45 Yaşından sonra tüp bebek yaptıran varmı lütfen buraya

canım gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba size umut olsun diye yazıyorum geçen yıl diyetisyene gitmiştim onun da çocuğu olmamış iki tup dememiş pes etmiş ama arkadaşı pes etmemiş 45 yaşında ikizleri olmuş bunun gibi yüzlerce örnek var rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel yok rabbim ölü rahimleri diriltendir.

İnşallah ben de ikiz içime doğdu,bir kız erkek...Nedendir bilmem,öyle hissediyorum,bu hisle birlikte zaten eşimden geldi teklif yine deneyelim diye ve yollara koyulduk,asla pes etmek yok...

2 kex Bahçecide denedik,41 ve 43 yaşlarımda Bahçeci Fulya'da orası bize uğurlu gelmedi nedense.Memorial Şişli de Semra Kahraman soyadı gibi bir kadın benim kahramanım o ,bir dahakine tutacak inşallah canım,senin de benim de inşallah,asla pes etmek yok...kucağımıza alana kadar yola devam...giden para olsun,bizi sarssa da,hayat zor,ama tercihler var,bizim için olana kadar,bebek tercihlerimizde 1.sırada olduğu sürece ve şunu içimizden tekrarladığımız sürece meleklerimize kavuşacağız..''HAYAL ET,HİSSET,AZMET,SABRET ve SONUÇLANDIR''Bizler savaşçı kadınlarız,sonuna kadar...

a
ay inşallah canım sen ne zaman başlıyorsun memoryalde belkide görüşürüz

Canım 3 ay sonra,çünkü,5 haftalıktı pozitifti ,ama değerlerim düştü kaybettim,rahim 3 ay dinlensin dediler,inşallah ikimiz de bebeklerimizi alırız bu kez kucağımıza..

ay inşallah canım bir güm bizde bu sayfalardan birilerine umut dağıtırız duyardı yaklaşımın için tşk ediyorum

Canım 3 ay sonra,çünkü,5 haftalıktı pozitifti ,ama değerlerim düştü kaybettim,rahim 3 ay dinlensin dediler,inşallah ikimiz de bebeklerimizi alırız bu kez kucağımıza..
hadi inşallah busafer sağlıklı bebişlerini kucağına alırsın canım sen tedavini hangi hastanede yaptırıyorsun

41 yaşındayım 2 aşılama üç tüp bebek sonrası 39 haftalık hamileyim...haftaya bugün inşallah doğum yapacağım....tüm denemelerimi Mustafa Bahçeci ye yaptırdım...Doktor ve merkeze güvendikten sonra bana göre çok yer değiştirmek manasız...Gidilen yere güvenmek ve ısrarcı olmak en önemlisi de dua etmekten yılmamak gerekiyor. Israr ısrar ısrar....

Kanbar canım haberini okuyunca önce çok sevindim sonra üzüldüm. Inşallah bu sefer olacak sen inançla iste sana dua edeceğim.

Kanbar canım haberini okuyunca önce çok sevindim sonra üzüldüm. Inşallah bu sefer olacak sen inançla iste sana dua edeceğim.
Rüveyda canım Sağol,olacak canım,ben inanıyorum,müjdemi vereceğim inşallah,vazgeçmeyeceğim...Allah dualarını kabul etsin..

B bebeklerve canım her şeyin hayırlısı... Yeni tedavin güzel sonuçlansın. Yavaş olmasına canını sıkma hızla büyümesi de iyi değil ki... Her şey zamanı geldiğinde olsun. Güzel haberlerini alalım...
Bugün zaten yeterince dağıldık, sizlerden güzel haberler bir nebze hafifletsin içimizdeki üzüntüyü.

Şanslı bir tedaviyle, sağlıkla ve hayırla alacağın sonuçların olsun hep...

canım şimdi gördüm mesajını teşekkür ederim güzel dileklerin için büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olucam cuma günü opu ama tek yumoş semra hoca iyice tembih etti fazla umutlanmayın diye bu yaşta boşta çıkabilir boş çıkmasa döllenmeyebilir döllensede kromozon bozukluğundan tutmayabilir yani iyice olumsuza hazırlandım anlayacağın

Allah yardimciniz olsun , hayirliisyla sizede tattirsin anneligi
konuyu rastgele okudum ve yazmak istedim sadece
tecrubem yok maalesef ..

