- 2 Ekim 2024
- 189
- 39
- 24
Doktor onun için demiştir çünkü ben 9 eylülde en son adet gördüm ve adet günümde 27 ydi yavaş geliştiği için demiş olabilirİşte onu doktor hiçbir şekilde söylemedi çünkü ben en son 21 ağustosta adet gördüm Eylül de göremedim kaç kere test yaptım birşey çıkmadı ve en son 7 ekimde doktora gittim adet olmadığım için beta değerim 11 çıktı o gün öğrendim hamile olduğumu geç döllemöe olmuş olabilir o yüzden hesaplayamadım ne kadar olduğunu şuanki değerlerle göre 5 haftalık görünüyor
9 hafta oluyo ben adet tarihime göre bgn 6+3 um 2 gün önce yani Salı günü gittim 2 hafta sonra kalp atışlarını dinliycez dedi yani 8 haftalıkkenDoktor onun için demiştir çünkü ben 9 eylülde en son adet gördüm ve adet günümde 27 ydi yavaş geliştiği için demiş olabilir
O zaman boş gebelikten şüphelenmiş bence onda da aynı değeriniz artiyo ama bebek olmuyo bana bak burda dedi yani gösterdi doktorOda olabilir çünkü geç döllenmeydi benim Eylül de adet gecikmem oldu 10 gün orda bile test yaptım birşey çıkmadı ama direk şüpheli gebelik diyip insanları korkutmak çok yanlış kesemi gördü ve sağ yumurtalığımda pcos vardı buna rağmen hamile kaldık ve değerlerim çok güzel yükseliyor bilmiyorum herşeyin hayırlısı rabbim bebeği görmediye nasip etsin
İnsallah canım gerçekten çok zor yani böyle şeyler insaallah bebeğin gözükür İnsalah sağlıklıdırHerşeyin hayırlısı ne diyelim inşallah güzel sonuçlar alırım
Ne demek canım yarın haber ver olur muİnşallah çok sağolun
N’aptınız insallah güzel haberler veirirsinizTabiki de veririm
Ultorosona bakmadı mıKan verdim öğleden sonra gidicem 2 gibi inşallah güzel haber alıp size haber veririm
Oh çok şükür valla çok sevindim demekki geç dollenmeymisGördüm bebeği daha çok küçük 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicem çok mutluyum Allah herkese nasip etsin