• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+1 beta hcg 400 dış gebelik midir?

Sssyyyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
538
550
53
Merhaba dün testle hamile olduğumu öğrendim akabinde hafif kanamam başladı bugün betam 400 çıktı 5+1 de kasık ağrım var doktorumda bende dış gebelikten şüphelendik kese gözükmedi zaten gözükmesi içinte betam düşüktü 5. Haftanızda sizin değerniz neydi? İki gün sonra tekrar kan vericeğim ama önceki hamileliğimde ne kanamam ne ağrım olmamıştı bunda bir farklılık hissediyorum

Değer kıyaslamayın çünkü herkesin değeri gerçekten farklı çıkıyor. Dün burada 3,5 haftalık hamile bir arkadaşın 1000 civarıydı, bazen 5 haftalık öğrenenler 200’le öğreniyor falan tamamen şans.

Umarım sağlıklıdır bebeğiniz 🙏🏼

Bende 6 haftalığım dün kanama ile gittim beta 1914 cikti kese görünmedi 2 gün sonra tekrar gel dış gebelik olabilir dediler artışa göre değerlendirecekler

Bende 6 haftalığım dün kanama ile gittim beta 1914 cikti kese görünmedi 2 gün sonra tekrar gel dış gebelik olabilir dediler artışa göre değerlendirecekler
Geçmiş olsun bendede aynı sorun devam ediyor betam artıyor ama ortada kese yok bugün sat göre 6+3 olmam lazım cuma gözükmedi yarın tekrar gideceğim doktor geç döllenmede olabilir dedi bence seninde öyle olabilir canım

Back