir kaç saat kırmızı renkte doktor Protestan iğne bur birtane daha dedi sabaha karşı kahverengi lekelenmeye döndü doktora gittim bugün kese duruyor bebekte oluşmaya başlamış ama rahim içinde kanama bar dedi serum ve düşük önleyici iğne yaptılar coraspirini kesti haftaya tekrar gel dedi nasıl gelişeceğini birlikte yaşayıp göreceğiz dedi endişeliyim yaşayan varmı daha önce suan çok küçük leke var kahverengi oda içinde kalanlar galiba
Muhtemelen içerde kalıp kurumuş olanlar çıkıyordur. Kese duruyorsa şanslısın. Önlemler de alınmış sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim de oldu, düzeldi. Hatta aynı haftadaydım. Minimum hareket etmeye çalış, mümkünse yat uzan. Birkaç gün tuvalet dışında pek kalkmamaya çalış. Daha da düzelir inşallah😇

Kanama alanı varmıydı canım sendede dinleniyorum uzanıyorum full
bildirim gelmemiş canım mesajını geç gördüm. Ben kanama olduktan sonra ertesi gün gittiğimde kanama alanı görülmemişti ama aradan iki hafta geçtikten sonra doktorum kanama alanı gördü, muhtemelen buydu şu anda aktif kanama yok dedi. Zaten kanama bir gün oldu, sonrası lekelenmeye döndü. Yavaş yavaş bitti devamında.

senin de kahverengiye döndüğü için endişe etme bence, aktif kanama olsa devam ederdi ama muhtemelen senin de bir an oldu sonra yavaş yavaş iyileşiyor 🙏🏻

Ay biraz moral oldu çok teşekkür ederim kalp atışını sağlıklı bir şekilde duyarız inşallah haftaya

Back