Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar nasil resim yukleniyor..
Canim ben tabletten yukleyecegim galiba tabletten olmuyor bulamadim.
olmuş galiba,hayırlı olsun. erkek için kaç yaş var? uyku tulumu var mı 2-3 yaş?
Tesekkur ederim Canim. tulumu ben hic kullanmadim.Hediye geldi.kac yasa olur bilemedim etiketi yok 2 yas galiba.erkek gomlekleri kisa kollu olan arkai onlu resimli 2-3yas digerler 5-6 yas canim
Kac ay ve fiyat nedir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim lcw tulum 1_3 ay diger turuncu tulum 3-4 aylik ikisini 5 tl verebilirim.urunler cok temiz biraz durumlardan dolayi uygun vercem.
Cok güzeller fiyatta inanilmaz iyi fakat bize kucuk 2.5 aylik bebegim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
0-3 ay bebegimin en temizleri hediye gelenler
Canim ilk uc resim sifir kullanilmamis.battaniyeli takimi cok kullandim ve yanindaki alt ust takimda hafif leke olusmus o ikisi disindakilerde sifir gibi bir yada iki kez giyilmis cok temiz.istersen baska sifir temiz urunler var.Eki Görüntüle 1146325 Eki Görüntüle 1146326 Eki Görüntüle 1146327 Eki Görüntüle 1146328 Eki Görüntüle 1146329 Eki Görüntüle 1146330 Eki Görüntüle 1146331 Eki Görüntüle 1146332 Eki Görüntüle 1146333
canım ben hediye olarak alıyorum o yüzden ya sıfır ya da 1-2 kez giyilmiş hiç tüylenme olmayan varsa bu seçtiklerim arasında takas yapabiliriz