- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya 101 ya 202 katılıma göre netleştireceğimCanım günlük kaç tane okunuyor ☺
Valla canim liste kabarik orasi insallah okurum yaa cok katilmak istiyorumHmm 101 olsa 379 olur günlük, aslında okunur da seni de yormayım diye ısrar edemiyorumkaç gün var onun bitmesine 3-5 fazladan okur idare ederiz
Canım biz yardım ederizValla canim liste kabarik orasi insallah okurum yaa cok katilmak istiyorum
Canım ben daha önce hiç okumadım salavati kendi çapımda az az başlayıp ezberlemek istiyorum önce ve bu sıralar yoğun olacağım için korkuyorum bidahakine inşallah1. telasememuresi
2. @newplanet
3. muhursuzpusula
4. yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6. kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. hersey_dua_ile
11. Ahsen555
12. Singil
13. Luluuu94
14. aypare ackerman
15. sadehayatt06
16. Amarylliss
17. Jawlensky
18. Mintimint
19. Kara_gozlum
20. Reengarenk
21. Karagullu
22. hasbeee
23. Blue_Black
24. K Kirazxyz
Kızlar katılmak ayrılmak isteyen söylesin şimdilik böyleyiz
Geçtircem canım beni bilirsin bu tırnaklarda kaç dişinin saçı varCanım 30 kişiyi geçerse liste bende katılırım
Belki ablamı da kandırırımGeçtircem canım beni bilirsin bu tırnaklarda kaç dişinin saçı var
Yok canım, yasinden oku, kağıda yaz bak oku hatta telefona zikirmatik indir orda bile yazıyorKızlar ezberlemek mi gerekiyor benim tam ezherimde değil,birde namazını dua bitince mi kiliyoruz
Kız bura hafız seçme yarışması mıkitaptan google dan oku olmadı program indir sayıyor hem ben öyle yaptımSaç yolan kadın benim ezberim yok katilmicam ben
Aynen bende ss alıp kaydettim duayı öyle okuyacaktim çok tşk canim cevap için namazı nasıl kiliyorus peki ilk başlarken 2 rekat niyet edip kılıp öyle başlasam duaya olurmu,ilk defa Tefriciye grubuna katıldım daYok canım, yaşından oku kağıda bak oku hatta telefona zikirmatik indir orda bile yazıyor
Aynen bende ss aldım öyle okucamKız bura hafız seçme yarışması mıkitaptan google dan oku olmadı program indir sayıyor hem ben öyle yaptım
Ben sende o ışığı gördüm yaparsın pembe tokalı sensin mavi benBelki ablamı da kandırırım
Tek kişi 4444okuyacak günlük yok ben katilmicam başka okuduklariniza katilirimKız bura hafız seçme yarışması mıkitaptan google dan oku olmadı program indir sayıyor hem ben öyle yaptım