ben dahiliye doktorumun önerisiyle bi ilaca başladım.isim veremeyeceğim sakıncalı olabilir.doktorumun dediğine göre kilo alamayan hastalarda uygulanan son aşamaymış.cidden kilo aldırıyor.çünkü aşırı derecede açlık ve doymama hissediyorsunuz.ben kilo alıyordum sonra ilacı bıraktım.korktum.ara ara çok iştahım giderse içiyorum
iştah açıcı şurubun uyku süresini çoğalttığını yazmayı unutmuşum.zor uyanıyordum uykudan onuda belirtim
bende kılo alamıorum bazense ıstemeden alıorum :S
kızlar bana özelden yazarsanız ilacın adını söyleyebilirim.burdan yazmam sakıncalı olabilir.ne olur olmaz.belki bizlerden küçük kardeşlerimiz okur , gidip alırlar, yanlış kullanımdan kaynaklanan sorunlar olabilir.
anlıyorum seni..genelde öyle yapıyor diyetisyenler..kendimize güvenmek ve bu işi başaracağınıza emin olmanız gerek..
en basiti mutlaka ara ögün yeyin..herkeste bulunan bir meyvadır elma..en azından her öğünde 3 dilim ekmekle başlayın ekmek yemeye..en azından meyva suyu için..
yani kısaca bir günde ne kadar ne yiyorsunuz not edin ve ertesi gün bu yediklerinizden daha fazlasını yemeye çalışın böyle böyle midenizi büyütn..ve mutalaka çok su için ama yemekten sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?