- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Aleyküm selam canım tam bir ihlâsla yani inanarak tam teslimiyetle 21 tane estağfurullah çekilecekSelamun aleyküm.Önce bir ihlas okuyup okuduktan sonra estağfirullah mı çekicez 21 defa öyle mi oluyor yani her ihlas bitiminde o estağfirullahı mı çekicez 21 defa sonrada duayı okucaz ilk baştaki peki kaç kere pek anlaymadım da
Onu her yede etiketledim de giremedi sanırım@Beyazkugu87 canooo bak burda ne var
Şu an 160 civarı düşüyor galiba kişi başı inşaallah katılım olur da düşer birazOnu her yede etiketledim de giremedi sanırım
Canım katılır mısın bizeSelamun aleyküm.Önce bir ihlas okuyup okuduktan sonra estağfirullah mı çekicez 21 defa öyle mi oluyor yani her ihlas bitiminde o estağfirullahı mı çekicez 21 defa sonrada duayı okucaz ilk baştaki peki kaç kere pek anlaymadım da
Canım 44 olacağız inşallahŞu an 160 civarı düşüyor galiba kişi başı inşaallah katılım olur da düşer biraz❤
Bayramdan sonra girer her halde, görsün gelsin gelmezse ikimiz sıkıştırırızOnu her yede etiketledim de giremedi sanırım
çok ya.. benimde grubum var tefriciye.. inşallah 100 olur günlük @newplanetŞu an 160 civarı düşüyor galiba kişi başı inşaallah katılım olur da düşer biraz❤
InsAllah canım, yoksa zor olacak orda zaten 178çok ya.. benimde grubum var tefriciye.. inşallah 100 olur günlük @newplanet
İnşaallah canımCanım 44 olacağız inşallah
evet canım.. daha 66 okudum.. akşama 178 yapıcamInsAllah canım, yoksa zor olacak orda zaten 178
Canım küçük Bebeğim var 101 olursa ancak okuyabilirim galibaCanım ya 101 ya 202 katılıma göre netleştireceğim
YirimmCanım küçük Bebeğim var 101 olursa ancak okuyabilirim galiba
Aynen canım bi hareket yok şimdilik durum stabil@newplanet tatlişkom sen listeyi de paylaş ara ara gelenleri sona ekle.
Yirimmtamam canım 101
Aynen canım bi hareket yok şimdilik durum stabil
Burdayım, listeye ekleyebilirsiniz
anlatmak bizim işimiztamamdır canım başlayacağımız zaman bana ufak bi anlatır mısın nasıl yapacağımızı☺
Aa çok mantıklı listede kişi arttıkça sayı da düşer hemVallaha kendi adıma 2 kere katılmak istiyorum ama karar veremedim. Ezberimdede var
Aa çok mantıklı listede kişi arttıkça sayı da düşer hemben de bir daha girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?