• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4'üz Gebelik ve (redüksiyon)

kızlar meleklerim çok şükür iyiler omurilikleri burun kemiklleri elleri kolları hepsi ölçüldü çok çok şükür iyi meleklerim benim dörten ikiye indirildiği için kan testim yüksek çıkmış normalmşi yani öle çıkması diğer bebeklerinde etkisi olmuş çok şkür sağlıklılar birde eğer artık yanılmazlarsı 2 tane minicik prensesim geliyormuşşşşş rabbime binlerce kez şkürler olsunnn...

Hadi gözün aydın cnm.İnş. devamında sağlıklı bi hamilelik geçiririz ve sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız.Benimkilerde de sorun çıkmadı.Vee biri kız biri erkek teyzesi :emir_bebek:

ayy şeymacım çok sevindim tatlım hadi seninda gözün aydınn diger kızlar nasılsınız nerelerdesiniz

ayy şeymacım çok sevindim tatlım hadi seninda gözün aydınn diger kızlar nasılsınız nerelerdesiniz

Saol cnm ikimizde zor dönemi atlattık çok şükür.Gerçi ben daha dün gece ağladım eşimin kollarında.Giden bebişlerim hala aklımda :gitme:

şeyma ,,nyc siz ikizler topiğine takılmıyorsunuz....... tecrübeli anneler ve ileri haftada hamilelerle paylaşmaya ihtiyacınız yok mu.....:umursamaz: :CüvCüv: :oklava:

sizde gelin bakıımmm... öğrenecek paylaşacak çok şey var...kaydirigubbakcemile

şeyma ,,nyc siz ikizler topiğine takılmıyorsunuz....... tecrübeli anneler ve ileri haftada hamilelerle paylaşmaya ihtiyacınız yok mu.....:umursamaz: :CüvCüv: :oklava:

sizde gelin bakıımmm... öğrenecek paylaşacak çok şey var...kaydirigubbakcemile

Sohbete dahil ederseniz geliriz tabi.Bi kaç yerde oldu da öyle.Herkes kendi grubunu kurmuş gerisi kalmış gibi oluyor. kötükedihüso

arkadaşlar ikizhamilelik dönemi nasıl geçiyor ........ ama şu an kimse yok..malum yemek vakti.....

slm kızlar bende şu an üçüze gebeyim doktorlar kesinlikle devam etmiyeceğini birini sonlandırmam gerektiğini söylediler redüksiyona 9 hf gün verdiler sizler ne zaman oldunuz geneli 11 hf diye biliyorum kafama takıldı bir sorun olurmu diye

kayra mrb arkadaşım bayadır siteye giremiyorum naptın nasılsın doğum yaptınmı bebişlerin nasıl kaç haftalık oldun cnm..

evt cnmcım ben yaptım 36. haftada 25 subat perşembe günü meleklerimi kucağıma aldım hayırlısıyla iki tanecik dünya güzeli kızımmmm mis kokulu meleklerim, rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşş rüya gibi hala inanamıyorum darısı vakti gelince başınıza inşş cnmcımm.....

allah analı babalı büyütsün canım.. bende yarın giriyorum hayırlısıyla inşallah.............

benimde üçüzdü ve 12. haftamda bu işlemi çok zorda olsa yaptırdım.. ikiz devam etttim yoluma ve 38. haftamda prensim ve prensesimi kollarıma aldım çok şükür..

kızlar dördüzlerim doğdular şuan 1 yaşındalar çok zor oluyor ama ben yinede çok mutluyum şimdiye kadar yazamadım kusura bakmayın çünkü doğumdan sonra ölümden döndüm dört çocuk olunca kalbim dayanamamış zayıflamış birde kasılmaları durdurmak için çok ilaç verdiler son iki ayımı hastahanede geçirmiştim hamileliğimin doğum yaptıktan 3 gün sonra kalbim durmuş 20 dakika sonra masajla çalışmış 10 gün yoğun bakımda yattım şimdi çok şükür bayağı bi düzeldim allah beni çocuklarıma bağışladı allah herkese çocuk nasip etsin ama benim çektiklerimi kimseye vermesin iyi günler:emir_bebek:

kızlar dördüzlerim doğdular şuan 1 yaşındalar çok zor oluyor ama ben yinede çok mutluyum şimdiye kadar yazamadım kusura bakmayın çünkü doğumdan sonra ölümden döndüm dört çocuk olunca kalbim dayanamamış zayıflamış birde kasılmaları durdurmak için çok ilaç verdiler son iki ayımı hastahanede geçirmiştim hamileliğimin doğum yaptıktan 3 gün sonra kalbim durmuş 20 dakika sonra masajla çalışmış 10 gün yoğun bakımda yattım şimdi çok şükür bayağı bi düzeldim allah beni çocuklarıma bağışladı allah herkese çocuk nasip etsin ama benim çektiklerimi kimseye vermesin iyi günler:emir_bebek:

Allah sizi yavrularınıza bağışlamış. Eminim çok zordur. Allah size dayanma gücü versin. Yavrularınıza da sağlık sıhhat. Hayırlı evlatlar olurlar inşallah:nazar:

Back