İnşallah ben de ikiz içime doğdu,bir kız erkek...Nedendir bilmem,öyle hissediyorum,bu hisle birlikte zaten eşimden geldi teklif yine deneyelim diye ve yollara koyulduk,asla pes etmek yok...
ay inşallah bu inançla sağlıklı ikizlerinize kavuşursunuz rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın

evet hamileyim
hamileleerin duasi kabul olur derler ya ne kadar dogru bilmiyorum
insallah hayurlisiyla bu sefer pozitif olur senin için.
ayyy çok teşekkür ediyorum canım evet hamişlerin duası kabul olurmuş inşallah duan kabul olur bizde pozitifi görürüz sende dünyalar güzeli sağlıklı bebişini kucağına alırsın canım

SELAM Canim kardeslerim sayfanizi bastan sona okudum.INANIN cokk duygulandim.BILIRIM zorluguBILIRIM caresizligi BILIRIM yikilisin Ardindan Rabbimin gucuyle IMANLA inancla BILIRIM BANA DAYANMA GUCU VEREN Rabbim her zorlugun karsisinda bana kapilar acan ve hep bekledim.
SABIRLA INANDIM GUVENDIM PES ETMEDIM Verecek olan ALLAHIMDI YARATACAK OLAN OYDU
SUKROLSUN ELHAMDULILLAH.........
Gelelim bizim hikayemize kisada olsa paylasmak isdedim.Daha hayatimin en guzel yillariydi evlendim coook mutluyduk 1 yil olmustu sanki ikimizde bebek istiyorduk dile vurmasakta Ben yurt disindayim Vatanimizda gider muayene olur bakariz demistik.
Neyse ANKARADA cok iyi taninmis bir dr gorunduk beni guzelce muayene edip dedi esinizide bakmamiz lazim dedi ikimizde o gun muayene olduk ARTIK NETICELERI BEKLIYORUZ:
DR BIZI iceri cagirdi ve sonucunuz hic iyi degil maalesef dedi ESIMDEN OTURU hic sperm olmadigini canli hucre yok cocugunuz olmaz deyip kesip attmisti
Ne gundu oyle hic unutmam hayatimiz kararmisti ne yapacagimizi bilemez olmustuk bize gore boyle bi sey olmazdi bundan 23 yil oncesi KABUS dolu gunlerim baslamisti 6 yil bekledik hani olmayacakya dr lara gore burada bir unuversiteye gidip durumumuzu anlattik
Bizi hemen migro tedavisine aldilar belki teseyle sperm bulunabilir diye ve sperm bulunmustu bu bir mucizeydi ve 3 kez migro tedavim negatif oldu.
SONRA burada coook guzel ozel bir yerde yaptirdik buradada hic yumurta olusmadi ve bana yumurta rezervin bitmis bosuna ugrasmayin sizin cocugunuz olmaz deyip kesip attilar.
Iki kezde burada denendi ikincide iki yum oldu dollenmemisti toplamda 5 tedavi olmustu.
Ve ben artik TURKIYEDE deneyecegimizi bizim hekimlerimizin coook ilerde oldugunu dr soyledim ve bana eger sen hamile kalirsan haberimiz olsun demisti alayli bir sekilde
Elinde mavi bir dosyamiz vardi ben bunu kapatiyorum artik sizde kapatin dedi yumurta olur ama kaliteli olmaz dollenmez kati bir sekilde olmaz dedi.
O racikta kendimi zor tuttum aglamamaliydim sanki dahada guclenmistim kaderime inat olacak demistim.
Rabbime yalvardim ona dayandim O OL DERSE OLURDU Kun feyekun kendimi toparladim.
Artik umuda yolculugum basliyordu Turkiyede merkez arastirmaya basladim inanin ANKARA ISTANBUL KONUSMADIGIM MERKEZ KALMAMISTI.
Bizimle pek ic acici konusmadilar rezervim az sperm yok coook zor hastasiniz denenebilir ama gormek lazim falan filan tabiki zor zordur onemli olan zoru basarmak degilmidir.
Bizlere kapisini MEMORIAL hastanesi acmisti canim doktorum kahramanim telde uzun uzun konusup derdimi anlattim Ve benimle konusurken ruhuma hitap ediyordu.
ilk tedavim 6 yumurta 3 dollendi esim migroteseyle ameliyat tekrardan bayada sperm bulunup dondurulmustu 3 de kaliteli ama yavas gelimislerdi 12 test negatif
uzuldum hemde nasil ama tekrar devamdi 2. tedavim 4 yumurta ikisi dollendi gene negatifdi Hocamla tekrrdan konusup gene deneyecegimi ve bize ultra kisa protokol fazla ilac vermeden deneyebiliriz demisti
TABIKIDE BEN hic bos durmadim.Anne olacaktim guclu olmaliydim spora basladim pisyo terapi goruyordum ibrahim saracoglunun kurlerine baslamistim incir kuru sogan kuru sabah aksam bal tarcin corek otu vs yiyordum.
