- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.450
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Hangi Matik güzel. Bazısı sifirliyorKızlar zikirmatik yüklerseniz kafanız karışmadan her müsait olduğunuzda telefondan açıp 3-5 ,,5-10 okuyan okuyan nasıl bittiğini anlamazsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi Matik güzel. Bazısı sifirliyorKızlar zikirmatik yüklerseniz kafanız karışmadan her müsait olduğunuzda telefondan açıp 3-5 ,,5-10 okuyan okuyan nasıl bittiğini anlamazsınız
101 canım@newplanet benide kat canım 101 se eğer günlük çünkü benimde başladığım var
@newplanet benide kat canım 101 se eğer günlük çünkü benimde başladığım var
Ben varım canımGulcan2904 kuzum senden haber gelmiş miydi
13. Sıradasın beybiBen varım canım
Canim farhazeynap vardı nickini bulamadım etiket yaptım mi onu hani arkasıyla kendine okuyanÇıkan olursa profilini basarım çıkmak yok gelmek serbest
Tamam canim teşekkürler13. Sıradasın beybi
Bu dünyada hiçbir şey yok olmaz yeğen; sadece şekil değiştirir yok canım bir süre gelmeyecek, dönünce haber verecekCanim farhazeynap vardı nickini bulamadım etiket yaptım mi onu hani arkasıyla kendine okuyan
Ben bugün çektim herkes en az 1.000 çeksin yarın 3. GünKızlar sizi ya Ganiyy çekmeye davet ediyorum
Canın regl Ken okunur mu? Abdest şartı var mi101 canım
Okunur canım dua bu. Abdestsiz okunur da abdestli daha güzel okunur peygamberimizi ve Rabbimizi anıyoruz ya anlamını okuyunca zaten insan bi çeki düzen veriyor kendineCanın regl Ken okunur mu? Abdest şartı var mi