46 kilodan 52 kiloya yükseldim...

kızlar bende burdan kilo aldım. ve arkadaşın dediği ilac büyük ihtimalle prakten şurubu. bebek alerji şurubudur yan etkisi uyku ve iştah acmasıdır. lilo aldırıyor böylecede.. uyku hali 3 gün en fazla 1 haftadır.. kuruüzüm fındık da yiyin bol bol sevgiler...

bende kılomdan yana sıkıntılıyım , 2 hafta sık sık yemek yedım hepsıne dıkkat ettım butun ögunlerıme ara ögunlere fakat olmuor kılo alamıorum bır turlu ((

sonçiçek sana özelden emsaj atamıyorum dolmuş mesah kutun.

bende kilo alamıyorum kansızlık oldugunu düşünüyorum ilaç ismini ve kan hapının adını verirsen sevinirim...

bende ondan kullaniorum arada gercekten istah acior.. ama ben biraz kilo aldim sonra surubu biraktiktan sonra fazla kilo verdim yani eskiden 48 dim simdi 45im surubu biraktim icin olabilirmi sence?

bende durum çok farklı ya çocuk doğurmama rağemn şu an 49 kg ıldum hayaımda hiç bu kadar zayıflamadım tabi bunda sigarnın etkiside .çok fazla inşallah sağlıkla azda olsa kilo alabilirz

bende durum çok farklı ya çocuk doğurmama rağemn şu an 49 kg ıldum hayaımda hiç bu kadar zayıflamadım tabi bunda sigarnın etkiside .çok fazla inşallah sağlıkla azda olsa kilo alabilirz

emzirirkende içtin mi?

ben BULK diye bir ilaç kullandım 1 ayda 4 kilo aldım =) memnunum

BULK bir ilaç değil bir besin takviyesidir,saf karbonhidrat içerir uzun vadede karaciğer ve böbrekleri yorar iç organların yağlanmasına sebep olur, bu pis şeyi niye hala yasaklamadılar anlamıyorum.Bu ürün 90'lı yıllarda çok modaydı sonra satışı durduruldu, demek yine başlamış

bende ondan kullaniorum arada gercekten istah acior.. ama ben biraz kilo aldim sonra surubu biraktiktan sonra fazla kilo verdim yani eskiden 48 dim simdi 45im surubu biraktim icin olabilirmi sence?

Ben bu şurubu hasta kedim için kullanmıştım, gerçekten iştah açılmasına etkisi var ama bıraktıktan sonra vucut yine eski haline geri dönüyor yani haklısın çünkü şuruptan dolayı iştah açılması oluyor ve yiyorsun, şurubu bırakıncada bu sefer vucut eksiklik hissediyor bir anda iştah kapanıyor yine zayıflıyorsun binbeter işte, iyisimi ilaçla bünyeyi yormaya luzum yok...

bulk bende bi işe yaramadı
balık yağı hapıda
şu şurupta mahvetti
uyanık olduğumu hatırlamıyorum
acaba bi daha mı başlasam şuruba offf

kesinlikle haklsın kilo almak için kararlı olmak lazım,sonra da yemek diğer alternatifler gerçekten ileriye dönük faydasız,başta faydalı gibi görünüo ama sonra hep yan etkileri ortaya çıkıo.en güzeli doğal yöntemler,yedikçe yicen gurur meselesi yapıp yicen..

Başlığı acan arkadasa kesinlikle katılıyorum.

Ben de 22 yasındayım ve bugune dek en yuksek 42 kiloya sahip oldum ve neler yapmadım her gece pekmezler, ari sutu polen, spraktin surubu, aktardan karısımlar, iş acıcı diye satılan tozlar haplar. hiç biri işe yaramadı. Ben kilo alamam diyordum ta ki 1 ay önce özel bir hastane de diyetisyene baslayana kadar bana 3 ana 3 ara ögun verdi ama cok agır değildi baslayalım dedim karar verdim ve kaytarmadan bir hafta boyunca ne dediyse yaptım. (saatlere uymak da önemli tabi )

ve sonra baktım ki artık aynı saatlerde acıkmaya basladım ve yedikce yiyorum. Benim iştahım yok sen yemişsin ben yiyemem dediğinizi tahmin edebiliyorum ama inanın aksam 7ye kadar tek pogaca ile durabilen bir insandım ben 1 ay öncesine kadar.

Dun kontrolüm vardı ve ben 2 hafta da 2 kilo almısım doktor da cok sasırdı bravo dedi ama tüm bunlar bi yana en önemlisi midem acıldı, ilk defa dogru duzgun kahvaltı yapar oldum ve acıkma duygusuyla tanıştım :)

Sözun kısası belirtmek istediğim baslıgı acan arkadaşla aynı fikirdeyim ben de her yolu denemiş biri olarak kilo almanın tek yolu duzenli beslenmek gerisi hep gecici çözümler.

suan 43 oldum bakalım nisana kadar 48-49 olmaya hedefliyorum, yemeye devam yani :)

arkadasalr sonçiçeğim uyeliğiiptal olmu s bende merak ettım o ilcanı ısmını ban mesajla adını yazarmısınız eğer bilen var sa

Arkadaşlar kim ne derse desin besin takviyesi şart kalorisi yüksek besinler yenmeli ek olarak 1 kaç şey bir arada yapılmalı midenin genişlemesi için ben de zoru başardım ama su sıra verdm yine kilo fakat tekrar toparlıyorum.:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…