Bana bağımlı olmasın, her şarta alişıp güçlü olsun diye. Ama hata mi ediyorum bilmiyorum...Niye yavrunuzu gostermiyorlarmis gibi uzaktan izliyorsunuz gidin görünün tabiki
Sadece 1 veliyi icerde gordum. Pek yok aslinda giris yasak onu ogrenecegim neden giriyor...Diger 5-6 veli de demir parmaklilara yapismis halde cocuguyla ilgileniyor teneffuste.Başkaları gidiyorsa ben de giderdim.
velilerin çoğu yüz bulsa tüm gün okulda zaman gecırecekler devlet okullarında.Kantin de öğrencıden fazla veli vardı geçen yıl çay kahve muhabbet oturuyorlardı tüm gün.bu yıl yasaklandı da kurtuldu çocuklar .Kalite düşüyor bağımlılık artıyor tam saçmalık .7 yaşındaki çocuk okulda tek başına kalabilmeli ılk haftadan sonra.zaten guvenlık var okulda nöbetçi öğretmenler var ne olabılır kiCocuklar hapishanede mi ki anneler gidip kapida bekliyor? Tovbe est bu nasil bir bagimliliktir yahu
Diger anneler gidiyorsa sizde gidin ama buna ogretmenlerin yada okul idaresinin bir dur demesi lazim , cocuga hamburger vermek ne demek?
Benim oglum kolejde ve ortaokulda , orda bile disardan yemek goturmek yasak ozenmesin diger cocuklar diye
Çok ilginç ya niye öyle yapıyorlar:) Çocuğunuz kendi demiş ya, bence görünün manevi destek olur. Zaten birkaç haftaya alisirSadece 1 veliyi icerde gordum. Pek yok aslinda giris yasak onu ogrenecegim neden giriyor...Diger 5-6 veli de demir parmaklilara yapismis halde cocuguyla ilgileniyor teneffuste.
ne güzel yazmışsınız bireysel beceri kazanmayan özbakım yapamayan çocuklar yetışıyor aşırı aile korumacılığı yüzünden .ilerde evlılıkler bile bu yüzden yıkılıyor burda çok orneklerını okudukO velilere uyuz oluyorum ya, özgüven nedir bilmeyen, asalak gibi çocuk yetiştiriyorlar. Sonra evlenince bile anneciklerinin ağzına bakıyorlar !
Siz onlardan olmayın. Birakin çocuğunuz basının çaresine baksın .
Üniversitede kaç tane arkadaşım oldu, ailemi özledim diye depresyona giren, her hafta ailesinin yanına giden. Hele bir kız vardı, 9 ayın 4 ayında annesi de öğrenci evinde yaşardı. Yemek falan yapardı.
Bana çok ters . Kızı da zaten ezik bir kızdı ki tam tersi zaten mümkün değil
Biraz özgüven sahibi bir çocuk yetistirmek için özel alana sahip çıkın, sakın görünmeyin,derim ben
Ayrıca o anneler öyle dururken annesi çalıştığı için ya da vefat ettiği icin gelemeyen çocukları ne çok uzduklerini farkındalar mıdır? Hiç sanmıyorum, mükemmel (!) Anneler ama sadece kendi bebelerine
Merhabalar çocuğum ilkokula yeni basladi. Saat 11 gibi 45 dakikalik bir teneffüsleri var. Aklım hep onda kaliyor.Anne özlüyorum teneffuste gel demeye basladi.Ben ona caktirmadan bir köşede izliyorum.Haberi yok tabi :) Kimi veli cocugunun eline hamburger tutusturup all çocugum yee diyor.Ben saklanirken diğer velilerden kimisi cocuguyla muhabbet halinde .Yerlere yatma kalkk bak ustün kirlendi diye demir parmakliklardan bagirmaya devam ediyor. Kimisi boynuna giriş karti takmis içerde çocuguyla birlikte okulun bahçesini turluyor.Okula uyumu cok iyi bu arada...
Sizce bu teneffüse alismali mi yoksa arada gidip görünmeli miyim...
Ben en doğru olani yapmak istiyorum...
Bu konuda görüşlerinizi merak ettim?
..