- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.601
Samara96 canım lütfen kusura bakma duanı geciktirdik.
Samara için eksik kalan 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bunu diğer arkadaşa geçerken yapsaydık, liste paylaşılmıştıCanım 103 düşüyor. Duası okunan 118 okuyacak
50 aldım kalan 51Samara96 canım lütfen kusura bakma duanı geciktirdik.
Eksik olursa paylaşırız ben 1 okumamı akşama bırakırım, sayıya göre okudum fazlası eksiği olmazKeşke bunu diğer arkadaşa geçerken yapsaydık, liste paylaşılmıştı
11 aldım kalan 4050 aldım kalan 51
21 aldım kalan 3050 aldım kalan 51
Ben Singil için 103tane okudum Allah kabul etsin inşallah ama Mrvyvz4832 doğru degilmi bukadar okuncak baya bı konuşama olmuş giremdim ben pekkunfeyekun__ hasbeee Mintimint gulistan1985 Kızlar en son okuduğumuz Singil arkadaşa listeden bir kişi ayrıldığı icin 103 tane okuyacağız yani 2 eksiğimiz var tamamlarsınız
Yok canım bitti okumaaüaa21 aldım kalan 30
Okumaaaaa bitti21 aldım kalan 30
103 okudum Allah kabul etsinKızlar listeden bir kişi ayrıldığı için kişi bası sayımız 103 oldu dua sahibi 118 tane okuyacak
Singil duası :Adım Tuğba. Annemin adı Şengül.. ; Annemin vücut ağrılarına ve bütün hastalıklarına Rabbim ya şafi isminin hürmetine tez vakitte şifa nasip etsin uzun hayırlı ömür versin.
telasememuresi
@newplanet
muhursuzpusula
yellowkaya
H Hanimhanmck
kunfeyekun__
Didem
Abisi
ablası
hersey_dua_ile
Samara96
Singil
Gulcan2904
aypare ackerman
sadehayatt06
Amarylliss
Jawlensky
Mintimint
Kara_gozlum
Reengarenk
Karagullu
hasbeee 2
@newplanet 2
K Kirazxyz
Sur-es
N Nana
safi.naz
Mintimint
terliksuu
K Kirazxyz
Mrvyvz4832
ayseMsb
ayseMsb anne
telasememuresi baba
gulistan1985
Magnifiaque
muhursuzpusula
HayatSevinceGuzel
hersey_dua_ile
Life light
humanbeings
S Sabr-Sukur-Dua
Sadakatliol sadakatli olmadı maalesef canımKim ayrildi biraz girmedim neler olmus