benim kızım 8.5 aylık ama hala memede uyuyor...yatağına koyunca ağlıyor ve uyumuyor...tamam ben yürürken o baksın, gülsün, alkış yapsın ama 47 dk boyunca immkansızz...yine de deneyeceğim, sağolun...
akşam babaya bırak biraz başka odaya çekil yap sporunu canım. kavga dövüş idare etsinler diğer odada. ben öyle yapmayı planlıyorum. şu gribi atlatayım hele bi :)benim kızım 8.5 aylık ama hala memede uyuyor...yatağına koyunca ağlıyor ve uyumuyor...tamam ben yürürken o baksın, gülsün, alkış yapsın ama 47 dk boyunca immkansızz...yine de deneyeceğim, sağolun...
diyet center diye bi site var.ben ordan ındırdım.
sezeryan doğum yapalı 18 gün oldu.bende başlayabilirmiyim acaba.bir zararı olur mu kızlar.62 ile hamile kaldım.doğuma 77 ile girdim.şuan 67 kiloyum.5 kilom kaldı
sezeryan doğum yapalı 18 gün oldu.bende başlayabilirmiyim acaba.bir zararı olur mu kızlar.62 ile hamile kaldım.doğuma 77 ile girdim.şuan 67 kiloyum.5 kilom kaldı
Kızlar ben programı İndİrdİm ama ses var sadece gÖrÜntÜ yok wİnap programıda var ama aÇılmadı gÖrÜntÜ nasıl bİr program bu ya yada baŞka nerden İndİrebİlİrİm
Slm arkadaşlar bende indiremedim bi ayrıntılı anlatsanız sevinirim bnde 2 doğum yaptım kısa zamanda kilolar doğumdan değilde sigarayı bıraktığımdan kaldı acil zayiflamam lazım cvbınızı bekliyorum
Slm arkadaşlar bende indiremedim bi ayrıntılı anlatsanız sevinirim bnde 2 doğum yaptım kısa zamanda kilolar doğumdan değilde sigarayı bıraktığımdan kaldı acil zayiflamam lazım cvbınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?