Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4'üz Gebelik ve (redüksiyon)
- Konu Sahibi Nyc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok şükür cnm iyiyim ilk merkezden gelnice biraz kanamam oldu gerçi kanama deilmiş bebeğin suyu dedi dr ama benim ara ara kanaamalarım oluyor dr bebeklerden birinin eşinin rahime yakın olduğnu ve ondan yaptığını söledi onun dışında çok şükür rabbime iyiyim çarşamba kontorlümüz var bakalım inşşş sorun yoktur senin 3 müydü cnm
Bende katıldım aranıza beşizlerimle birlikte.Ayın 29'u salı günü redüksiyon tarihim.Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
canım benim Allah yardımcın olsun ama korkma kolay bir işlem ama sabırlı olmak lazım diğerlerinin sağlığı in ben de yaptırdım korktuğum gibi olmadı Allah a çooook şükür ne kanama ne akıntı yaşamadım umarım sen de yaşamaz ve kalan bebeklerine sağlıklı bir hamilelik geçirirsin kaydirigubbakcemile3
çok şükür cnm iyiyim ilk merkezden gelnice biraz kanamam oldu gerçi kanama deilmiş bebeğin suyu dedi dr ama benim ara ara kanaamalarım oluyor dr bebeklerden birinin eşinin rahime yakın olduğnu ve ondan yaptığını söledi onun dışında çok şükür rabbime iyiyim çarşamba kontorlümüz var bakalım inşşş sorun yoktur senin 3 müydü cnm
İyi olmana sevindim canım.Benim Üç tanesine redüksiyon yapılcak.Benimde çok kanamam oldu.Daha şimdiden taşıyamıyorum karnımın sol tarafına baskı yapıyorlar.İlk defa bu kdr uzun oturdum.Ayakta veya oturarak pek duramıyorum.Hayırlısı bakalım.Kendiliğinden düşsün diye çok bekledik ama olmadı.İkisinin suyu da azalmıştı zaten.Benim seçim şansım yok gibi birşey :sinifsinif:
İyi olmana sevindim canım.Benim Üç tanesine redüksiyon yapılcak.Benimde çok kanamam oldu.Daha şimdiden taşıyamıyorum karnımın sol tarafına baskı yapıyorlar.İlk defa bu kdr uzun oturdum.Ayakta veya oturarak pek duramıyorum.Hayırlısı bakalım.Kendiliğinden düşsün diye çok bekledik ama olmadı.İkisinin suyu da azalmıştı zaten.Benim seçim şansım yok gibi birşey :sinifsinif:
evet hiç birimizin seçme şansı yoktu kalanlarla avunuyoruz giden bebeklerimiz kardeşlerinde yaşasın inşallah ömürler kalanların olsun :teselli:
senin ikisinemi rediksiyon yapılcak cnm birtanemi kalcak rabbim kalanları sana bağışlaısın tatlım inş sorun olmaz evt kayra napıo acaba inş iyidirler
Hayır canım üçüne yapılacak iki tane kalacak :sinifsinif:
evet hiç birimizin seçme şansı yoktu kalanlarla avunuyoruz giden bebeklerimiz kardeşlerinde yaşasın inşallah ömürler kalanların olsun :teselli:
İnşaallah canım sağol a.s.
sana kaç embriyo yerleştirildi seyma merak ettim
Canım benim aşılama veya tüp bebek değil normal oldu
yaaaaaaaaaaa cnm bilmiyordummmm ama çok şaşardımmmm normal nasıl beşiz oldu dur araştırim formuna bakım hangi başlık nerde yada kısaca öztelesen ay cnm rabbim yardımcın olsun zor ya dört beş
bende ilk üçüze alıştırmıştım kendimi ama dördüzü duyunca şok olmuştummm sende sorunsuz atlatırsın inşşş tatlım
bende ilk üçüze alıştırmıştım kendimi ama dördüzü duyunca şok olmuştummm sende sorunsuz atlatırsın inşşş tatlım
yaaaaaaaaaaa cnm bilmiyordummmm ama çok şaşardımmmm normal nasıl beşiz oldu dur araştırim formuna bakım hangi başlık nerde yada kısaca öztelesen ay cnm rabbim yardımcın olsun zor ya dört beş
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...sizlerime-hamileyim-hemde-normal-sekilde.html burda canım.Beni yormasan burdan baksan daha iyi olur a.s.
SEYMA cım geçmiş olsun....inşallah hayırlısyla atlatırsın canım.... redüksiyon sayısı arttıkça risk artıyor...aman işlemden sonra ayağa kalkma................. inşallah güzel geçer.... ben daha yeni ayağa kalktım. iki tanesi sonlandırıldı. diğer kalanlarda düşük tehlikesi geçirdik... 15 gündür yatıyorum...
nyc selinius ben iyiyim canım...iki bebeğimde iyiler hamdolsun. nisan ve nilgünden haber yok..... inşallah iyilerdir...
nyc selinius ben iyiyim canım...iki bebeğimde iyiler hamdolsun. nisan ve nilgünden haber yok..... inşallah iyilerdir...