4yıl süren boşanma davam bitti ama :(

Bende öle demedim zaten delil ve şahit sunduk ama olmadı
Üzüldüm sizin için. Inşallah hayatınız bundan sonra daha iyi olur. Görüp göreceğiniz sıkıntı bu olsun. Öyle dediniz diye değil, örnek olarak verdim ben. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın. 💐

Bırakın uğraşsınlar amaçları sizi düşürmek. Dik durun onlara istediklerini vermeyin. Dediğim gibi bir dava açarlarsa da tanıkla arkadaşınız olduğunu ispatlarsınız.
O arkadaşımda yurtdışında artık bilmiyorum yani ne yapacaklarını kestiremiyorum ama boşandım ona biraz da olsun mutluyum

Üzüldüm sizin için. Inşallah hayatınız bundan sonra daha iyi olur. Görüp göreceğiniz sıkıntı bu olsun. Öyle dediniz diye değil, örnek olarak verdim ben. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın. 💐
Amin benm gibi mağdur olan bütün kadınlarımza inşallh

Yanlışınız var. Boşanma kararı kesinleşene kadar sadakat yükümlülüğü devam eder.
Davalar kısa sürse tamam da bu dava 4 yıl sürmüş. 7_8 yıl süren davalar var..elll insaf artık...insanin hayatından da 7 yıl çalınmaz ki..7 yıl kim bekler

Giden para olsun bnce para kazanılır sağlık olduktan sonra ama bu dünyanın öbür tarafı var hakkınızı öbür dünyada alın ins

Davalar kısa sürse tamam da bu dava 4 yıl sürmüş. 7_8 yıl süren davalar var..elll insaf artık...insanin hayatından da 7 yıl çalınmaz ki..7 yıl kim bekler
Bunun için yeni nesil hakimler önce boşuyor sonra mal paylaşımı davasını görüyor. Taraflar boşanmış, boşanma davası ile mal paylaşımı davası ayrılmış oluyor. Böylelikle hak kaybı olmuyor. Ama eski nesil hakimler hala davaları beraber yürütüyor yıllarca süren davalar ortaya çıkıyor.

Bunun için yeni nesil hakimler önce boşuyor sonra mal paylaşımı davasını görüyor. Taraflar boşanmış, boşanma davası ile mal paylaşımı davası ayrılmış oluyor. Böylelikle hak kaybı olmuyor. Ama eski nesil hakimler hala davaları beraber yürütüyor yıllarca süren davalar ortaya çıkıyor.
Okadar saçma şeyler varki gerçekten kadın olmaktan bıktım artık

Bu süreçleri yaşayan arkadaşlar varsada tavsiyelerini duymak istediğim için sordum
Anladım ama sorunuz herkesin yaşayacağı bir türden değil gerçekten hukuki yardım almalısınız oldukça teknik konular bunlar..

Delil olarak sundukları fotoğraf nasıl bir fotoğraf ve nerden bulmuşlar?Ne zaman çekilmiş bir fotoğraf?

Bak çekişmeli olup da iftira atılmayan yok. Anlaşmalı derken 0 kuruş- sıfır nafakaya anlaşmalı istiyorlar. Zor ama öyle napalım yoksa tanımadığı insanları şahit olarak yazıyorlar. Purpplee Purpplee hanımın konularını oku. Hiç tanımadığı 2 adam boşanma davasında şahitlik yapmış aleyhine
Hatta 3 yalancı şahit..
Davada tam kusurlu olunca yalandan iftiradan besleniyorlar işte.
Sıfır nafaka ile bile anlaşmaya razı olmayıp illa can yakmak isteyen biri var benim karşımda.

Yanlışınız var. Boşanma kararı kesinleşene kadar sadakat yükümlülüğü devam eder.

Bu değişti artık çok şükür :p artık boşanma davası açtığınızın ertesi günü bile sadakat yükümlülüğü yok. Sonuçta davalar yıllar sürüyor. İsabetli karar olmuş:

X