............47 dk evde tempolu yürümeyle zayıflama nasılmı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
175
1
96
Trabzon
:1hug:ARKADASLAR BUGÜN SENDE ZAYIFLA SİTESİNDE LESLİ E SANSONE İLE YÜRÜ VE ZAYIFLA PROGRAMI..... BURDA MERWSS ADLI BİRLİNK SAHİBİ VAR BU PROGRAMI ORDAN ÇOK KOLAY Bİ ŞEKİLDE İNDİREBİLİYOSUNUZ... 47 DK ONLARLA HAREKET EDİYOSUN SÜPER...BEN HATTA SAUNA BELİMİ VE YAĞ YAKAN KARISIMLARIMI SÜRÜP ONLARLA HAREKET ETTİM ÇOK ZEVKLİYDİ VE ACAYİP TERLETTİhihoyyyt

ne programından bahsettiğini anlamadım adını tekrar yazar mısın ya da linkini.

Kızlar google a "yürü ve incel" yazıp taratınca ilk çıkan siteye bakınca bu programa ulaşabilirsiniz..Evde yürüyüş programı, 1 mil, 2 mil, 3 mil, 4 mil ve 5 mil seçenekleri var..47 dakika süren 3 millik seçenek..Yani bunları yapınca dışarıdaki 3 millik yürüyüşe eşit derecede hareket etmiş olunuyor..

Ben de arada yapmaya çalışıyorum ama maalesef minik kızımdan pek fırsat bulamıyorum

kızlar üzgünüm kaç gündür internetim yoktu dinamisin dediği gibi yürü ve incelde 2 ci link merwess adlı bir kisi varburda bir defada bu programı yapıyorsunuz 47 dk sürüyo çok zevkli ben masa üzerine indirdim hergün yapmaya çalısıyorum...faydası var gibi bel ölçüm 5 cm inceldi...

akşamüstü downlaod edıp yaptım 45 dk falan suruyo ve acccayip terletıyo.3 mıllık olanın ındırdım ben.1 mıl 1,6 km.yanı yaklaşık 5 km yürünıyor.e epey iyi yanı.haftada 3 kez yapsak fayda eder dıye düşünüyorum.

Gabbana cım hareket harekettır evde hareketsız kalmaktan ıyı hem kendımız ıÇın bısı de yapıp moralımız yerıne gelıyor...ben evde takılıp kaldım dısarda yÜrÜyemıyorum derken buldum bunu Çok ıyı geldı bana ınsallah sonuÇlarını alırız...denıldıĞıne gÖre 4 5 kılo verılıyormus benım 1 hafta oldu bakalım 3 hafta sonra ne olacak...

Gabbana sende mı ızmırlısın ya bende ama ben trabzonda ÖĞretmenlık yapıyorum kılon kaÇ ve kaÇ kılo olmak hedefın...

evet canım izmirliyim.ben 61 kg yum hazıranda 75 le doğum yaptım.hedefım hamıle kaldığım 54 kg inşallah.

ben indiremedim arkadaşlar ya nasıl yapcam

ARKADASLAR...YÜRÜ VE İNCEL LİNKİNE GİRİN...ORDA 2 LİNK LESLİE SONSA İLE YÜRÜYÜS YAZIYO KALPLİ KARAKTERLİ YAZILARLA...YANINDA HATTA TEK LİNK HALİNDE YAZIYO...ORDA KARSINA MERWEŞ DİYE İZMİRLİ Bİ KIZ RESMİ ÇIKIYOR...ONUN GÜNLÜĞÜ FALAN YAZILI...ORDA 3 MİL YAZANA GİR İKİ TANE SAAT GİBİ BİSİ VAR ONLARDAN SOLDAKİ İLK OLANA BAS VE SAYILAR GERİYE DOĞRU EKSİLİYO ORDAN SIFIRLANINCA BUTON GİBİ BİSİ ÇIKIYO KARSINA DOWN MU NE YAZIYO ONA BAS İNDİRMEYE BASLA KAYITA BAS EKRANDA İNMEYE BASLIYO 47 DK OLDUĞU İÇİN BİRAZ UZUN SÜRÜYO...MASA ÜZERİNE KOPYALA ....İNSALLAH YAPABİLİRSİN...Bİ DE WİNAP PROGRAMIN VARSA ÇALISIYO...KOLAY GELSİN...olumunekankayizsmile

bs player'da da çalışıyor :)
bakalım bende indirdim şu gribi atlatayım yapmaya başlıycam tabi oğluş izin verirse:)
paylaşım için teşekkürler :)

tşk ederim canım. yapabildim a.s. bol bol yapalımda kurtulalım şu kilolardanhihoyyyt hepimize kolay gelsin

tşk ederim canım. yapabildim a.s. bol bol yapalımda kurtulalım şu kilolardanhihoyyyt hepimize kolay gelsin

canım ne demek ben bide 2010 anneleri ile göbüsleri indirelim topiğindede bu egzersizi yapıyorum orayada takılın derim...canım ne demek tabiki hepimiz evde takılıp kaldık en azından bu sekilde spor yapıp motive olalım
insallah canım eski cicilerimizi giyicezkaydirigubbakcemile5,:1hug:

arkadaşlar bebekleriniz izin veriyor mu ki spor yapmanıza? ben akşama yemek yapabilirsem şükrediyorum, evde bile olsa nasıl yürüyüş yaparım...siz nasıl yapıyorsunuz?

arkadaşlar bebekleriniz izin veriyor mu ki spor yapmanıza? ben akşama yemek yapabilirsem şükrediyorum, evde bile olsa nasıl yürüyüş yaparım...siz nasıl yapıyorsunuz?

ben bugün başladım. gündüz uyuyor benim bebiş o zaman yapıyorum .40 dk yada 1 saat uyur uyuduğunda. uyanınca da en fazla 2 saat uyanık kalır sonra uyur yine :ecrin_bebek: gündüz uyumuyorsa onun yanında yapsan oda seni izlemez mi ki canımCADIARZU

ARKADASIM TABİ DURMAYAN Bİ BEBEKSE İSİN ZOR...AMA DURUYORSA KARDELENİN DEDİĞİ GİBİ ONUN YANINDA MÜZİKLE HAREKET ETMEN HOSUNA GİDİCEK HEM SPOR YAP HEM ONLA KONUS...BENİMKİNİN HOSUNA GİDİYO GÜLÜYO...VE BU YÜRÜYÜSÜ YAPTIĞIM ODAYI GÖRSENİZ DARACIK Bİ ODA GENEDE YAPIYORUM...kaydirigubbakcemile2

valla benım kızım da çok gülüyo bana.bı de kadınla beraber o da alkış tutuyokaydirigubbakcemile5

benim kızım 8.5 aylık ama hala memede uyuyor...yatağına koyunca ağlıyor ve uyumuyor...tamam ben yürürken o baksın, gülsün, alkış yapsın ama 47 dk boyunca immkansızz...yine de deneyeceğim, sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…