5+4 haftalık hamileyim kahverengi akıntı var?

Evet progestan 200 mg ağız yoluyla günde 3 kere...
Kan sulandırıcıyı bende kestirdi doktor bence doktorunu ara. Aslında şöyle acildeki doktor dediki kanamaların olması normal değil elbette ama her kanama düşük olacak diye nişey yok. Şimdi rahim yabancı bir cisim görüyor ve onu atmaya çalışıyor fakat biz ilaçlarla geri itiyoruz orda bi savaş var bu da orada bi deforme yapıyor gibi bişey söyledi. Yani ben gelişi güzel anlattım. Ama coraspini kestirdiler

App var hamilelik+ onu indirdim. Ordan son regl tarihini girince öyle hesaplıyor ama bizim tüp bebek ya belki farklı hesaplanıyordır yarın kendi doktorumdan öğrenicem
Merhaba Google tüp bebek gebelik hesaplama yazarsanız orda çıkarıyor kaçıncı gün embriyosu hangi gün transfer oldunuz ekranı doldurduğunuz zaman gösteriyor 🙏🏻

Korkmalımıyız acaba 😔
Korkmalımıyız acaba 😔

benimde tüp bebek şuan 7.5 aylık önümde oturuyor ilk üç ay boyunca iki kez kan kırmızı kanamam ve hep kahverengi lekenme oldu ama sıkı sıkı tutunup geldi bana inşallah sizinde öyle olacak çok korktuğunuzu biliyorum aynı yolda yürümüş biri olarak ama inşallah size gelecek bebeğiniz bolca dua edelim bekleyen herkese 🥰🥰

Bebeğin gelişimine göre ilerleyen haftalarda değişiklik gösteriyor haftası doktor söyler 🫶🏻
Acaba acilde kanlarımı karıştırdılar 😀 35.250 gibi bi rakam 5+4 için evet fazla. Yani hayır olsun ama bu gebelik sanki iyi ilerlemiyor gibi hissediyorum Allah ne zaman yazdıysa ne kadar zorlasakta oldurmuyor

Kan sulandırıcıyı bende kestirdi doktor bence doktorunu ara. Aslında şöyle acildeki doktor dediki kanamaların olması normal değil elbette ama her kanama düşük olacak diye nişey yok. Şimdi rahim yabancı bir cisim görüyor ve onu atmaya çalışıyor fakat biz ilaçlarla geri itiyoruz orda bi savaş var bu da orada bi deforme yapıyor gibi bişey söyledi. Yani ben gelişi güzel anlattım. Ama coraspini kestirdiler
Şimdi sordum corasprini kestirdi vajinadan progestan ve prolutex istedi

Back
X