- Konu Sahibi elispera_24
-
Evet bak iyi oldu. Kan sulandırıcı kanamayı artırıyor bi süre belki bıraktırıp sonra uine başlatır. Vajinadan fitili bana günde 2 dedi. Normalde günde bir kullanıyordum. Şimdi 2 ye çıkardık sabah akşam. Dün gece yapılan iğne hemen kesti çok şükür bi daha kanamam olmadı ama işte değer beni düşündürüyor.Şimdi sordum corasprini kestirdi vajinadan progestan ve prolutex istedi
Senin kese ne zaman görülmüştü?Şimdi sordum corasprini kestirdi vajinadan progestan ve prolutex istedi
Gönlünü ferah tut bazı laboratuarlar belli oran üstü ölçme yapamıyor oyuzden beta takibi genelde aynı yerde vermeye çalış tüp bebek hesaplaması genelde transfer gününe 2 hafta ekleyin demişti bizim tüp bebek doktorumuz öylede hesaplaya bilirsinAcaba acilde kanlarımı karıştırdılar35.250 gibi bi rakam 5+4 için evet fazla. Yani hayır olsun ama bu gebelik sanki iyi ilerlemiyor gibi hissediyorum Allah ne zaman yazdıysa ne kadar zorlasakta oldurmuyor
İğne neydi? Prolutex miEvet bak iyi oldu. Kan sulandırıcı kanamayı artırıyor bi süre belki bıraktırıp sonra uine başlatır. Vajinadan fitili bana günde 2 dedi. Normalde günde bir kullanıyordum. Şimdi 2 ye çıkardık sabah akşam. Dün gece yapılan iğne hemen kesti çok şükür bi daha kanamam olmadı ama işte değer beni düşündürüyor.
İlk 5+2 de bakıldıSenin kese ne zaman görülmüştü?
Progestan ampulİğne neydi? Prolutex mi
Şimdi diyorum gidiyim başka bi yerde veriyim yarında kendi doktorum bakarGönlünü ferah tut bazı laboratuarlar belli oran üstü ölçme yapamıyor oyuzden beta takibi genelde aynı yerde vermeye çalış tüp bebek hesaplaması genelde transfer gününe 2 hafta ekleyin demişti bizim tüp bebek doktorumuz öylede hesaplaya bilirsin
Sizde jan pıhtılaşması varmıydı?App var hamilelik+ onu indirdim. Ordan son regl tarihini girince öyle hesaplıyor ama bizim tüp bebek ya belki farklı hesaplanıyordır yarın kendi doktorumdan öğrenicem
2 gün arayla vermek iyi olur artışı takiplemek içinŞimdi diyorum gidiyim başka bi yerde veriyim yarında kendi doktorum bakar
Kanında pıhtılaşma var demedi hiç, ama coraspin başlatmıştı. Belki sonra tekrar başlatır sizefeSizde jan pıhtılaşması varmıydı?
Doktor bırak dedi Ama bende pıhtılaşma var sorun olmaz mı acaba ?
O zaman yarın bakarlar yine2 gün arayla vermek iyi olur artışı takiplemek için
Hap ve iğneyi aynı anda mi kullaniyorsun canımDevam etmediğine göre korkacak birşey yoktur herhalde, ben kan sulandırıcı kullanıyorum, pıhtılaşma olduğu için...
Hap dediğiniz progestan mı?Hap ve iğneyi aynı anda mi kullaniyorsun canım
Yok kan sulandırıcıHap dediğiniz progestan mı?
Corasprin, progestan ve folik asit kullanıyorumHap ve iğneyi aynı anda mi kullaniyorsun canım
Anladım. Bana doktor pıhtılaşma için hem hap hemde iğne yazdı da ikisini bir arada kullanmaya korkuyorumCorasprin, progestan ve folik asit kullanıyorum
Merhaba verdiniz mi kan nasıl çıktı merak ettim siziO zaman yarın bakarlar yine
Evet canım tek yumurta ikizi çıktıMerhaba verdiniz mi kan nasıl çıktı merak ettim sizi
Evet canım tek yumurta ikizi çıktı
Resmen acil doktoru beni çok üzdüMerhaba verdiniz mi kan nasıl çıktı merak ettim sizi
Ay ne güzel çok şükür sağlıcakla devam etsin inşallahEvet canım tek yumurta ikizi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?