Stresten beni mutsuz edecek seylerden uzak duruyordum HER GUN IKI SAAT yol yuruyordum mutluydum umutluydum Rabbime siginmistim benim sinavim oldugunu biliyordum.
Toplamda 8. migro tedavime baslayacaktim yavas yavas umuduma yuruyordum Hocamla gene bulusmustuk beni muayene edip folikul var ama genede umitlenme bos cikabilir demisti.
Ve bana gene olmassa uzulurmusun dedi tabikide hocam uzulurum dedim ama olmassa gene 3 ay sonra burdayim dedim ve bana sen bu azimle basaracaksin demisti
Artik ilk ignemi merkezde vurunup cikmistik esimle bir guzel Istanbulu gezdik Eyyup sultanda coook aglamistim bilmiyorum Coook dua ettim belkide bosalmistim kolay degildi evinden uzak surekli agliyordum nedenini bilmedigim bir aglama neyse gene merkezdeydik 3 yumurtam vardi 3 de ayni seviyede buyuyordu MEMORIALIN MELEK DOKTORU VARDIR Nur dokuzeylul Rabbim binlerce kez razi olsun coook pozitif guler yuzlu bana coook moral verirdi herseyin guzel gittigini hatta rahim kalinligininda istedigimiz duzeyde rahat ol derdi.
Once o bakar sonrada hocamiz gelirdi bu tedavim hem kisa hemde cabuk oluyordu artik yumurtalarimi yormadan az dozda igne aliyordum.
Semra hocam kendisi ilgileniyordu ve opum olacakti coook heyacanliydim ve 3 yumurtam toplanmisti
hemde dondurulmus sperm kullanilacakti ve bekleyis................................................................Bizi labaratuardan arayip ikisinin dollendigini ve bir tanesinin cook yavas bolundugunu haber verdiler.
Gene aglama krizlerim vurdu artik kendimi tutamiyordum gene korkularim baslamisti bizi arayip bilgi veriyorlardi tek embriyom coook guzel gelistigini hatta hizli bu diyorlardi 4. gune kadar gelmisti o aksam transfere geldim.
Heyecan korku aglama hic unutmam transfer odasina geldigimde gene aglama krizlerim vurdu doktorum beni once bir sakinlestirdi en son ben girmistim konustuk Doktorum TRANSFERI RAHMIME DEGILDE BEYNIME YAPMISTI SANKI BEMBEYAZ ISIK GIBI GOSTERMISTI BANA beni hemen kaldirmadilar odama geldigimde icimi bir huzur kablamisti artik aglamiyordum.
12 gun................Gunlerden cuma ve biz esimle kaldigimiz yerin yakininda bir hastaneye gidip kan verdim
Ve soyledik oradaki hemsire eger neg tifse yarim saat eger pozitifse uzar dediler.
Yarim saati gecmisti bizi iceriye cagirdilar.
Hemsire kegidi zarfa koyuyor bende aval aval bakiyorum durum nedir dedim.POZITIF nasil dedim ve degerimi sordum.392 kusur dedi iste o an gozlerimi actigimda esimin kucagindaydim.
Oda agliyordu 20 sene beklemistik bu haberi alabilmek icin ....oradaki hemsireler bile aglamisti minik mucizem benimleydi Rabbime dua ediyordum hep benimle kalsin bizi birakmasin diye esim hemen merkeze faksladi.
Iki gun sonra tekrarlayin dediler sonuc coook guzeldi ve bize randevu verildi kalp atislari icin ETILERDE
Hocam coook sevinmisti bizi tebrik edip coook duygulanmisti Azmin zaferi denilmisti.
Tabikide her sey hamile kalmakla bitmiyordu 8 haftalik oldu ben geri dondum ARTIK beni kendi doktorum takip ediyordu 14 haftamda rahim 2 santimdi ve tehlike canlari baslamisti hemen hastaneye gidip serklaj yapildi hep yatmak zorundaydim minik mucizem gucluydu 23 hafdada seker cikti imtehanlarim bitmemisti neyse artik her hafta doktorda hastanede gecirdim.
30 haftamda AMNIYONTEZ azaliyor bebegin suyu Rabbim buyuktu bool boll su iciyordum sekerden dolayi hergun diyetzyendeydim artik unzuline baslamistim.
surekli sancilarim vardi vucudum coook su toplamisti yuruyemez olmustum olsun varsin diyordum ya sabir
IMTEHANIMDI RABBIM SINIYORDU yavas yavas bebegin suyu iyiye gidiyordu ve 38arti beste minik mucizem dunyaya geldi sukrolsun hamdolsun.
Dunyalar guzeli pasam umudum gelmisti saglikliydi Yuce mevlam bu ugurda madi manevi emek veren herkeze ANALIK DUYGUSUNU TATTIRSIN INS
BEN SUNA INANIYORUM INANMAK BASARININ YARISIDIR
20 senelik hikayem kisada olsa paylasmak istedim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…