- Konu Sahibi bebeklerve
-
canım gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah41 yaşındayım, doktor % 20 gibi bir orandan söz etti. Ama yumurtam vardı, döllendi çok şükür. Şimdi ikiz bebeklere hamileyim. İlk denememdi, Allah ol deyince oluyor sonuçta, hiç moral bozmamalı. Doktorum Memorial da çalışmış, sonra Bahçeci ye geçmiş. Bahçeci Fulya yı tavsiye ediyorum , Allah her isteyene versin...
Ben de 45 yaşımdayım.Bu ay denedik 4 yumurta toplandı,dördümde döllendi,üçü transfer edildi,biri 1. Kalite,diğeri iyi,üçüncüsü ise 5 hücreliydi,üçü de transfer edildi,bu cuma pozitif sonuç aldık sevindik,ama pazar günü değerimiz düştü,doktor ilaçları bırak ,2/3 güne adet olursun dedi,3. Tüp bebek denememizde,ama pes etmek yok,yola devam,ta ki olana kadar,son yumurta ve sperme kadar durmak yok,umut Yaşadıkça tükenmeyecek içimizde,tek bir görüntü için,yumuş yumuş pembiş ellerini sevebilmek için bebeğimizin...
İnşallah ben de ikiz içime doğdu,bir kız erkek...Nedendir bilmem,öyle hissediyorum,bu hisle birlikte zaten eşimden geldi teklif yine deneyelim diye ve yollara koyulduk,asla pes etmek yok...Merhaba size umut olsun diye yazıyorum geçen yıl diyetisyene gitmiştim onun da çocuğu olmamış iki tup dememiş pes etmiş ama arkadaşı pes etmemiş 45 yaşında ikizleri olmuş bunun gibi yüzlerce örnek var rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel yok rabbim ölü rahimleri diriltendir.
2 kex Bahçecide denedik,41 ve 43 yaşlarımda Bahçeci Fulya'da orası bize uğurlu gelmedi nedense.Memorial Şişli de Semra Kahraman soyadı gibi bir kadın benim kahramanım o ,bir dahakine tutacak inşallah canım,senin de benim de inşallah,asla pes etmek yok...kucağımıza alana kadar yola devam...giden para olsun,bizi sarssa da,hayat zor,ama tercihler var,bizim için olana kadar,bebek tercihlerimizde 1.sırada olduğu sürece ve şunu içimizden tekrarladığımız sürece meleklerimize kavuşacağız..''HAYAL ET,HİSSET,AZMET,SABRET ve SONUÇLANDIR''Bizler savaşçı kadınlarız,sonuna kadar...canım bebeğine bu kadar yaklaşmışken tutmaması gerçekten çok üzücü ama bence buda bir umut olsun demekki biraz daha çabayla olacak inşallah canım tabiki pesetmek yok ilk fırsatta tekrar dene canım nerde tedavi gördün ben şimdi yeni başladım dün başladık memoryal değim inş tutarda yüzümüz güler başkalarına da umut oluruz çook öpüyorum
ay inşallah canım sen ne zaman başlıyorsun memoryalde belkide görüşürüz2 kex Bahçecide denedik,41 ve 43 yaşlarımda Bahçeci Fulya'da orası bize uğurlu gelmedi nedense.Memorial Şişli de Semra Kahraman soyadı gibi bir kadın benim kahramanım o ,bir dahakine tutacak inşallah canım,senin de benim de inşallah,asla pes etmek yok...kucağımıza alana kadar yola devam...giden para olsun,bizi sarssa da,hayat zor,ama tercihler var,bizim için olana kadar,bebek tercihlerimizde 1.sırada olduğu sürece ve şunu içimizden tekrarladığımız sürece meleklerimize kavuşacağız..''HAYAL ET,HİSSET,AZMET,SABRET ve SONUÇLANDIR''Bizler savaşçı kadınlarız,sonuna kadar...
