- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi bebeklerve
-
sağol fatoşcum ama tüp bebekte tüpler engel teşkil edebiliyor. belki de tüpleri tıkamak isteyecekler. embriyo kanallara kaçmasın diye. Allahımdan hep hayırlısını diliyorum. artık neye sevineceğimi şaşırdım.Cok sevindim canim. Gozun aydin..
Ne yapilmasi gerekiyorsa yapilsin canim. Sen yavruna kavusta....Anlamadigim bir sey var tuplerin aciksa alinmasi gerekmezki. Ici sivi dolu olunca aliyorlar yada tupu almadan sivi alkisini onlemek icin tupu kapatiyorlar (bu islemin bir adi vardi ama unuttum).sağol fatoşcum ama tüp bebekte tüpler engel teşkil edebiliyor. belki de tüpleri tıkamak isteyecekler. embriyo kanallara kaçmasın diye. Allahımdan hep hayırlısını diliyorum. artık neye sevineceğimi şaşırdım.
bende bilmiyorum :) bakalım haftaya filmi götüreceğim. ne diyecekler...elimden geleni yapıyorum gerisi hep Allahıma sığınıyorum. sen nasılsın bu arada. yeter benden bahsetmek :)))Ne yapilmasi gerekiyorsa yapilsin canim. Sen yavruna kavusta....Anlamadigim bir sey var tuplerin aciksa alinmasi gerekmezki. Ici sivi dolu olunca aliyorlar yada tupu almadan sivi alkisini onlemek icin tupu kapatiyorlar (bu islemin bir adi vardi ama unuttum).
Iyiyim canim, betahcg degerim yukseliyor.Ama endiselerim devam ediyor. Daha once kimyasal gebelik yasadigim Icin...bende bilmiyorum :) bakalım haftaya filmi götüreceğim. neiyecekler...elimden geleni yapıyorum gerisi hep Allahıma sığınıyorum. sen nasılsın bu arada. yeter benden bahsetmek :)))
inşallah tüpe gerek kalmadan hamiş haberini alırız canımAmin canım. hep birlikte yüzümüz gülsün inşallah. tüplerin açık olması pek bişi ifade etmiyor dr'lara. onlar için önemli olan yumurta kalitesi ve rahim :) ama Allahtan ümit kesilmez, belki kasım sonu yumurta çoğaltmayı beklerken bir başka mucizesini görürüm :)))
sağlıkla büyütsün inşallahamcamın kızı 42 yaşında kendılıgınden gebe kaldı doğurdu
işte bu en büyük sürpriz olurdu :))) amin amin amiiiiiininşallah tüpe gerek kalmadan hamiş haberini alırız canım
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımIyiyim canim, betahcg degerim yukseliyor.Ama endiselerim devam ediyor. Daha once kimyasal gebelik yasadigim Icin...
süperrrr. o zaman darısı başıma diyelim :)amcamın kızı 42 yaşında kendılıgınden gebe kaldı doğurdu
Amin.....amin....insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz..pembe_umupost: 37603831 .!.:Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinAmin.....amin....insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz..
Merhaba ben 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim altı ay arayla iki düşük yaptım. Gelişme problemi oldu ve 4 ve 6 haftalıkken iki düşük yaptım. Mart ayında tüp bebek yapmaya karar verdik . Öneriler üzerine Bursa ART Osman Develioğlun da tedaviye başladık. 2 cm yakın miyomun var dedi düşük nedeni olabilir aldır sonra deneyelim dedi. Hızlı bir şekilde adırdım üç ay sonra tüp bebek tedavisine başladık. 2 embriyo oluştu tarnsfer sonrası sonuç olumlu olmadı. Biz dondurulmuş embryo kullandık . Çünkü doktorum her soruma yaşınız yaşınız diyerek beni yaşlılık psikolojisine soktu. Doktorumu aradım çok fazla ara vermek istemiyorum ikicisi için ne zaman uygun olur dediğimde ben senin yerine olsam denemem bu yaştan sonra dedi. Sorun varmı yok sürekli yaş. Doktor seçimi çok önemli . Biz bir yola başladık yoldan çıkmayalım diye düşündük. Lütfen siz böyle apmayın ve her isteyen kadının anne olma hakkı var bunu sonuna kadar zorlamalı. Ben Bursa dayım ve yeni bir doktor arıyorum. İletişim çok önemli . Bizi anlamalı . Vazgeçmeyin .Merhaba anne adayları arkadaşlar ben 45 i bitirdim 46 dayım bir buçuk yıllık evliğim doktorlara göre anne olma şansım %1 hatta bazı doktorlara göre hiç uğraşma dediler iki aşılama negatif ve yeni açılan tüp bebek merkezinde tüp bebek deneyelim dedik opuya kadar gidebildik yumoşlar boş çıktı dediler ama tüp bebek merkezinin acemiliği her