5,4 haftalik hamileyim bulantilarim azaldi bir sorunmu var acaba

blgsdr

oğlum abi olmak istiyor
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
3.068
1.495
46
Kizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim

yoktur ınsallah cnm bnemde goguslerım cok ağrıyordu azaldı bıraz sımdı ama normalmıs bende mıde bulantısı hıc yok zaten ama 6 7 haftadan sonra artar dıyolar

daha 6 haftalik bile deyil galiba erken baslamis bulantin ama armasi lazim normalde.kotu dusunme kanaman falan yoksa bir sorun yoktur.keseyi falan gormusmuydun.

Kizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim
canım endıselenme vucut bebege alısmaya basladıkca belırtılerde yavas yavas kaybolur

daha 6 haftalik bile deyil galiba erken baslamis bulantin ama armasi lazim normalde.kotu dusunme kanaman falan yoksa bir sorun yoktur.keseyi falan gormusmuydun.
Evet persembe gunu gormustuk.en son oglen midem bulandi suan hic yok.bulantim 10 gun olmus oldu.gogus agrimda yanlarda az var.

Bir haftada alistimi dersiniz
bunyene baglı canım ama endıse etme zaten bulantın normalden once baslamıs normalde 8 hafta cıvarında baslayıp 12 haftada bıtıyo doktor bı arkadasımın dedıgıne gore gebelıkte sorun varsa kendını kanamayla gosterır kanama felan olmadıktan sonra kendınıde bebegınıde strese sokma Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Adetim bes gun gecmisti midem bulaniyordu test yapmistim pozitif cikmisti o gun kan vermistik.10 gun oldu.10 gundurde bulantim vardi.dun azaldi bugunde kesildi.bu kadar kisa surede kesilirmi.

Allah razi olsun.ilk gebeligim oldugu icin cok endiseliyim.yasimda 37 cok istiyorduk.Allaha şükür RABBIM verdi insallah tutunuyordur sagliklidir

Allah razi olsun.ilk gebeligim oldugu icin cok endiseliyim.yasimda 37 cok istiyorduk.Allaha şükür RABBIM verdi insallah tutunuyordur sagliklidir
merak etme canım sen kontrollerını kacırma her gıttıgınde ne kadar gelıstıgını buyudugunu gordukce bu endıselerın geccek

Tamamen bünyeye göre değişiyor benim daha yeni başladı.. :)
Korkma stres yapma..

Mide bulantısı birazda genetikmis.annemin hic bulamamış benimde önce biraz bulandı şimdi hiç yok

[QUOTgsdr, post: 39718303, member: 618255"]Kizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim[/QUOTE]

Ne guzel bulantilarin azaldiysa, hic olmaz bi daha diye dua et bence :) bulanti eşittir bebek saglikli diye birşey yok canim. Bazilarinda hic olmaz, bazilarida benim gibi
8. Haftadan 20. Haftaya kadar sürer cok sukur oglusum saglikli ama zor hamilelik geçirdim, bulanti kusma çok kotu.
Bu arada hayirli olsun, saglikla kucaginiza alirsiniz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…