4bb kalite embriyo ile gebe kalanlar

ftss5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
19
15
3
2. Transferimi dün oldum dondurulmuş embriyo 4bb kalitede .ilk transferim negatifti biraz dinlendikten sonra 2. Transferimi oldum fakat korkuyorum düşünmemeye çalıştıkça aklımdan çıkmıyor kötü senaryolar .bu süreçte neyle meşgul oldunuz ? Olumlu hikayelere ihtiyacım var

Ben de bu ayın sonuna doğru genetiği normal 4BB transfer olacağım. Benim 6. denemem olduğu için biraz daha rahatım

Rabbim sağlıkla pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin süreç yoruyor sonu güzel olsun inşallah

İnşallah siz sonuç alana kadar dinlenin ve bebeğinizle bol bol konuşun tutunacaktır inşallah.

İnşallah güzel sonuçlar alıp buraya yazarız düşünmeden edemiyorum buraya yazmak birazda olsun rahatlatıyor

Merhaba benim 4 BB bitane oğlum var ngsli şuan bir buçuk yaşında inşallah sizinkilerde tutar diğer embirriyom4BC tutmadı oda ngsli benim 17yıldan sonra aldım kucağıma oğlumu rabbim isteyen herkese nasip etsin

Meryem süresi ve zikir bol bol .

İnşallah rabbim bizede nasip etsin benim ngs yapılmadı ilki 5bb idi tutunmadı o yüzden moodum aylardır çok düşüktü tekrar dondurulmuş embriyo işe denemeye karar verdik bu embriyo ise 4 bb doktorum %40 lık bi şans var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…