4'üz Gebelik ve (redüksiyon)

Sağol cnm.Benimde üç tanesine yapılacak.Tavsiyelerinize uyucam.Umarım herhangi bir sorunla karşılaşmayız :Saruboceq: Sana da geçmiş olsun.Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah. :Saruboceq: a.s.

Redüksiyona 4 saat kaldı ama bende moral diye birşey kalmadı.Ne zor bi durum Rabbim kimseye vermesin.Lütfen dua edin çok ihtiyacım var :Saruboceq:

canımcım dualırımız seninle rabbim yardımcın olsun kalan bebekelerine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşşş...

şeyma nasıl geçti güzelim hiç haber vermedin.... özeline mesaj yazdım ama okumadın galiba..

canımcım dualırımız seninle rabbim yardımcın olsun kalan bebekelerine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşşş...

Teşekkür ederim canım inş.

şeyma nasıl geçti güzelim hiç haber vermedin.... özeline mesaj yazdım ama okumadın galiba..

İdare eder canım ya.Ağrım felan var biraz.Normalde de vardı zaten söylemiştim.İlgin için çok teşekkür ederim.Oturarak pek duramıyorum bu yüzden nete giremiyorum.Aslında mesajını okumuştum ama cevap yazabilecek kadar iyi değilim.Düşünmemeye çalışıyorum,bebeklerimi aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyor.Gün boyu önünde 3 tane cansız bi bebek bedeni olsa kendini nasıl hissedersin?Ben içimde taşıyorum ve çok kötü bi duygu.Bir değil iki değil üç senağlama

Canım benim ya durumuna çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun Rabbim kızına sağlıklı,huzurlu uzun bir ömür nasip etsin a.s.

çok teşekkürler canım allah hiç kimseye yaşatmasın. bende ikiz gebelik bölümünde iki kızımın mutluluk fotoğraflarını yayınlamayı umut ediyordum ama olmadı allah sizlere göstersin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende dördüz gebeyim 17 hafta bitti duyduğumda çok şaşırdım doktorlar rediksiyon önerdi ama ultrsonda görünce ben istemedim 16 senedir bekliyorduk inşallah sağ salim olurda pişman olmayız allah yardımcımız olsun

ya harıka...............dorduz masallah.................ınş saglıkla gelırler .........bende hep tedırgınım ama sonucta rabbım ne derse o olucak kımse acı huzun yasamaz ınş...............takıl bıze üçüz annelerıne...............

allah yardımcın olsun keyseri4 rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inss

keyseri4 allahım sana sağlık versin kuvvet versin bebeklerini sağ salim sağlıkla dünyaya getir inşallah kucağına alacağın bebekler nasip eder rabbim çok güzel azmine hayran kaldım benimde 4 taneydi redüksiyon yaptırmak zorunda kaldım kanamalarımdan dolayı okadar pişmanım okadar vicdan azabı çekiyorumki anlatamam şimdiki aklım olsa sonuna kadar devam ederdim allah yardımcın olsun rabbim seninde meleklerininde yüzünü güldürsün

İnşallah hayırlı olur sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın.Ben daha 2.5 aylıkken taşıyamadım çok şanslısın senağlama Allah yardımcın olsun a.s.

kızlar ben çok kötüyüm moralim berbat ya kendi dr.um üçlü test istemedi fakat başka bir dr gözükmüştüm o üçlü test istedi ve riskli çıktı moralim sıfır sizler yaptırdınızmı dr larınız istedimi sonuçlarınız nasıldı?

canım 3lü testi kan yoluyla mı istediiii?

evt cnm kan yoluyla aldılar şimdi çıkıyorum 11 de randevum var dua edin kötü bişi sölemezler inşş..

ama cogullarda kan testı kesın sonuç degılkı dr lar ıstemıyoo bıle.............hıç takma kafaya..........ınş ıyıdırler.........ense olç ıyıyse dıger tahlıller cok kesın degıll

kızlar meleklerim çok şükür iyiler omurilikleri burun kemiklleri elleri kolları hepsi ölçüldü çok çok şükür iyi meleklerim benim dörten ikiye indirildiği için kan testim yüksek çıkmış normalmşi yani öle çıkması diğer bebeklerinde etkisi olmuş çok şkür sağlıklılar birde eğer artık yanılmazlarsı 2 tane minicik prensesim geliyormuşşşşş rabbime binlerce kez şkürler olsunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…