canım endıselenme vucut bebege alısmaya basladıkca belırtılerde yavas yavas kaybolurKizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim
Evet persembe gunu gormustuk.en son oglen midem bulandi suan hic yok.bulantim 10 gun olmus oldu.gogus agrimda yanlarda az var.daha 6 haftalik bile deyil galiba erken baslamis bulantin ama armasi lazim normalde.kotu dusunme kanaman falan yoksa bir sorun yoktur.keseyi falan gormusmuydun.
Bir haftada alistimi dersinizcanım endıselenme vucut bebege alısmaya basladıkca belırtılerde yavas yavas kaybolur
bunyene baglı canım ama endıse etme zaten bulantın normalden once baslamıs normalde 8 hafta cıvarında baslayıp 12 haftada bıtıyo doktor bı arkadasımın dedıgıne gore gebelıkte sorun varsa kendını kanamayla gosterır kanama felan olmadıktan sonra kendınıde bebegınıde strese sokma Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınBir haftada alistimi dersiniz
Adetim bes gun gecmisti midem bulaniyordu test yapmistim pozitif cikmisti o gun kan vermistik.10 gun oldu.10 gundurde bulantim vardi.dun azaldi bugunde kesildi.bu kadar kisa surede kesilirmi.daha 6 haftalik bile deyil galiba erken baslamis bulantin ama armasi lazim normalde.kotu dusunme kanaman falan yoksa bir sorun yoktur.keseyi falan gormusmuydun.
Allah razi olsun.ilk gebeligim oldugu icin cok endiseliyim.yasimda 37 cok istiyorduk.Allaha şükür RABBIM verdi insallah tutunuyordur sagliklidirbunyene baglı canım ama endıse etme zaten bulantın normalden once baslamıs normalde 8 hafta cıvarında baslayıp 12 haftada bıtıyo doktor bı arkadasımın dedıgıne gore gebelıkte sorun varsa kendını kanamayla gosterır kanama felan olmadıktan sonra kendınıde bebegınıde strese sokma Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
merak etme canım sen kontrollerını kacırma her gıttıgınde ne kadar gelıstıgını buyudugunu gordukce bu endıselerın geccekAllah razi olsun.ilk gebeligim oldugu icin cok endiseliyim.yasimda 37 cok istiyorduk.Allaha şükür RABBIM verdi insallah tutunuyordur sagliklidir
Sen ne kadarliksinyoktur ınsallah cnm bnemde goguslerım cok ağrıyordu azaldı bıraz sımdı ama normalmıs bende mıde bulantısı hıc yok zaten ama 6 7 haftadan sonra artar dıyolar
Sen ne kadarliksin
Ben iki kere gittim yarin galiba 3.cuye gidecem.5 haftalık galıba cnm daha gıtmedım hastaneye 10 gun sonra gtcem
Ben iki kere gittim yarin galiba 3.cuye gidecem.
Mide bulantısı birazda genetikmis.annemin hic bulamamış benimde önce biraz bulandı şimdi hiç yok