• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4bb kalite embriyo ile gebe kalanlar

ftss5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
15
5
1
2. Transferimi dün oldum dondurulmuş embriyo 4bb kalitede .ilk transferim negatifti biraz dinlendikten sonra 2. Transferimi oldum fakat korkuyorum düşünmemeye çalıştıkça aklımdan çıkmıyor kötü senaryolar .bu süreçte neyle meşgul oldunuz ? Olumlu hikayelere ihtiyacım var ☺️

Ben de bu ayın sonuna doğru genetiği normal 4BB transfer olacağım. Benim 6. denemem olduğu için biraz daha rahatım 🤭

Rabbim sağlıkla pozitif sonuçlar almamızı nasip etsin 🥹💐 süreç yoruyor sonu güzel olsun inşallah

İnşallah 🙏🏻💐 siz sonuç alana kadar dinlenin ve bebeğinizle bol bol konuşun tutunacaktır inşallah.

İnşallah güzel sonuçlar alıp buraya yazarız 🥹💐 düşünmeden edemiyorum buraya yazmak birazda olsun rahatlatıyor 🥹

2. Transferimi dün oldum dondurulmuş embriyo 4bb kalitede .ilk transferim negatifti biraz dinlendikten sonra 2. Transferimi oldum fakat korkuyorum düşünmemeye çalıştıkça aklımdan çıkmıyor kötü senaryolar .bu süreçte neyle meşgul oldunuz ? Olumlu hikayelere ihtiyacım var ☺️
Merhaba benim 4 BB bitane oğlum var ngsli şuan bir buçuk yaşında inşallah sizinkilerde tutar diğer embirriyom4BC tutmadı oda ngsli benim 17yıldan sonra aldım kucağıma oğlumu rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️☺️

Meryem süresi ve zikir bol bol .

İnşallah rabbim bizede nasip etsin 💐 benim ngs yapılmadı ilki 5bb idi tutunmadı o yüzden moodum aylardır çok düşüktü tekrar dondurulmuş embriyo işe denemeye karar verdik bu embriyo ise 4 bb doktorum %40 lık bi şans var dedi

Back