Merhaba anne adayları arkadaşlar ben 45 i bitirdim 46 dayım bir buçuk yıllık evliğim doktorlara göre anne olma şansım %1 hatta bazı doktorlara göre hiç uğraşma dediler iki aşılama negatif ve yeni açılan
tüp bebek merkezinde tüp bebek deneyelim dedik opuya kadar gidebildik yumoşlar boş çıktı dediler ama tüp bebek merkezinin acemiliği her açıdan belliğdi kaç yumurta toplandı bile söylemediler bu defa araştırıp iyi bir merkezde yaptırmaya karar verdik binbir zorlukla bulunduğum şehirden istbula gittik ordada şansım %1 ile 5 arasındaydı neyse yinede deneyecez dedik bu sefer 5 yumurta gelişti 3 ü toplandı ve 2 tanesi süper kalite 1 taneside iyi kalitede 3 adet embriyo oluştu üçünüde transfer ettiler çok umutlandık mutlu olduk ama malesef sonuç yine kocaman bir NEGATİF şimdi negatiften sonraki 3 üncü aydayım ve tekrar bir kere daha denemek için hazırlık içindeğim kısmetse olur olmazsa da can sağlığı diyoruz benim yaşlarda deneyen sonuç alan yada alamayan varmı lütfen paylaşırmısınız allah kimseyi çocuk hasretinde bırakmasın