- 3 Mart 2025
- 135
- 109
- 18
- Konu Sahibi elispera_24
-
Benimde oldu aşkım ilk defa oldu bendede sabah oldu suan bir şey yok 5+6 haftalıgım bendeHayır biraz önce bir kaç damla ve silince geldi, şimdi yine gittim birşey gelmedi
İnsan ilk olunca panik oluyor...
Doktora vs. Sordunuz mu , ben arayıp soramadım geç oldu .Benimde oldu aşkım ilk defa oldu bendede sabah oldu suan bir şey yok 5+6 haftalıgım bende
Korkmalımıyız acabaBenimde oldu aşkım ilk defa oldu bendede sabah oldu suan bir şey yok 5+6 haftalıgım bende
Yok sormadım ben. kan sulandırıcıda kullanmıyorum kırmızıya dönmedikcede aramıycam sanırım biraz akışına bırakcam yoksa herşeye kafayı yicemDoktora vs. Sordunuz mu , ben arayıp soramadım geç oldu .
Progestan kullanıyor musun ?Korkmalımıyız acaba
Devam etmediğine göre korkacak birşey yoktur herhalde, ben kan sulandırıcı kullanıyorum, pıhtılaşma olduğu için...Yok sormadım ben. kan sulandırıcıda kullanmıyorum kırmızıya dönmedikcede aramıycam sanırım biraz akışına bırakcam yoksa herşeye kafayı yicem
Evet progestan 200 mg ağız yoluyla günde 3 kere...Progestan kullanıyor musun ?
Devam etmeyince bir şey olmaz diye düşünüyorum bende ama yine doktor bilir kese gördün mü senDevam etmediğine göre korkacak birşey yoktur herhalde, ben kan sulandırıcı kullanıyorum, pıhtılaşma olduğu için...
O zaman doktoruna bilgi ver telefonu varsaEvet progestan 200 mg ağız yoluyla günde 3 kere...
Evet göründü sizin ?Devam etmeyince bir şey olmaz diye düşünüyorum bende ama yine doktor bilir kese gördün mü sen
Bende gördüm canım devam ederse arıycam ben hayırlısı olsun sen rahat etmiyceksen bir şekilde ulaşEvet göründü sizin ?
App var hamilelik+ onu indirdim. Ordan son regl tarihini girince öyle hesaplıyor ama bizim tüp bebek ya belki farklı hesaplanıyordır yarın kendi doktorumdan öğrenicemBirde nasıl hesaplıyorsunuz , ben hata mı yapıyorum acaba hesapta ?
Kan sulandırıcıyı bende kestirdi doktor bence doktorunu ara. Aslında şöyle acildeki doktor dediki kanamaların olması normal değil elbette ama her kanama düşük olacak diye nişey yok. Şimdi rahim yabancı bir cisim görüyor ve onu atmaya çalışıyor fakat biz ilaçlarla geri itiyoruz orda bi savaş var bu da orada bi deforme yapıyor gibi bişey söyledi. Yani ben gelişi güzel anlattım. Ama coraspini kestirdilerEvet progestan 200 mg ağız yoluyla günde 3 kere...
Merhaba Google tüp bebek gebelik hesaplama yazarsanız orda çıkarıyor kaçıncı gün embriyosu hangi gün transfer oldunuz ekranı doldurduğunuz zaman gösteriyorApp var hamilelik+ onu indirdim. Ordan son regl tarihini girince öyle hesaplıyor ama bizim tüp bebek ya belki farklı hesaplanıyordır yarın kendi doktorumdan öğrenicem
Yani yarın belli olur ama araştırmalarıma höre bu haftada bu değer ya ikizdir ya da mol gebelik, boş gebeliktir. Yarın inşallah belli olur diye düşünüyorumBaya yüksek doktor birşey söyledi mi, bu değer için?
Korkmalımıyız acabaKorkmalımıyız acaba
Oraya baktım oraya göre 5+4 müşümMerhaba Google tüp bebek gebelik hesaplama yazarsanız orda çıkarıyor kaçıncı gün embriyosu hangi gün transfer oldunuz ekranı doldurduğunuz zaman gösteriyor
Bebeğin gelişimine göre ilerleyen haftalarda değişiklik gösteriyor haftası doktor söylerOraya baktım oraya göre 5+4 müşüm
Acaba acilde kanlarımı karıştırdılarBebeğin gelişimine göre ilerleyen haftalarda değişiklik gösteriyor haftası doktor söyler
Şimdi sordum corasprini kestirdi vajinadan progestan ve prolutex istediKan sulandırıcıyı bende kestirdi doktor bence doktorunu ara. Aslında şöyle acildeki doktor dediki kanamaların olması normal değil elbette ama her kanama düşük olacak diye nişey yok. Şimdi rahim yabancı bir cisim görüyor ve onu atmaya çalışıyor fakat biz ilaçlarla geri itiyoruz orda bi savaş var bu da orada bi deforme yapıyor gibi bişey söyledi. Yani ben gelişi güzel anlattım. Ama coraspini kestirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?