46 kilodan 52 kiloya yükseldim...

tatlım bende merak ettım bu ılacı ....adını tam olarak yazma arlarda noktalar koyarak yazmayı dene bak hepımız duacı oluruz sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşlar bence bir kişiye iyi gelen bir ilaç başka kişiye iyi gelecek diye birşey olmadığı gibi, yan etkisi ile ciddi problemler yapabilir...eğer gerçekten bir problem olduğunu düşünüyorsanız bir doktora gidip tetkikleri yapırdıktan sonra size verilen yine ilaç olacaktır...ama şunu asla unutmayın her ilacın mutlaka bir zararı vardır!!..
size en güzel iştah açıcı tek bir tavsiyem vardır dut pekmezi..

of diyorum of of bir ara ne kadar zor durumdaydım anlatamam.46 kiloydum.her gün ağlar hale geldim.biri dediki sigaradan bırakmaya alıştım olmadı.takviye yardım tıbbi yardım olarak sigarada ne varsa kullandım bırakamadım.dedilerki pskolojik olabilir.pskolağa gittim.doktor bir hafta ilaç filan verdi.sonra piskolojiniz iyi dedi tedaviyi sonlandırdı.bu arada verdiği ilaçlar deri döküntüsü yapmıştı oda ayrı.kilo aldırıcı doğal yöntemler var dediler denedim.ballar pekmezlermi içmedim koca karı ilacı gibi ne bulduysam içmeye başladım. baktım onlarıda yiyemiyorum dedim ben en iyisi diyetisyene gideyim.kalktım gittim özel muayenehanesine birde her görüşmede 180 tl ücret oda ayrı mesele.bana bir program çıkardı şunu ye bunu ye diye.iştah yoktuki neyi yiyecektim .diyetisyenden de vazgeçtim.en son halsizlik için doktora gittim.kilo verdiğim için aşırı halsiz düşüyordum,üstüne birde sigara vardı malum.doktor gözünün ucuyla baktı bana bakar bakmaz anemisin dedi.kaç kilo verdin diye sordu son zamanlarda.ben şok oldum deyim yerindeyse.ben garanti olsun diye test istedim doktordan kan değerlerim çok düşük çıktı.kan ilacını kullandım.artık daha enerjik bir insan oldum.birde iştah açıcı yazdı yanına bir şurup.ben 3 ayda46 kilodan 57 kiloya fırladım o mutluluğumu görmeniz lazımdı............meğerse sorunum kansızlıkmış..ama o iştah açıcı şurubu içince miğdem genişliyordu.birde miğdeye ferahlık veriyor anlatamam.merak edenler özelden sorsun detaylarıyla anlatırım.sevgiler kızlar sizi çok iyi anlıyorum gerçekten.inş sizlerde sağlığınıza kavuşursunuz.

iştah açıcı şurubun uyku süresini çoğalttığını yazmayı unutmuşum.zor uyanıyordum uykudan onuda belirtim

iştah açıcı şurubun uyku süresini çoğalttığını yazmayı unutmuşum.zor uyanıyordum uykudan onuda belirtim

aslında uyumak da güzel...oğlumdan fırsat bulamıyordum...bağırır bağırır duymam ohh ne güzel
bende delirdim iyice

soncicek ilacın adını yazarsan çok iyi olur yasak deil sanırım herkes yazıyo oğluma acilen almam lazın canım

kilo alırken sağlığımıza da dikkat etmemiz gerekiyor, bunun ilerisi de var
tatlıya daha çok yüklenin derim.

su cicek özel mesaj atamıyorum ilacın adını mesaj veya buraya noktalı yazarmısın işyeri hekimimiz dahiliye uzmanı ona sormadan kullanmam zaten ama cok merak ettim bunalımdayım resmen : ((

benimki bünyeyle alakalı herhalde en az 4 öğün yemek yiyorum ve her :26:4 öğün başına en az yarım ekmek yiyorum gene fayda yokk. Bir türlü kilo alamıyorum

kızlar bana özelden yazarsanız ilacın adını söyleyebilirim.burdan yazmam sakıncalı olabilir.ne olur olmaz.belki bizlerden küçük kardeşlerimiz okur , gidip alırlar, yanlış kullanımdan kaynaklanan sorunlar olabilir.

şu ilacına adını bana özelden yazabilirmisin acaba

ben söyleyeyim. o şurubun adı "sipraktin" arkadaşlar.
bende geçen sene kullandım. 44 ten 50 ye çıkmıştım. ama 1 ay öne yine zayıflamaya başladım, tekrar içmeye başladım. yalnız dikkat, uyku yapıyo.

bana eczacı sabah aç karnına iç demişti. uyanır uyanmaz şuruba saldırıyodum.

merak etmeyin, öyle çok yan etkisi yok. bu şurup, bebeklerede verilebilien bir alerji şurubudur.

hadi bakalım, inşallah alırsınız istediğiniz kilolarınızı. bende tabiki :)

başarısızlığınızı bir meslek grubuna maletmek ve bu şekilde yorum yapmak ne kadar doğru kendinizi bir sorgulayın bence...evet genelde öyle yapıyor diyetisyenler çünkü bilimsel bşy yapmak istiyorsanız bu iş tahlilsiz olmaz.ve tek başına diyetisyenin yürütebileceği bir tedavi değil bu.doktor-diyetisyen ve psikolog işbirliği gerektirir. bilmeden çok yorum yapmayın derim ben bir "diyetisyen" olarak.saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…