4444 Salat-ı Tefriciye(listeli)

Aynen bende ss alıp kaydettim duayı öyle okuyacaktim çok tşk canim cevap için 😘 namazı nasıl kiliyorus peki ilk başlarken 2 rekat niyet edip kılıp öyle başlasam duaya olurmu,ilk defa Tefriciye grubuna katıldım da 😊
Dua sırası gelen kılıp dua ediyor estağfurullah salâvat sonra tefeciye
, ilk konu mesajında ayrıntılı anlattım
Bunları küpaynan anlattık :KK70:
 
Kızlar bir kağıda yazın okuyun zaten birkaç gün ün sonunda otomatik olarak ezberinize gececektir ondan sonra ömür billah unutmazsınız 😁😉
Ilk gün zorlanmistim ben, sonra neredeyse 200 tane toplasan bir saat sürmeden bitiyordu 🤭 şimdi ezberden okuyabiliyorum :KK16:
 
“ALLAHUMME SALLİ SALÂTEN KÂMİLETEN VE SELLİM SELÂMEN TÂMMEN ALÂ-SEYYİDİNA MUHAMMEDİN ELLEZİ TENHALLÜ BİHİ’L ‘UKADU VE TENFERİCU BİHİ’L-KÜRABU VE TUKDÂ BİHİ’L-HAVÂİCU VE TÜNÂLÜ BİHİ’R-RAĞÂİBU VE HUSNU’L-HAVÂTİMİ VE YUSTESKA’L-ĞAMÂMU Bİ-VECHİHİ’L-KERÎMİ VE ‘ALÂ ÂLİHİ VE SAHBİHİ FÎ-KÜLLİ LEMHATİN VE NEFESİN Bİ-‘ADEDİ KÜLLİ MA’LÛMİN LEK.”
ANLAMI:
“YA RAB! EFENDİMİZ MUHAMMED’E TAM VE MÜKEMMEL BİR SALAT VE SELAM EYLE. O NEBİ Kİ, ONUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DÜĞÜMLER ÇÖZÜLÜR, SIKINTILAR DAĞILIR, İHTİYAÇLAR KARŞILANIR, ARZULARA VE GÜZEL AKIBETLERE ERİŞİLİR, BULUTLARDAN YAĞMUR DÖKÜLÜR… ONUN ÂLİNE VE ASHABINA DA SALÂT VE SELAM EYLE YA RAB! HER AN, HER NEFESTE VE SENİN BİLDİKLERİNİN SAYISINCA.”


Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur ; Önce, ihlasla, 21 defa: “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar edilir.

Arkasından “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okunur.

Sonra şu şekilde niyet edilir. “Yâ Rabbi! okuyacağım salavat-ı şerife hürmetine …….. şu niyetimi,şu rahatsızlığıma şifa ver.şu sıkıntımı gider.” n

Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; ” Borcumdan kurtar, sınıfimı geçeyim, davam kazanayım…” diye niyyet edilir.

Sonra: “Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim” denir.

Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanır.

Okuma sırasnda yuzunuz Kible`ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmaması icin gozlerinizi kapatin.

Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
🥊🥊🥊işi olan listeyi yarıda bırakacak olan katılmasın lütfen.
🥊🥊🥊herkes özen göstersin, az değil o kadar okuma heba olmasın; yapabilecekler katılsın.
🥊🥊🥊 süre ve sayı katılıma göre belli olacak. Toplam sayı 1 dua için
 
Kendi başka tesbihlerim var canım gerçekten yetisemem bırakın beni devam edin:KK47::KK55:
Kuzum bize kırıldın mı yoksa :KK35: biz gece gündüz burada dua ediyoruz ya artık samimiyetten takılıyoruz bana da geldi saç yolan:KK62: diyolar ben de saçlarını çekiyorum :süslü:
 
Selamun aleyküm.Önce bir ihlas okuyup okuduktan sonra estağfirullah mı çekicez 21 defa öyle mi oluyor yani her ihlas bitiminde o estağfirullahı mı çekicez 21 defa sonrada duayı okucaz ilk baştaki peki kaç kere pek anlaymadım da
 
X