Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir iki üç gün daha bekle bazen cikmiyoBugün 4nvu gün olcak hasta olmadım birçok şikayetim bide adet gecikmem olduğu için hamilelik suphesi geldi ama bugün idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı anlamıyorum artık bişiböyle olupta hamile olan varmi
Normalde evlendiğimden beri 4 aydır düzenli girerim ilk defa böyle gecikti henüz girmedim daha kasıklarım ağrıyor şuan sadece bide arada mide bulantısı varBir iki üç gün daha bekle bazen cikmiyobende 10 günden fazla gecdi çıkmadı sonra sabah yapdim çıkmadı akşam yaptım çıktı. Adet gecikmen olmuyo dimi?
Testin bozuk ola bilirmi?Normalde evlendiğimden beri 4 aydır düzenli girerim ilk defa böyle gecikti henüz girmedim daha kasıklarım ağrıyor şuan sadece bide arada mide bulantısı var
Bilmiyorum valla canımTestin bozuk ola bilirmi?![]()
Birkaç günlük gecikme normal sayılabilir. Oda eğer geç yumurtlama yaşadıysan reglin yumurtlamadan ortalama 2 hafta sonra geldiği için reglin gecikirBugün 4nvu gün olcak hasta olmadım birçok şikayetim bide adet gecikmem olduğu için hamilelik suphesi geldi ama bugün idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı anlamıyorum artık bişiböyle olupta hamile olan varmi
Ben en son 1 Aralık'ta kan tahlili verdim oda ağrım baya vardı karnım kasıklarım test negatif çıkınca antibiyotik ilaç verdi doktor bana bu ilacı bir hafta boyunca kullandım 10 Aralık'ta ilaclarim bitti reglim 15 Aralık'ta olmasi gerekiyordu normalde ama olmadım dahaBirkaç günlük gecikme normal sayılabilir. Oda eğer geç yumurtlama yaşadıysan reglin yumurtlamadan ortalama 2 hafta sonra geldiği için reglin gecikir
Antibiyotik geciktirir canımBen en son 1 Aralık'ta kan tahlili verdim oda ağrım baya vardı karnım kasıklarım test negatif çıkınca antibiyotik ilaç verdi doktor bana bu ilacı bir hafta boyunca kullandım 10 Aralık'ta ilaclarim bitti reglim 15 Aralık'ta olmasi gerekiyordu normalde ama olmadım daha
Antibiyotik geciktirir canım
Pekala canım.Yok canım okudum nette geciktirir mi diye alakası yok diyor aksine adet olması lazım iltihabını atıyor çünkü
Doktor önerisinde kullandım canım hamile olanlarda yaziyorum dedi doktor bu ilacı bilmiyorum artkPekala canım.