açıdan belliğdi kaç yumurta toplandı bile söylemediler bu defa araştırıp iyi bir merkezde yaptırmaya karar verdik binbir zorlukla bulunduğum şehirden istbula gittik ordada şansım %1 ile 5 arasındaydı neyse yinede deneyecez dedik bu sefer 5 yumurta gelişti 3 ü toplandı ve 2 tanesi süper kalite 1 taneside iyi kalitede 3 adet embriyo oluştu üçünüde transfer ettiler çok umutlandık mutlu olduk ama malesef sonuç yine kocaman bir NEGATİF şimdi negatiften sonraki 3 üncü aydayım ve tekrar bir kere daha denemek için hazırlık içindeğim kısmetse olur olmazsa da can sağlığı diyoruz benim yaşlarda deneyen sonuç alan yada alamayan varmı lütfen paylaşırmısınız allah kimseyi çocuk hasretinde bırakmasın
sevgili kader arkadaşım bende senin gibi hiç bir sorun yokken ve bütün hormon tahlillerim süper çıkmasına ramen yaşımdan dolayı olmaz olmaz diye boşuna uğraşmayın denildi dediğin gibi herkes gibi bizimde anne olmaya hakkımız var 2 aşılama negatif tüp dediler deneyelim dedik ama o kadar acemice olduki opuda bitti onun için onu tedavi oldum diye saymıyorum bile iyi bir merkezde şansımızı denedik yine yaş çıktı önümüze ama yinede olsun dedik ve tedaviye gayet güzel cevap verdim 3 embriyo transfer edildi ama sonuç negatif 3 ay sonra tekrar denedik bu sefer 5. güne gelen 2 embriyo transfer edildi ve yarın sabah test yapmaya gidiyorum bu arada hiç bir belirtim yok allah hakkımızda hayırlısını versin sizede en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş. sevgilerMerhaba ben 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim altı ay arayla iki düşük yaptım. Gelişme problemi oldu ve 4 ve 6 haftalıkken iki düşük yaptım. Mart ayında tüp bebek yapmaya karar verdik . Öneriler üzerine Bursa ART Osman Develioğlun da tedaviye başladık. 2 cm yakın miyomun var dedi düşük nedeni olabilir aldır sonra deneyelim dedi. Hızlı bir şekilde adırdım üç ay sonra tüp bebek tedavisine başladık. 2 embriyo oluştu tarnsfer sonrası sonuç olumlu olmadı. Biz dondurulmuş embryo kullandık . Çünkü doktorum her soruma yaşınız yaşınız diyerek beni yaşlılık psikolojisine soktu. Doktorumu aradım çok fazla ara vermek istemiyorum ikicisi için ne zaman uygun olur dediğimde ben senin yerine olsam denemem bu yaştan sonra dedi. Sorun varmı yok sürekli yaş. Doktor seçimi çok önemli . Biz bir yola başladık yoldan çıkmayalım diye düşündük. Lütfen siz böyle apmayın ve her isteyen kadının anne olma hakkı var bunu sonuna kadar zorlamalı. Ben Bursa dayım ve yeni bir doktor arıyorum. İletişim çok önemli . Bizi anlamalı . Vazgeçmeyin .
aklını yitirmiş gafil bir insan senin dr'un. Allah mı ki sana ne yapılacağını söylüyor!!! sinir oldum şimdi. dilerim en yakını bunları yaşar o zaman anlar ne olduğunu!!! sakın aynı dr a gitme canım. sana gerçekleri söyleyen ama moralini de yerin dibine sokmayacak nötr bir dr bulman lazım. Allah kolaylık versin ve bir de kucağına bebeğini inşallah :)Merhaba ben 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim altı ay arayla iki düşük yaptım. Gelişme problemi oldu ve 4 ve 6 haftalıkken iki düşük yaptım. Mart ayında tüp bebek yapmaya karar verdik . Öneriler üzerine Bursa ART Osman Develioğlun da tedaviye başladık. 2 cm yakın miyomun var dedi düşük nedeni olabilir aldır sonra deneyelim dedi. Hızlı bir şekilde adırdım üç ay sonra tüp bebek tedavisine başladık. 2 embriyo oluştu tarnsfer sonrası sonuç olumlu olmadı. Biz dondurulmuş embryo kullandık . Çünkü doktorum her soruma yaşınız yaşınız diyerek beni yaşlılık psikolojisine soktu. Doktorumu aradım çok fazla ara vermek istemiyorum ikicisi için ne zaman uygun olur dediğimde ben senin yerine olsam denemem bu yaştan sonra dedi. Sorun varmı yok sürekli yaş. Doktor seçimi çok önemli . Biz bir yola başladık yoldan çıkmayalım diye düşündük. Lütfen siz böyle apmayın ve her isteyen kadının anne olma hakkı var bunu sonuna kadar zorlamalı. Ben Bursa dayım ve yeni bir doktor arıyorum. İletişim çok önemli . Bizi anlamalı . Vazgeçmeyin .
