- 12 Temmuz 2022
- 69
- 21
- 18
- 29
- Konu Sahibi truvahelen
-
Haklısınız da erkekler nasıl bu kadar kolay harcar anlamıyorumOlmayan birşeyi zorlamak üzüntü ve zaman kaybından başka birşey vermiyor malesef. Çok gençsiniz. Hayatınızı yeniden düzene sokabilirsiniz. Yazdan bu yana bu durumun içindeyseniz aylardır düzelmeyen bundan sonrada düzelmez. Başkalarının gölgesinde yaşayacak kadar kıymetsiz bir hayatınız yok. Dik durup yürümeye devam edin.
İnşallah diyelimHiçççç üzülme bence bazen insanın hayatının altı üstünden daha iyi olur çok gençsin daha
4yıllık evliydik 7senedir birlikteyiz tabi ki sevgiliyken bu taraflarını bilmiyordum7 senedir olmayan bundan sonra olur mu die bi düşünürdüm . Olmazdı bence
Adı üstünde erkolar işte hayatı basit kısa yaşarlar o yüzdenHaklısınız da erkekler nasıl bu kadar kolay harcar anlamıyorum
Haklısınız teşekkür ediyorumAdı üstünde erkolar işte hayatı basit kısa yaşarlar o yüzden
Yoluna bak ve kimsenin seni üzmesine izin verme çünkü senden değerli kimse yok
Aslında kolay harcamak demeyelim buna. Kadınlar duygusal amazon gibiler. Olmasada oldurmaya çalışıyorlar. Yuvayı dişi kuş yapar diye diye büyütüldük böyle olması tuhafsanamaz o yüzden. Erkekler daha çok istedikleri gibi değilse, istedikleri hayatı elde etme yönünde ilerliyor. Ama legal ama illegal. Hangisi daha doğru tartışılır. Bugünki aklımla ben erkoların yaptığını doğru buluyorum. Senden öte senden ileri birşey olabilir mi? Kaç kez geliyoruz hayata. Değer görmediğimiz yerde kalıp istediğimiz değeri almaya çalışmak kendimize yaptığımız zalimlik değil mi?Haklısınız da erkekler nasıl bu kadar kolay harcar anlamıyorum
Doğru insanın kendi hakkına girmemesi gerek ama sevseydi değişirdi bırakmazdı bunun bilincindeyimAslında kolay harcamak demeyelim buna. Kadınlar duygusal amazon gibiler. Olmasada oldurmaya çalışıyorlar. Yuvayı dişi kuş yapar diye diye büyütüldük böyle olması tuhafsanamaz o yüzden. Erkekler daha çok istedikleri gibi değilse, istedikleri hayatı elde etme yönünde ilerliyor. Ama legal ama illegal. Hangisi daha doğru tartışılır. Bugünki aklımla ben erkoların yaptığını doğru buluyorum. Senden öte senden ile birşey olabilir mi? Kaç kez geliyoruz hayata. Değer görmediğimiz yerde kalıp istediğimiz değeri almaya çalışmak kendimize yaptığımız zalimlik değil mi?
İnanınki boşanma aşamasına gelebilmek bile bazen lütuf. Amaçlayıp yapamamak dqha yıpratıcı. O yüzden yaşadığınız bu süreç de sizin. Kıymetini bilin. Üzülün ama sonra toparlanıp devam edinDoğru insanın kendi hakkına girmemesi gerek ama sevseydi değişirdi bırakmazdı bunun bilincindeyim
Bu arada yanlış bir bilinç. Hiçbirşey baki değilDoğru insanın kendi hakkına girmemesi gerek ama sevseydi değişirdi bırakmazdı bunun bilincindeyim
İnşallah Allah hakettiklerimiz ile karşılaştırsınİnanınki boşanma aşamasına gelebilmek bile bazen lütuf. Amaçlayıp yapamamak dqha yıpratıcı. O yüzden yaşadığınız bu süreç de sizin. Kıymetini bilin. Üzülün ama sonra toparlanıp devam edin
Bazı erkekler var ya hani benim karımı kimse üzülmez diyip kanatlarının altına alır. Çok nadir tabiBu arada yanlış bir bilinç. Hiçbirşey baki değil
Evet sonra kendileri üzerBazı erkekler var ya hani benim karımı kimse üzülmez diyip kanatlarının altına alır. Çok nadir tabi
Evlilik tam bir şansEvet sonra kendileri üzer
İnsanız yıkmak doğamızda var.
Kimisi belli eder. Kimiside kızılcık şerbeti içtim der matah birşeymiş gibi.
Evlilik eve ocağa sokulacak birşey değilde bakmayınEvlilik tam bir şans
sevgiliyken bilemedin, nişanliyken de mi goremedin?4yıllık evliydik 7senedir birlikteyiz tabi ki sevgiliyken bu taraflarını bilmiyordum
Olmuyorsa zorlamamak lazım hayatı.Birbirimizi seviyor sanıyordum. Ama yazın ailesiyle alakalı bir haksızlık yaşamıştım ve orada beni haksız gördü hepsi doğruymuş ben yanlış yapmıştım. Yapılan haksızlık yüzünden panik atak geçirmiştim, abisi bağırmıştı bana 1haftalık memleketine gittiğimiz zaman tabi gıkı çıkmadı. Ve baktım ki evlilik hayatımız hep 3.kişiler yüzünden bulanmış. Ve eşim boşanıcağımızı bildiği halde bir kere dönüpte sen benim ailemsin sen üzüldün demedi. Ailesini benden öne geçirdi. Ve en kötüsü de bunu anlamaması ve umursamaz davranması boşanırken bile . Şimdi ise gün sayıyoruz boşanmaya. Ne güzel seneye çocuk yapıp Muğla toki den çıkan evimize kavuşacaktık. Ama beni üzmeyi tercih etti. Ben ise çok üzgünüm 7 yılım gitti onla daha yeni 30ma gireceğim. O ise 34ne.Keşke yuvamızı bozmasaydı ama ömür geçer mi sizce sürekli ailesinin arka planını da yaşamak, onların daha çok önemli görülmesi? Bitmez bir sorun değil mi?Acımdan bu saatte yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?