- 10 Mayıs 2024
- 376
- 78
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
5+4 haftalık hamileyim kahverengi akıntı var?korkmalımıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük olabilir midoktora gitmelisin
Doktora gitmeden bilemezsiniz ki. Oladabilir olmayadabilir ne desem boşDüşük olabilir mi
Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?5+4 haftalık hamileyim kahverengi akıntı var?korkmalımıyım
Evet corasprin kullanıyorumKan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
Benimde din kanamam oldu coraspini bıraktırdı doktor. Betan kaç şuanda biliyor musun canımEvet corasprin kullanıyorum
Kanama kırmızı mı kahve mi olduBenimde din kanamam oldu coraspini bıraktırdı doktor. Betan kaç şuanda biliyor musun canım
2 gün önce 5178 di 5+2 haftalıkkenBenimde din kanamam oldu coraspini bıraktırdı doktor. Betan kaç şuanda biliyor musun canım
Kırmızıydı benim belki pembe kırmızı gibi.Kanama kırmızı mı kahve mi oldu
Benim 35250 gibi bişey çıktı çok mu yüksek anlamadım2 gün önce 5178 di 5+2 haftalıkken
Ondan olabilir. 6 yıl önce sorunlu bir hamilelik geçirmiştim. Bu lekeler ve kanamalar nedeniyle 3 ay yattım, vajinal progesteron jeli artı proluton depot a rağmen leke ve kanama vardı. Bu arada onun öncesinde 2 düşüğüm vardı, pıhtılaşma genlerimde sorun olmadığı halde doktorum göbekten iğne vermişti. O gebeliğim sonlandırıldı. 2 yıl sonra tekrar hamile kaldım, bu kez riskli gebelik uzmanına gidiyordum, o kan sulandırıcı vermedi, korktum ya düşerse diye. Doktorum dedi ki pıhtılaşma sorunun olmadığı halde sulandırıcı verirsem bu kez de kanamayla uğraşırızEvet corasprin kullanıyorum
Kaç haftalık , ikiz mi?Benim 35250 gibi bişey çıktı çok mu yüksek anlamadım
Bende kanda pıhtılaşma var.Ondan olabilir. 6 yıl önce sorunlu bir hamilelik geçirmiştim. Bu lekeler ve kanamalar nedeniyle 3 ay yattım, vajinal progesteron jeli artı proluton depot a rağmen leke ve kanama vardı. Bu arada onun öncesinde 2 düşüğüm vardı, pıhtılaşma genlerimde sorun olmadığı halde doktorum göbekten iğne vermişti. O gebeliğim sonlandırıldı. 2 yıl sonra tekrar hamile kaldım, bu kez riskli gebelik uzmanına gidiyordum, o kan sulandırıcı vermedi, korktum ya düşerse diye. Doktorum dedi ki pıhtılaşma sorunun olmadığı halde sulandırıcı verirsem bu kez de kanamayla uğraşırızTabi ben şok
5+6 benim uygulama takibime göre. Tek embriyo transfer edildiKaç haftalık , ikiz mi?
Baya yüksek doktor birşey söyledi mi, bu değer için?5+6 benim uygulama takibime göre. Tek embriyo transfer edildi
Birde nasıl hesaplıyorsunuz , ben hata mı yapıyorum acaba hesapta ?5+6 benim uygulama takibime göre. Tek embriyo transfer edildi
Sürekli mi var5+4 haftalık hamileyim kahverengi akıntı var?korkmalımıyım
Hayır biraz önce bir kaç damla ve silince geldi, şimdi yine gittim birşey gelmediSürekli mi var