- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
-
- Konu Sahibi herderdedeva
Yaa inşallah şimdi beslenme düzenimi değiştireceğim. Sağlam bir PT arıyorum, yeme düzeniyle desteklersem şahane şeyler olabilir
Kuzum benim sorumluluğum seninkinden daha az olduğu için yetişebiliyorum
Bende bu ara boşladım kitap okumayı, dizi de izlemiyorum pekEvet fırsatın varken aktif ol canım sonra olmak istesen de olamıyorsun. Bende tembellikte var akşam yorgunluğumu fırsat bilip kızımı uyutup eşimle internetten dizi izliyorum . Kitap okurdum onu da bıraktım şu aralar
Bende bu ara boşladım kitap okumayı, dizi de izlemiyorum pek
Günaydııııııın premsessss çok şükür iyiyim sen nasılsınHöölllög prenses fiyonam nassın gülüm minnoşum
Kuzum hoşgeldiin.Hayırlı olsun topiğin abla yeni gördüm
hafta sonu ben de fena dağıttım salı kendime geldim +200 gördüm bu hafta
Sporu ben hep zordan yapıyordum hatta kilo almamın en önemli sebebi fazla hareket etmemem sanırım...
ama 2-3 gündür bir aydınlanma geldi çok hoşuma gitmeye başladı spor yapmak squatgirl'ün videosunun 23 dksını ilk yaptığımda 2 gün kendime gelememiştim şuan 40 dksını zorlanmadan bitiriyorum çok garip geliyor gerçekten
spor salonuna yazılmak istemiyorum şimdilik kendi başıma spor yapacağım
kuzum ben 68,5 im şu anda+1 kg yum
1 ayda verdigim kiloyu 1 haftada aldim geri.
pazartesi basliyorum tekrar. sen tartildin mi canimherderdedeva
1 haftalik sacmalamanin bedeli 1 aylik kayip oldu bana aman cok da uzatma canim :)Sevgili günlük yaşam temposuna diyet ve sporum ağır geliyor.
Kendime bir süre izin veriyorum.. Biraz saçmalamaya ihtiyacım var
Dün saçmalayayım dedim ki yaptım da bugün midem çok kötü allahım affetsin1 haftalik sacmalamanin bedeli 1 aylik kayip oldu bana aman cok da uzatma canim :)
bugun dondum diyete 57ye kadar durmak yok insallah :)
hakkinda hayirli olsun canim.1 ay olmuş burayı terk edeli, peki bu bir ayda ne mi oldu?
Uzun zamandır mutsuz olduğum bir evlilik içindeydim ve nihayetinde boşanma durumumuz gerçekleşti. Tam ilamı alacakken adliyeler kapatıldı, malum corona virusu!
Yalan değil 1 hafta öncesine kadar durumum böyle değildi ama şu anda tam bir takık durumdayım. Ellerimi ve kendimi yıkanmaktan alıkoyamıyorum. (Bu arada mecbur çalışmak konumunda olanlara selam olsun, bende sizlerdenim..)
Evet çalışarak kendimizi riske atmış gibi olsak ta, evde de düşünmekten ve yemek yemekten kendimi alamazdım sanırım.
Akşamları evdeyken bir oburluk ve abur cubur manyaklığı aldım başımı gidiyorum! Yarından tez yok menülerim ve evde yapacağım spor aktivitelerimi buraya yazacağım..
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsuunhakkinda hayirli olsun canim.
ben disari cikmiyorum pek cikinca da alkol komasina girecegim kolonya ve dezenfektan kokusundan artik :)
abur cubur alma eve. evde olunca illa ki yeniyor
takip edicem seni
1 ay olmuş burayı terk edeli, peki bu bir ayda ne mi oldu?
Uzun zamandır mutsuz olduğum bir evlilik içindeydim ve nihayetinde boşanma durumumuz gerçekleşti. Tam ilamı alacakken adliyeler kapatıldı, malum corona virusu!
Yalan değil 1 hafta öncesine kadar durumum böyle değildi ama şu anda tam bir takık durumdayım. Ellerimi ve kendimi yıkanmaktan alıkoyamıyorum. (Bu arada mecbur çalışmak konumunda olanlara selam olsun, bende sizlerdenim..)
Evet çalışarak kendimizi riske atmış gibi olsak ta, evde de düşünmekten ve yemek yemekten kendimi alamazdım sanırım.
Akşamları evdeyken bir oburluk ve abur cubur manyaklığı aldım başımı gidiyorum! Yarından tez yok menülerim ve evde yapacağım spor aktivitelerimi buraya yazacağım..
selamlar1 ay olmuş burayı terk edeli, peki bu bir ayda ne mi oldu?