- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
- Konu Sahibi papatyapapatya28
Canım üzüldüm. Allah hepimize sabır versin. Senin neler hissettiğini anlayabiliyorum. Bana hiç transfer yapılamadı. Transfer yapılsa tutunup tutunmayacağı aşaması var. Ne zorlu bir iş bu. Nasıl bir sınav. Rabbim ne eylerse güzel eyler şüphesiz. Annelik nasıl bir duyguysa bunu istemeden de duramıyorum.
Allah'a sığınıyorum merhametli Rabbim bizi analık duygusundan mahrum bırakmasın. Biz Allah'tan en güzel mucizelerinden birini istiyoruz kötü bir şey istemiyoruz ki elbet dualarımız kabul olacaktır. Rabbim uzağı yakın ederek analık duygusunu nasip etsin. 2. Denememde yarın erkenden gelin transfer olucak diye çağırdılar valizimi hazırladım, annemi de istanbuldan benim yaşadığım yere çağırdım ve buradanda Ankara'ya gittik. Güya transfer yapılacak ve 3 gün misafirhanede kalacaktık. İdrara sıkışık olarak erkenden orada olmam gerektiği söylendi. Merkezde öylece oturmuş umutla tek yumurtamın transfer edileceğini beklerken sekreterin telefonu çaldı ve bana tuvalete gidin sonrada doktorun odasında bekleyin dediler. Zavallı annem hiç birşey anlayamamıştı bense herşeyi hissetmiştim. Doktorun odasına vardığımızda dosyamın üzerinde koskocaman "İPTAL" yazıyordu. Sonra başka bir doktor odaya girdi hiçbir yorum yapmadı dosyamın üzerini ben görmeyeyim diye kapadı. Sonra uzun bir bekleyişden sonra kendi doktorum geldi kısa bir açıklama ve iptal edildi dedi. Annemi istanbuldan boşu boşuna getirttiğimemi yanayım umutlarımın suya düşüşünemi. Annem kalp hastası onun yanında dik durmaya çalıştım. Valizlerimi alıp geri döndük. Her denemem ayrı bir hayal kırıklığı oldu Allah'tan şunu diliyorum arkadaşım inşallah bunlar son hayal kırıklıklarımız olur.
canım çok üzüldüm inşallah bir dahaki denemende kavuşursun yavruna sana çok dua edeceğim Allah kavuştursun.2.denemeni nerde yaptırmıştın genarttamı?