5,4 haftalik hamileyim bulantilarim azaldi bir sorunmu var acaba

E="yldrm16, post: 40059787, member: 666004"]Ay gördük kalp atisi yoktu suan 7 haftalik olduk

Insallah rabbimmm nasip eder sizede kucaginizi doldurur... bnm ilk gebelig

Rabbim bizi kaldiramayacagimiz imtihanlarla sinamasin inşallah ... mevlam kucaginizi doldursun o kokuyu nasip etsin tum kadinlara.... 7.haftadan once pek kalp atisi duyulmuyor ...nerde yasiyorsunuz hastane dr nereye gidiyorsunuz.... neden soruyorum insan cunku dr una guvenmeli inanmali evvell Allaahh...dun tahlil yptrmak istedim devlette yat catala muayene edicm dedi guvenemedimm ...[/QUOTE]
biz görev dolayısıyla mardinde yaşıyoruz doktoruma da çok güveniyorum devlete gidiyorum ama sağolsun çok ilgili bi dr

Insallah rabbimmm nasip izede kucaginizi doldurur... bnm ilk gebelig

Rabbim bizi kaldiramayacagimiz imtihanlarla sinamasin inşallah ... mevlam kucaginizi doldursun o kokuyu nasip etsin tum kadinlara.... 7.haftadan once pek kalp atisi duyulmuyor ...nerde yasiyorsunuz hastane dr nereye gidiyorsunuz.... neden soruyorum insan cunku dr una guvenmeli inanmali evvell Allaahh...dun tahlil yptrmak istedim devlette yat catala muayene edicm dedi guvenemedimm ...
biz görev dolayısıyla mardinde yaşıyoruz doktoruma da çok güveniyorum devlete gidiyorum ama sağolsun çok ilgili bi dr[/QUOTE]
Ne guzel size guven vermesi onemli olan .. insallahh szde duyarsiniz o tatlı hic bitmesin istediğiniz küçük pitpit sesleri...

rabbim hepimizede sağ salim evlat sahibi olmayı nasip etsin inş bizlerde evlatlarımızda sağlıkla kavuşuruz inş sağlıklı anneler sağlıklı evlar sahipleri oluruz allay yardımcımız olsun.

Merhabalar siz sanslisiniz hemen gidip kanda baktirip, ozele gidip ultrasonla gorebiliyorsunuz. Ben hollanda da yasiyorum sadece evde yaptigm idrar tahliliyle hamile oldugumu anladim doktoru aradim hani kanda falan bakilsin degerlerime diye ne dese begenirsiniz yaptigin test pozitifse kanda bakmaya gerek yokmus :) 9.haftaya randevu verildi ki ultrason vesaireye bakmak icin.

Merhabalar siz sanslisiniz hemen gidip kanda baktirip, ozele gidip ultrasonla gorebiliyorsunuz. Ben hollanda da yasiyorum sadece evde yaptigm idrar tahliliyle hamile oldugumu anladim doktoru aradim hani kanda falan bakilsin degerlerime diye ne dese begenirsiniz yaptigin test pozitifse kanda bakmaya gerek yokmus :) 9.haftaya randevu verildi ki ultrason vesaireye bakmak icin.
Zormus yurtdisinda sartlar imkanlar... Allahh yardimciniz olsun

Gözünüz aydın Karaman Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Evet haklısın bende Hollanda da yaşıyorum ve dediğin gibi burda ciddiye almıyorlar. Bende 2 haftadan beri okuyorum yorumları hayretler içindeyim :KK57:
Birsürü testler var bazılarını anlamıyorum bile. Burda hamile testi kendin yapacaksın ve eğer herşey normalse hastaneye bile randuve alamıyorsun yalnızca ebeye gidebiliyorsun.
Rabbim bana da nasip eder 31 mart BAT tarihim heycanla bekliyorum.
Nasıl geciyor belirtiler canım senin biraz bahsetsene kaç gün gecince test yaptın...

