Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NORMAL CANIMMerhaba bnde 4 haftalik hamileyim daha bebegi gormedik 10 gun sonra ultrasonla bakilicak . Bnm alt tarafimdan gobegime dogru kasilma gibi hafif biseyler hissediyorum igne batar gibi arasira ve altim sulanio gibi oluyo wcvye gidip bakip duruyorum islanio cok az pecteyle silip duruyorum bunlar normalmi
canım bebeğinin kesesini ne zaman gördünBende sizinle bu maceraya insallahh nasibimizde varsa katılıyorum
Canim takriben 5. Haftada gorduk nasipse inşallah sabahcanım bebeğinin kesesini ne zaman gördün
ccanım bebeğinin kesesini ne zaman gördün
Aminnnn insallahh hakkimizda hayirlisisağlıklı olsun inş.
hımmm ya biz 5+4 haftalığız ama dün keseyi göremedik inş pazartesi görürüz...kalp atışlarını duydun mu pekiCanim takriben 5. Haftada gorduk nasipse inşallah sabah
c
Canim takriben 5 haftalikken gördük inşallah nasipte varsa tabiki sabah kalp atisini dinlemeye gideceğim. ...
Selamlar ...hayitlik0059573 .!.:hımmm ya biz 5+4 haftalığız ama dün keseyi göremedik inş pazartesi görürüz...kalp atışlarını duydun mu peki
Selamlar hayirli cumalar olsun cumlemize. .... evet hamd olsun verene gordukk ,duyduk kalp atışlarıni da... insalllahhh szde duyacaksiniz ....hımmm ya biz 5+4 haftalığız ama dün keseyi göremedik inş pazartesi görürüz...kalp atışlarını duydun mu peki
Ayrica 5+4 de biz sadece keseyi gördük kalp atisi yoktu suan 7 haftalik oldukyldrm16 .!.:Selamlar ...hayitli
Selamlar hayirli cumalar olsun cumlemize. .... evet hamd olsun verene gordukk ,duyduk kalp atışlarıni da... insalllahhh szde duyacaksiniz ....
çok sevindim canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin...bizde inş kalp atışlarını duyarız bebişimin, benim daha önce 2 düşüğüm var da korkuyorum biraz inş bi sıkıntı yaşamayızSelamlar ...hayitli
Selamlar hayirli cumalar olsun cumlemize. .... evet hamd olsun verene gordukk ,duyduk kalp atışlarıni da... insalllahhh szde duyacaksiniz ....
Insallah rabbimmm nasip eder sizede kucaginizi doldurur... bnm ilk gebeligçok sevindim canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin...bizde inş kalp atışlarını duyarız bebişimin, benim daha önce 2 düşüğüm var da korkuyorum biraz inş bi sıkıntı yaşamayız
çok sevindim canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin...bizde inş kalp atışlarını duyarız bebişimin, benim daha önce 2 düşüğüm var da korkuyorum biraz inş bi sıkıntı yaşamayız