• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

............47 dk evde tempolu yürümeyle zayıflama nasılmı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam kızlar sizi dinliycem.zaten part 1 i indirdim ama açması için part 2 yide indirmem gerekiyosanırım.hep hata veriyo nasıl indirdiniz ya.daha öncede başka bir egzersiz programı indirmeyi denemiştim.birinci kısım iniyo diğerleri hep hata veriyo.kaç kere denedim.bilgilendirirseniz sevinirim

canım yürü ve incel yazınca çıkan 2 . linke bak orda tek link halinde yazıyo orda bir kerede iniyor hiç part part indirmeye gerek kalmıyo.

ya kızlar yine olmadı ya gom paleyr de indirdim oda çalışmadı sinir oldum kalan 4kilom karın ve bel bölgemi işgal etmiş durumda biranönce kurtulmam lazım bilgisayarımda vista programı var acaba vistadamı açmıyor xp de falanmı çalışıyo bu program codec indirmedim daha bide onu denicem buarada bu nasıl bir program ses varda görüntü olmayınca nalamıyorumki acil 4kilo vremem ve incelmem lazımmmmm:(:(

harika spor yapamıyorum gidemiyorum diye üzüldüdydğüm oğluma kaşıma alıp yapmaya başaldım o ona hareket ettiğimi sanıp seviniyo çok ii

harika spor yapamıyorum gidemiyorum diye üzüldüdydğüm oğluma kaşıma alıp yapmaya başaldım o ona hareket ettiğimi sanıp seviniyo çok ii

kayra valla bende görünce sevinçten havalara uçmustum ve kndime birden güvenim gelip...mutlu olmustum çünkü evde kös kös oturup bi ise yaramamak çok kötüydü....insanların kilo vermissin demeleri bile daha çok motive etdi...
insallah sizede iyi gelirde....eski formunuza dönersiniz.

kizlar tam olarak ne yapiliyor bu programi indirince yani evin icinde yuruyup duruyormusunuz egzersiz falanmi???

ses var görüntü yok nie ki yardımcı olun lütfen

canım aynı sorun bended omuştu codec diye bir program var bilgisayarına önce onu indir sonra bu egzersiz programını öyle çalışıyo hem çok zevkli akşamları biz büyük oğlumla yapıyoruz umarım işe yarar yeni başladım

teşekkürler gom player ile çalıştırdım sonunda baya güzel aktivitelr gece yapıorum ancak oğlum uyuyunca acayip terletior bi de sauna eşofman giyiyorum valla süper herkese tavsiye ederim.

Back