Gözünüz aydın Karaman Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Evet haklısın bende Hollanda da yaşıyorum ve dediğin gibi burda ciddiye almıyorlar. Bende 2 haftadan beri okuyorum yorumları hayretler içindeyim :KK57:
Birsürü testler var bazılarını anlamıyorum bile. Burda hamile testi kendin yapacaksın ve eğer herşey normalse hastaneye bile randuve alamıyorsun yalnızca ebeye gidebiliyorsun.
Rabbim bana da nasip eder 31 mart BAT tarihim heycanla bekliyorum.
Nasıl geciyor belirtiler canım senin biraz bahsetsene kaç gün gecince test yaptın...
Allah razi olsun canim. Evet iste ebe 9.haftaya verdi randevuyu. Benim adetten onceki kahverengi akintim gelmedi, bide adetten 10 gun once goguslerim inanilmaz sisti ve aciyordu. Adetimin ilk gunu test yaptim negatif cikmisti, 3.gunu tekrar yaptim o zaman pozitifi gordum. Bide yumurtaliklarimda hafif batmalar vardi, hala devam ediyor. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

Allah razi olsun canim. Evet iste ebe 9.haftaya verdi randevuyu. Benim adetten onceki kahverengi akintim gelmedi, bide adetten 10 gun once goguslerim inanilmaz sisti ve aciyordu. Adetimin ilk gunu test yaptim negatif cikmisti, 3.gunu tekrar yaptim o zaman pozitifi gordum. Bide yumurtaliklarimda hafif batmalar vardi, hala devam ediyor. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Aminnn çok teşekkürler cevap için ciceği burnunda hamile anne :anneadayı::nazar:
Bende de 5 gün önce kasık sancısı göğüs sancısı oldu 2 gün sürdü şu an sesiz yalnızca yorgun hisediyorum evde olduğumdan dolayı rahatım şükür. Bak yazarkene sağ tarafıma yine hafiften sancı girdi kullağı bizdee:eek:
Rabbim hayırlısını versin bekliyorum heycanla.
Sana kolaylıkla hamilelik geçmesini diliyorum, Allah yardımcın olsun :-)

Aminnn çok teşekkürler cevap için ciceği burnunda hamile anne :anneadayı::nazar:
Bende de 5 gün önce kasık sancısı göğüs sancısı oldu 2 gün sürdü şu an sesiz yalnızca yorgun hisediyorum evde olduğumdan dolayı rahatım şükür. Bak yazarkene sağ tarafıma yine hafiften sancı girdi kullağı bizdee:eek:
Rabbim hayırlısını versin bekliyorum heycanla.
Sana kolaylıkla hamilelik geçmesini diliyorum, Allah yardımcın olsun :-)
Sagol canim, allah sana da tez zamanda gostersin insallah, inanki her gece dua ettim rabbim benide isteyen herkeside evlatlarimiza kavustur diye. Bi degisiklik olursa yaz iyimi

Kizlar iki gundur bulantilarim azaldi.goguslerim cok agriyordu elimi degdiremiyordum azaldi bir sorunmu var acaba.dr kontrolunede daha 2 hafta var.tecrubesi olanlar bana yardimci olursaniz sevinirim
ben 13.haftamdayım ne azalması felaket devam ediyor, 8.haftamda durdu çok rahattım istediğimi yedim, sonra yine başladı, olur öyle arada. hiç bulantı yaşamayanlarda var.

Kizlar merhaba , benimde bebisim 5+4 bulantim yok ama mide yanmalarim cok oluyor normal midir sizce ? :KK43:

ben ne yapayım benim midem hiç bulanmadı:KK49:

gögüs ağrım zamanla benim de azaldı cnm endie etme bişeycik yoktur

Tesekkurler carsamba gunu doktordan isteyim :)
1 hafta sabah akşam iç, ben de inişli çıkışlı mide bulantıları yaşıyorum, yanmalar oluyor, miden ekşirde bulanırda, haa inşallah bulanmaz da sen rahat hamilelik geçirenlerden olursun:)

1 hafta sabah akşam iç, ben de inişli çıkışlı mide bulantıları yaşıyorum, yanmalar oluyor, miden ekşirde bulanırda, haa inşallah bulanmaz da sen rahat hamilelik geçirenlerden olursun:)
Tesekkur ederim insallah rahat geciririm ya insallah :)

X