Saç Rengi ve Saç Boyama 5.00 saç boyası, lütfen yardımcı olun

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.646
1.126
Ben birkaç ay evvel saçımı boyattım fakat istediğim gibi olmadı. Saçımda kızıllık var. Tekrar eski doğal rengine dönmek istiyorum. Bugün kozmetik mağazasındaki kadına eski fotoğrafımı gösterdim, doğal saç tonumun 5.00 olduğuna karar verdik. Fakat bana tavsiye ettiği markada 5.00 "yoğun açık kahve" diye geçiyor. Kahverengi tonun içinde de kızıllık olmaz mı? Ben kızıllıktan kurtulmaya çalışıyorum. Bir de her numara her markada aynı tona mı tekabül eder? Mesela kadının bana gösterdiği markanın 5.00'ı ile Garnier'ın 5 numarası aynı mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

5 numara kahve. Kizilliktan kurtulmak istiyorsanız küllü bir ton eklemelisiniz. 5.0 ana renk kahve, 5.1 küllü kahve soguk kahve yani. Özelden eski fotoğrafınızı gönderirseniz belki bir fikir verebilirim. Ben de kızılın derdinden muzdariptim. Kendi kendime hallettim.

fotoğrafımı bilgisayara yüklemeyi başaramadım. ama içinde herhangi bir kızıllık bulunmadığını söyleyebilirim. beren saatin fatmagülün suçu ne dizisindeki saç rengiyle aynı onu söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…