5,4 haftalik hamileyim bulantilarim azaldi bir sorunmu var acaba

arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı

[QUOTgsdr, post: 39718303, member: 618255"]Kizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim

Ne guzel bulantilarin azaldiysa, hic olmaz bi daha diye dua et bence :) bulanti eşittir bebek saglikli diye birşey yok canim. Bazilarinda hic olmaz, bazilarida benim gibi
8. Haftadan 20. Haftaya kadar sürer cok sukur oglusum saglikli ama zor hamilelik geçirdim, bulanti kusma çok kotu.
Bu arada hayirli olsun, saglikla kucaginiza alirsiniz ins[/QUOTE]
amin insallah Rabbim sizede saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin

[QUOTgsdr, post: 39718303, member: 618255"]Kizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim

Ne guzel bulantilarin azaldiysa, hic olmaz bi daha diye dua et bence :) bulanti eşittir bebek saglikli diye birşey yok canim. Bazilarinda hic olmaz, bazilarida benim gibi
8. Haftadan 20. Haftaya kadar sürer cok sukur oglusum saglikli ama zor hamilelik geçirdim, bulanti kusma çok kotu.
Bu arada hayirli olsun, saglikla kucaginiza alirsiniz ins[/QUOTE]
gögüs agrısı erkenden azalıyormu

dra git canım bi muayane ol

Adetine 13 gün varsa belliki yumurtlama donemindesin. Bu agrılar normal heleki birazda ayaklarını usuttuysen gayet normal

Ama senin kastettiğin hamile olabilirmiyim gibi bi soruysa tabikide 1 haftada ne belli olur nede belirti yasarsın. İlk korunmasız ilişki zamanlarında bebek düşüncesinden dolayı psikolojik olabilir. Aklına takılıyosa dr gitmelisin

Ben de hiç mide bulantısı yok :)) İnşallah da böyle devam eder Koku hassasiyeti bile yok.. göğüslerim acıyor ve şimdiden büyüdüler :/ bir de halsiz oluyorum, geceleri tv karşısında sızıyorum. O kadar.. Yarın bebişi görmeye gidicez. İnşallah Allah nasip eder de kalp atışlarını duyarız. Belirti her şey değil canım.. endişe etme..

Neden bu kadar dert yapiyorsun ee o zmn ben ne yapmaliyim 6 ay once 2 aylik bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum simdi bnde 5 haftalik hamileyim karnimin ici gobel cevrem cok aciyor agrim yok ama aciyor ici bende strese girdim öldumu diye bnm gibi dusuncelerde bogulsan naparsin stres yapma ins alirsin kucagina saqlikla

yoktur ınsallah cnm bnemde goguslerım cok ağrıyordu azaldı bıraz sımdı ama normalmıs bende mıde bulantısı hıc yok zaten ama 6 7 haftadan sonra artar dıyolar
Sizin sat aynımı acaba 26 ocak benim
Dr gittiniz mi kalp atışı için ne zaman çağırdı
Merak ediyorum kese için bişey dedimş bebeği gördü mü

Kizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim
Bence hiçbir sorun yok her hamilelik farklıdır aklına kötü şeyler getirme ben daha yeni doğum yaptım 2. çocuğumu kucagima aldım bulantı hiç çekmedim kanama olursa kork cnm allah kucagina almayı nasip etsin icini rahat tut

AMİN CANIM.SONRADAN YİNE BULANTILARIM OLUYOR AMA HAFİF

Benimde bulantilarim cok erken baslamisti 4 haftalikken falan. Simdi bazi gunler durmadan kusuyorum bazi gunler hic bulantim olmuyor. Bence psikolojik olarak bulantimiz olmasi gerektigine inandirmisiz kendimizi cnm.bulanti olmayinca bende acaba bi sorunmu var moduna giriyorum. Tamamen bizle alakali bisiy bence

Bende iki gundur evham yapiuorum bu baslik tamda aradigimdi benim sat 17 ocakti bes haftadan sonra iki hafta hep hazimsizlik ve tiksinti duydum iki gundur rahatim acaba bir sorunmu var die endisrlenmeye basladim bulantilarum yok denecek kadar azaldi goguslerim tas gibi hala ama

Adetim bes gun gecmisti midem bulaniyordu test yapmistim pozitif cikmisti o gun kan vermistik.10 gun oldu.10 gundurde bulantim vardi.dun azaldi bugunde kesildi.bu kadar kisa surede kesilirmi.
CANIM O BELLİ OLMAZ ZATEN Bİ GÜN OLUR Bİ GÜN OLMAZ Bİ GÜN ÇOK OLUR Bİ GÜN AZ HİÇ BİŞEYİN YOKTUR Bİ ANDA KOKU GELİR BAŞLAR TAKMA KAFANA DUAET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…