5 AYLIKTAN 1 YASA KADAR ERKEK BEBEK ICIN HEPSI SADCE 25 TL BEGENIRSENIZ YINE YARDIMCI OLURUM.COOK GUZEL TEMIZ URUNLER.
canım bunlar kaç aylığa göre0-1 YAS KIZ BEBEK ICIN BAYRAMLIK OLABILECEK COK GUZEL ELBISELER TOPLU HEPSI 25 TLEki Görüntüle 1255460 Eki Görüntüle 1255461 Eki Görüntüle 1255463 Eki Görüntüle 1255464 Eki Görüntüle 1255465 Eki Görüntüle 1255466 Eki Görüntüle 1255467 Eki Görüntüle 1255460 Eki Görüntüle 1255461 Eki Görüntüle 1255463 Eki Görüntüle 1255464 Eki Görüntüle 1255465 Eki Görüntüle 1255466 Eki Görüntüle 1255467 Eki Görüntüle 1255468 Eki Görüntüle 1255469 Eki Görüntüle 1255470
Canim bunlar senin kiza tam olabilecek kiyafetler kis boyunca giydirebilirsin.belki sadece yenidogan altlar gelmez.diger urunlerin hepsi gelir.urunler azalirsa fiyattan duseriz merak etme.canım benim kız 5 aylık küçükmü büyük mü diye soruyorum
canım benim kız 65 cm sen bana 6-9 9-12 aylık olanları fotoyla eklermisin -örgüm çok örgü olmasın.yazlık ta olmasın yazlık 1 yaş olur çünkü .mayıs doğumluyuz biz. istersen özelden tlf numu atarım whatsuptanda gönderebilirsin.teşekkür ederimCanim bunlar senin kiza tam olabilecek kiyafetler kis boyunca giydirebilirsin.belki sadece yenidogan altlar gelmez.diger urunlerin hepsi gelir.urunler azalirsa fiyattan duseriz merak etme.
Tamam canim sen ozelden telefon numarani yolla.ayrintili goruselim resimleri gostereyim.yalniz ben esimin tel.den giriyorum galiba watsap yok viber var sen yaz noyu mesajlajiriz.gorusmek uzere.canım benim kız 65 cm sen bana 6-9 9-12 aylık olanları fotoyla eklermisin -örgüm çok örgü olmasın.yazlık ta olmasın yazlık 1 yaş olur çünkü .mayıs doğumluyuz biz. istersen özelden tlf numu atarım whatsuptanda gönderebilirsin.teşekkür ederim
iErkek bebek kiyafetlerimize alici ariyoruz 15 tlden verecegim kis bitmeden kacirmayin 5 aydan itibaren olabilecek kiyafetler kacirmayin...1yas eakek bebek kiyafetlerimize alici ariyoruz yokmu begenen cok ssik guzel ve temiz kiyafetlerimiz hadi bakalim...fiyatta yardimci olurum...
Dediğiniz Kıyafetler hangileri ?Erkek bebek kiyafetler
iErkek bebek kiyafetlerimize alici ariyoruz 15 tlden verecegim kis bitmeden kacirmayin 5 aydan itibaren olabilecek kiyafetler kacirmayin...[/QUOTE
CANIM 4. SAYFADA ERKEK BEBEK KIYAFETLERIevet erkek bebek kiyafetleri nerede
CANIM 4. SAYFADA ERKEK BEBEK KIYAFETLERIElinizdeki yenidogan kislik kiz bebek kiyafetleri nelerdir yukleyebilirmisiniz fotolari tekrar mumkunse..
CANIM OZEL MESAJ ATTIMcanım butun sayfaları okudum ama tam olarak anlamadım hangılerı kaldı hangılerı satıldıCok guzel kıyafetler var almak ıstıyorum ama elınde kalanları en son toparlarsan daha ıyı olur yada ben resımlerden secıp sana ozel msj atayımmı elınde kalanlar hangılerı dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?