ay inşallah canım bir güm bizde bu sayfalardan birilerine umut dağıtırız duyardı yaklaşımın için tşk ediyorumMerhaba size umut olsun diye yazıyorum geçen yıl diyetisyene gitmiştim onun da çocuğu olmamış iki tup dememiş pes etmiş ama arkadaşı pes etmemiş 45 yaşında ikizleri olmuş bunun gibi yüzlerce örnek var rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel yok rabbim ölü rahimleri diriltendir.
hadi inşallah busafer sağlıklı bebişlerini kucağına alırsın canım sen tedavini hangi hastanede yaptırıyorsunCanım 3 ay sonra,çünkü,5 haftalıktı pozitifti ,ama değerlerim düştü kaybettim,rahim 3 ay dinlensin dediler,inşallah ikimiz de bebeklerimizi alırız bu kez kucağımıza..
Kanbar canım haberini okuyunca önce çok sevindim sonra üzüldüm. Inşallah bu sefer olacak sen inançla iste sana dua edeceğim.2 kex Bahçecide denedik,41 ve 43 yaşlarımda Bahçeci Fulya'da orası bize uğurlu gelmedi nedense.Memorial Şişli de Semra Kahraman soyadı gibi bir kadın benim kahramanım o ,bir dahakine tutacak inşallah canım,senin de benim de inşallah,asla pes etmek yok...kucağımıza alana kadar yola devam...giden para olsun,bizi sarssa da,hayat zor,ama tercihler var,bizim için olana kadar,bebek tercihlerimizde 1.sırada olduğu sürece ve şunu içimizden tekrarladığımız sürece meleklerimize kavuşacağız..''HAYAL ET,HİSSET,AZMET,SABRET ve SONUÇLANDIR''Bizler savaşçı kadınlarız,sonuna kadar...
Rüveyda canım Sağol,olacak canım,ben inanıyorum,müjdemi vereceğim inşallah,vazgeçmeyeceğim...Allah dualarını kabul etsin..Kanbar canım haberini okuyunca önce çok sevindim sonra üzüldüm. Inşallah bu sefer olacak sen inançla iste sana dua edeceğim.
canım şimdi gördüm mesajını teşekkür ederim güzel dileklerin için büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olucam cuma günü opu ama tek yumoş semra hoca iyice tembih etti fazla umutlanmayın diye bu yaşta boşta çıkabilir boş çıkmasa döllenmeyebilir döllensede kromozon bozukluğundan tutmayabilir yani iyice olumsuza hazırlandım anlayacağınB bebeklerve canım her şeyin hayırlısı... Yeni tedavin güzel sonuçlansın. Yavaş olmasına canını sıkma hızla büyümesi de iyi değil ki... Her şey zamanı geldiğinde olsun. Güzel haberlerini alalım...
Bugün zaten yeterince dağıldık, sizlerden güzel haberler bir nebze hafifletsin içimizdeki üzüntüyü.
Şanslı bir tedaviyle, sağlıkla ve hayırla alacağın sonuçların olsun hep...
ay inşallah bu inançla sağlıklı ikizlerinize kavuşursunuz rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasınİnşallah ben de ikiz içime doğdu,bir kız erkek...Nedendir bilmem,öyle hissediyorum,bu hisle birlikte zaten eşimden geldi teklif yine deneyelim diye ve yollara koyulduk,asla pes etmek yok...
teşekkür ederim güzel dileklerin için hamilesin galiba öğleyse allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah yardimciniz olsun , hayirliisyla sizede tattirsin anneligi
konuyu rastgele okudum ve yazmak istedim sadece
tecrubem yok maalesef ..
evet hamileyimteşekkür ederim güzel dileklerin için hamilesin galiba öğleyse allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayyy çok teşekkür ediyorum canım evet hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah duan kabul olur bizde pozitifi görürüz sende dünyalar güzeli sağlıklı bebişini kucağına alırsın canımevet hamileyim
hamileleerin duasi kabul olur derler ya ne kadar dogru bilmiyorum
insallah hayurlisiyla bu sefer pozitif olur senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?