- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
tesekkür ederim canımKızlar bu zikirmatiği şiddetle tavsiye ediyorum. Yıllardır kullanıyorum. Bütün tesbihler var açıklamalarıyla. Hem türkçe,hem arapça. 4444 de var yükleyin
Aynen inşallahCanım diğer toplu okumalara katılırsın madem
anlatmak bizim işimiztelefonuna salatı tefriciye uygulaması indir, duası paylaşılan için niyet et ne 1 eksik, ne 1 fazla⚔ tam 101 tane tefriciye oku. Abdestli ve kıbleye dönük okumak daha şık olur. Abdestsiz okunur.
dua olduğu için ADET/REGL olsanız da okunur
Canım,iyi bayramlar beğeni attım sonra iş çıktı yazamadım.@Matmatass kuzum sen?
1.telasememuresi
2. @newplanet
3.muhursuzpusula
4.yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6.kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10.hersey_dua_ile
11.Ahsen555
12.Singil
13.Gulcan2904
14.aypare ackerman
15.sagliklihayat
16.Amarylliss
17.Jawlensky
18.Mintimint
19.Kara_gozlum
20.Reengarenk
21.Karagullu
22.hasbeee
23.Blue_Black
24. K Kirazxyz
25.Sur-es
26. N Nana
27. @Matmatass
28.Mintimint 2
29. @newplanet 2
30
katılmak ayrılmak isteyen söylesin şimdilik böyleyiz
Tmm canim katılıyorum insallah sag salim devam edebilirimCanım biz yardım ederiz
Cano ezbere biliyorum ama hem kendime hem baska gruba hemde buraya baslicam fazla olurHadi kızlar ezbere bilen varsa 2 kere girsin hem sayı düşer. Allah yardım eder inşaallah
Ben lütfen1.telasememuresi
2. @newplanet
3.muhursuzpusula
4.yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6.kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10.hersey_dua_ile
11.Ahsen555
12.Singil
13.Gulcan2904
14.aypare ackerman
15.sagliklihayat
16.Amarylliss
17.Jawlensky
18.Mintimint
19.Kara_gozlum
20.Reengarenk
21.Karagullu
22.hasbeee
23.Blue_Black
24. K Kirazxyz
25.Sur-es
26. N Nana
27. @Matmatass
28.Mintimint 2
29. @newplanet 2
30
katılmak ayrılmak isteyen söylesin şimdilik böyleyiz
Aynen çok kullanışlı buKızlar bu zikirmatiği şiddetle tavsiye ediyorum. Yıllardır kullanıyorum. Bütün tesbihler var açıklamalarıyla. Hem türkçe,hem arapça. 4444 de var yükleyin
Cano ezbere biliyorum ama hem kendime hem baska gruba hemde buraya baslicam fazla olur
Canım minti nin attığı zikirmatiği indir orada okunuşu da var sayıyor da yolda nöbette 101 çoktan biterCanım,iyi bayramlar beğeni attım sonra iş çıktı yazamadım.
Ben katilmak isterdim ama okuyamam sanırım çok yoğun iş nöbet
Dikkat edilsin zaten yetiştiremeyene destek olunacak ama liste bitişi de herkes toplamda 4444 okumuş olursa daha güzel olurCanım eksik olmamak şartıyla 3 5 tane yanlışlıkla fazla okunsada(mesela 101 tane yerine 105 vs okudu) niyet ettim 101 tanesini şu kişinin niyetine yolluyorum da denilebilir bence. Fazlasıda kendi sevabımıza
Canım 101 düşerse beni etiketler misin onu yetiştiririm ama fazlasını yetiştiremem çünkü başka grupta varDikkat edilsin zaten yetiştiremeyene destek olunacak ama liste bitişi de herkes toplamda 4444 okumuş olursa daha güzel olur
Onu cebren eklemiştim zatenMaşallah canım. Seni eledik o zaman
Canım 101 olunca açacağım, ekliyorum seniCanım 101 düşerse beni etiketler misin onu yetiştiririm ama fazlasını yetiştiremem çünkü başka grupta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?