• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4gundur adet olmadım ama test negatif

Elf2800

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
422
105
23
25
Bugün 4nvu gün olcak hasta olmadım birçok şikayetim bide adet gecikmem olduğu için hamilelik suphesi geldi ama bugün idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı anlamıyorum artık bişi🙄böyle olupta hamile olan varmi

Bugün 4nvu gün olcak hasta olmadım birçok şikayetim bide adet gecikmem olduğu için hamilelik suphesi geldi ama bugün idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı anlamıyorum artık bişi🙄böyle olupta hamile olan varmi
Bir iki üç gün daha bekle bazen cikmiyo 😁 bende 10 günden fazla gecdi çıkmadı sonra sabah yapdim çıkmadı akşam yaptım çıktı. Adet gecikmen olmuyo dimi?

Bir iki üç gün daha bekle bazen cikmiyo 😁 bende 10 günden fazla gecdi çıkmadı sonra sabah yapdim çıkmadı akşam yaptım çıktı. Adet gecikmen olmuyo dimi?
Normalde evlendiğimden beri 4 aydır düzenli girerim ilk defa böyle gecikti henüz girmedim daha kasıklarım ağrıyor şuan sadece bide arada mide bulantısı var

Testin bozuk ola bilirmi? 🤔
Bilmiyorum valla canım 🤦 biraz daha beklicem girmesem kan tahlili verecem belki son günlerde tutuysa henüz oluşmamış olabilir belki bu yüzden belli olmuyor ay başına kadar adet olmasan kan tahlili verecem ya bebek var yada hastalık 🥺

Adetinden kaç gün gecdi?geç cikiyo bazen bir iki gün sonra yine yap inşallah bebisdir

Birkaç günlük gecikme normal sayılabilir. Oda eğer geç yumurtlama yaşadıysan reglin yumurtlamadan ortalama 2 hafta sonra geldiği için reglin gecikir

Birkaç günlük gecikme normal sayılabilir. Oda eğer geç yumurtlama yaşadıysan reglin yumurtlamadan ortalama 2 hafta sonra geldiği için reglin gecikir
Ben en son 1 Aralık'ta kan tahlili verdim oda ağrım baya vardı karnım kasıklarım test negatif çıkınca antibiyotik ilaç verdi doktor bana bu ilacı bir hafta boyunca kullandım 10 Aralık'ta ilaclarim bitti reglim 15 Aralık'ta olmasi gerekiyordu normalde ama olmadım daha

Ben en son 1 Aralık'ta kan tahlili verdim oda ağrım baya vardı karnım kasıklarım test negatif çıkınca antibiyotik ilaç verdi doktor bana bu ilacı bir hafta boyunca kullandım 10 Aralık'ta ilaclarim bitti reglim 15 Aralık'ta olmasi gerekiyordu normalde ama olmadım daha
Antibiyotik geciktirir canım

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-18-19-37-50-216_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-12-18-19-37-50-216_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2022-12-18-19-37-08-331_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2022-12-18-19-37-08-331_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 32
Back