............47 dk evde tempolu yürümeyle zayıflama nasılmı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

noyancım bunun 1 mil olanıda var...15 dk heralde....3 milin 1milinide yapsan kardır sana...olumunekankayizsmile

akşam babaya bırak biraz başka odaya çekil yap sporunu canım. kavga dövüş idare etsinler diğer odada. ben öyle yapmayı planlıyorum. şu gribi atlatayım hele bi :)

kızlar bence bu pogramı yapın ben
1 kilo verdim amü 6 cm inceldim
gören herkes zayıfladın diyo ama aslında inceldim

arkadaşlar ben sahil de oturuyorum yani anlayacağınız yürüyüşü açık havada kordon boyu yapabilirim kaydirigubbakcemile2ama ben işin süt boyutunu düşünüyorum.emzirme ye etkisi olmayacak mı azaltırmı yada tadını etkiler mi diye ..bi de hem yiyip hem nasıl zayıflıycazkafamçokkarıştısiz

Canım zaten çok katı diyetler asla yapmamalıyız..
Ama ben kendi adıma 2 gündür başladım dikkat etmeye, yemeklerimi yiyrum sadece delirmiş gibi yediğim tatlılara son demeye karar verdim..
Açıkçası tatlı da tamamen kesilmez ama ben hakkaten de ipin ucunu kaçırıyordum tatlı özellikle de çikolata konusunda..
Buna rağmen doğum öncesi kiloma dönmeme 4 kilo kaldı..Yani 2 ayda zaten 6 kilo verdim bu kadar yediğim halde..Sanırım emzirmenin etkisi ile verdim bir de tabii uykusuz gecelerin..
Şimdi emzirirken biraz da dikkat edip az biraz da hareket etsek bence çok güzel kilo vereceğiz..Süte de etkisi olmaz sanırım bütün doktorlar sütü yapan sudur, sıvıdır diyor..

Bir de rezene çayı sütü hem artırır hem de tadını güzelleştirirmiş..Ender Saraç geçenlerde tv de dedi.

canım link yasak ve bende buraya koymayı bilmiyorum zaten
bence süte bi zararı yok
sadece terli terli bebeğe verilmemeli
ben nerdeyse 1,5 aydır yaptım
kilomda çok oynama olmadı ama 6 c inceldim
dısarı çıkamadım burda çok soğuktu ama neyseki evde moral bulup bunu yaptım

diyet center diye bi site var.ben ordan ındırdım.

gabbana sende bi gelisme oldumu ben ocak annelerinle bu sporu yapıyorum orda sürekli birbirimizle yazışıyoruz epeydir buraya girmemistim
bi de çok ilgi duyan olmayınca bende fazla bisi paylasmamıstım
simdidee 3 mil yürüdüm hadi bakalım sizlerde yürüyün:dance:

sezeryan doğum yapalı 18 gün oldu.bende başlayabilirmiyim acaba.bir zararı olur mu kızlar.62 ile hamile kaldım.doğuma 77 ile girdim.şuan 67 kiloyum.5 kilom kaldı

sezeryan doğum yapalı 18 gün oldu.bende başlayabilirmiyim acaba.bir zararı olur mu kızlar.62 ile hamile kaldım.doğuma 77 ile girdim.şuan 67 kiloyum.5 kilom kaldı

senin için çok erken dikislirine zarar verir bi 40 dolsun öyle canım 5 kilo ne ki benim 3 ay doldu hala 8 kilom var...

ayy bır ay 3 haftalık yaklasık 2 aylık bebegım ve ben 17 kg aldım 12 kg duruyor.bir de ustelık sezaryen bu yurume aklıma yattı

korse gıy karnını sar karnının ustune yat spor ıçın en az 30 gun bekle karın fıtığı falan olursun agır kaldırma az daha sabret :)

Slm arkadaşlar bende indiremedim bi ayrıntılı anlatsanız sevinirim bnde 2 doğum yaptım kısa zamanda kilolar doğumdan değilde sigarayı bıraktığımdan kaldı acil zayiflamam lazım cvbınızı bekliyorum

Kızlar ben programı ındırdım ama ses var sadece gÖrÜntÜ yok wınap programıda var ama aÇılmadı gÖrÜntÜ nasıl bır program bu ya yada baŞka nerden ındırebılırım

Kızlar ben programı İndİrdİm ama ses var sadece gÖrÜntÜ yok wİnap programıda var ama aÇılmadı gÖrÜntÜ nasıl bİr program bu ya yada baŞka nerden İndİrebİlİrİm

canım gom player indir yada codec indir onda çalısıyo bendede aynı sorun oldu s

acezcim sen benim ilk sayfamı oku orda ayrıntı var
genede bulamazsan yazarım

canım ikinci sayfada ayrıntılı açıklamısım oku mutlaka indirirsin merak etme

tamam kızlar sizi dinliycem.zaten part 1 i indirdim ama açması için part 2 yide indirmem gerekiyosanırım.hep hata veriyo nasıl indirdiniz ya.daha öncede başka bir egzersiz programı indirmeyi denemiştim.birinci kısım iniyo diğerleri hep hata veriyo.kaç kere denedim.bilgilendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…