5+4 haftalık hamileyim kahverengi akıntı var?

Şimdi sordum corasprini kestirdi vajinadan progestan ve prolutex istedi
Evet bak iyi oldu. Kan sulandırıcı kanamayı artırıyor bi süre belki bıraktırıp sonra uine başlatır. Vajinadan fitili bana günde 2 dedi. Normalde günde bir kullanıyordum. Şimdi 2 ye çıkardık sabah akşam. Dün gece yapılan iğne hemen kesti çok şükür bi daha kanamam olmadı ama işte değer beni düşündürüyor.

Acaba acilde kanlarımı karıştırdılar 😀 35.250 gibi bi rakam 5+4 için evet fazla. Yani hayır olsun ama bu gebelik sanki iyi ilerlemiyor gibi hissediyorum Allah ne zaman yazdıysa ne kadar zorlasakta oldurmuyor
Gönlünü ferah tut bazı laboratuarlar belli oran üstü ölçme yapamıyor oyuzden beta takibi genelde aynı yerde vermeye çalış tüp bebek hesaplaması genelde transfer gününe 2 hafta ekleyin demişti bizim tüp bebek doktorumuz öylede hesaplaya bilirsin

Evet bak iyi oldu. Kan sulandırıcı kanamayı artırıyor bi süre belki bıraktırıp sonra uine başlatır. Vajinadan fitili bana günde 2 dedi. Normalde günde bir kullanıyordum. Şimdi 2 ye çıkardık sabah akşam. Dün gece yapılan iğne hemen kesti çok şükür bi daha kanamam olmadı ama işte değer beni düşündürüyor.
İğne neydi? Prolutex mi

Gönlünü ferah tut bazı laboratuarlar belli oran üstü ölçme yapamıyor oyuzden beta takibi genelde aynı yerde vermeye çalış tüp bebek hesaplaması genelde transfer gününe 2 hafta ekleyin demişti bizim tüp bebek doktorumuz öylede hesaplaya bilirsin
Şimdi diyorum gidiyim başka bi yerde veriyim yarında kendi doktorum bakar

App var hamilelik+ onu indirdim. Ordan son regl tarihini girince öyle hesaplıyor ama bizim tüp bebek ya belki farklı hesaplanıyordır yarın kendi doktorumdan öğrenicem
Sizde jan pıhtılaşması varmıydı?
Doktor bırak dedi Ama bende pıhtılaşma var sorun olmaz mı acaba ?

Back
X