Güzel haberlerinizi alırız inşallah.sevgili kader arkadaşım bende senin gibi hiç bir sorun yokken ve bütün hormon tahlillerim süper çıkmasına ramen yaşımdan dolayı olmaz olmaz diye boşuna uğraşmayın denildi dediğin gibi herkes gibi bizimde anne olmaya hakkımız var 2 aşılama negatif tüp dediler deneyelim dedik ama o kadar acemice olduki opuda bitti onun için onu tedavi oldum diye saymıyorum bile iyi bir merkezde şansımızı denedik yine yaş çıktı önümüze ama yinede olsun dedik ve tedaviye gayet güzel cevap verdim 3 embriyo transfer edildi ama sonuç negatif 3 ay sonra tekrar denedik bu sefer 5. güne gelen 2 embriyo transfer edildi ve yarın sabah test yapmaya gidiyorum bu arada hiç bir belirtim yok allah hakkımızda hayırlısını versin sizede en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş. sevgiler
Sağolun. Kesinlikle gitmeyeceğim . Yaşla ilgili etkilerini zaten biliyoruz . Fakat her gittiğimde söylemesi zaten sinir bozucuydu . Sonuç önemli olan dedim sustum hep ama son söylediklerinden sonra asla gitmem artık. Şimdi iyi iletişim kurabileceğim iyi bir doktor araştırıyorum . Allah anne olmak isteyen tüm Kadınların yanında olsun yüzünü güldürsün .aklını yitirmiş gafil bir insan senin dr'un. Allah mı ki sana ne yapılacağını söylüyor!!! sinir oldum şimdi. dilerim en yakını bunları yaşar o zaman anlar ne olduğunu!!! sakın aynı dr a gitme canım. sana gerçekleri söyleyen ama moralini de yerin dibine sokmayacak nötr bir dr bulman lazım. Allah kolaylık versin ve bir de kucağına bebeğini inşallah :)
amin canım amiiiiiiiiiiiiinSağolun. Kesinlikle gitmeyeceğim . Yaşla ilgili etkilerini zaten biliyoruz . Fakat her gittiğimde söylemesi zaten sinir bozucuydu . Sonuç önemli olan dedim sustum hep ama son söylediklerinden sonra asla gitmem artık. Şimdi iyi iletişim kurabileceğim iyi bir doktor araştırıyorum . Allah anne olmak isteyen tüm Kadınların yanında olsun yüzünü güldürsün .
Merhaba ben 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim altı ay arayla iki düşük yaptım. Gelişme problemi oldu ve 4 ve 6 haftalıkken iki düşük yaptım. Mart ayında tüp bebek yapmaya karar verdik . Öneriler üzerine Bursa ART Osman Develioğlun da tedaviye başladık. 2 cm yakın miyomun var dedi düşük nedeni olabilir aldır sonra deneyelim dedi. Hızlı bir şekilde adırdım üç ay sonra tüp bebek tedavisine başladık. 2 embriyo oluştu tarnsfer sonrası sonuç olumlu olmadı. Biz dondurulmuş embryo kullandık . Çünkü doktorum her soruma yaşınız yaşınız diyerek beni yaşlılık psikolojisine soktu. Doktorumu aradım çok fazla ara vermek istemiyorum ikicisi için ne zaman uygun olur dediğimde ben senin yerine olsam denemem bu yaştan sonra dedi. Sorun varmı yok sürekli yaş. Doktor seçimi çok önemli . Biz bir yola başladık yoldan çıkmayalım diye düşündük. Lütfen siz böyle apmayın ve her isteyen kadının anne olma hakkı var bunu sonuna kadar zorlamalı. Ben Bursa dayım ve yeni bir doktor arıyorum. İletişim çok önemli . Bizi anlamalı . Vazgeçmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?