- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 36
bulandıgında kaç haftalıktın ne kadar sürdüMide bulantısı birazda genetikmis.annemin hic bulamamış benimde önce biraz bulandı şimdi hiç yok
[QUOTgsdr, post: 39718303, member: 618255"]Kizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim
[QUOTgsdr, post: 39718303, member: 618255"]Kizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim
dra git canım bi muayane olarkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı
Ilk haftalarimdi.aksam saatlerinde çok oluyordu.sonra geçtibulandıgında kaç haftalıktın ne kadar sürdü
arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı
Sizin sat aynımı acaba 26 ocak benimyoktur ınsallah cnm bnemde goguslerım cok ağrıyordu azaldı bıraz sımdı ama normalmıs bende mıde bulantısı hıc yok zaten ama 6 7 haftadan sonra artar dıyolar
Bence hiçbir sorun yok her hamilelik farklıdır aklına kötü şeyler getirme ben daha yeni doğum yaptım 2. çocuğumu kucagima aldım bulantı hiç çekmedim kanama olursa kork cnm allah kucagina almayı nasip etsin icini rahat tutKizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim
Sizin sat aynımı acaba 26 ocak benim
Dr gittiniz mi kalp atışı için ne zaman çağırdı
Merak ediyorum kese için bişey dedimş bebeği gördü mü
Çok minnak bende 17 marttagitcem kısmet hayırlısı olur inşallahben daha gıtmedım cnm 12 snde gıtcm ınsalllh gorurum sen gordun mu bebısını
Çok minnak bende 17 marttagitcem kısmet hayırlısı olur inşallah
AMİN CANIM.SONRADAN YİNE BULANTILARIM OLUYOR AMA HAFİFBence hiçbir sorun yok her hamilelik farklıdır aklına kötü şeyler getirme ben daha yeni doğum yaptım 2. çocuğumu kucagima aldım bulantı hiç çekmedim kanama olursa kork cnm allah kucagina almayı nasip etsin icini rahat tut
CANIM O BELLİ OLMAZ ZATEN Bİ GÜN OLUR Bİ GÜN OLMAZ Bİ GÜN ÇOK OLUR Bİ GÜN AZ HİÇ BİŞEYİN YOKTUR Bİ ANDA KOKU GELİR BAŞLAR TAKMA KAFANA DUAETAdetim bes gun gecmisti midem bulaniyordu test yapmistim pozitif cikmisti o gun kan vermistik.10 gun oldu.10 gundurde bulantim vardi.dun azaldi bugunde kesildi.bu kadar kisa surede kesilirmi.
EVET ÖYLE OLUYOR BAZEN İYİYİM BAZEN BULANIYOMCANIM O BELLİ OLMAZ ZATEN Bİ GÜN OLUR Bİ GÜN OLMAZ Bİ GÜN ÇOK OLUR Bİ GÜN AZ HİÇ BİŞEYİN YOKTUR Bİ ANDA KOKU GELİR BAŞLAR TAKMA KAFANA DUAET
BENİM YARIN 10. HAFTA BİTECEK GEÇTİ BULANDIM ÇOK NADİR VE AZ OLUYOREVET ÖYLE OLUYOR BAZEN İYİYİM BAZEN BULANIYOM