- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.581
yellowkaya canım kusura bakma duanı beklettik
Bir arkadaş listeden ayrıldı.
Yellowun duası için kalan 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kim ayrıldı? 50 aldım 51yellowkaya canım kusura bakma duanı beklettik
Aa kim ayrıldıyellowkaya canım kusura bakma duanı beklettik
Gruba neden girmiş o zaman? Bak kadın yataktan kalkamıyor namaz kılıp okuyor diğeri kemoterapi alıp okuyor, diğeri felçli annesine bakıp okuyor, kimi çocuklarını uyutup kimi dersini sınavını bırakıp okuyor, kimi hasta yine okuyor, işe gidiyor okuyor canım 101 kere salâvat getirecek. Yetiştiremeyen vaktinde söylüyor tamamlanıyor.Belki siteye girmiyordur nanacım yanı grupta oldugunu biliyor arkadas ama haber verebilecek durumda değildir belki eger okuyamıyorsada onunkinide paylaşabiliriz
11 aldım kalan 2020 aldım kalan 31
@newplanet canim diger gruba mi eklesen arkadasiBeni de eklermisiniz?
Cok haklısın hani ezbere okuyabilenler işini yaparken bile okuyabilir ben öyle yapıyorum..Gruba neden girmiş o zaman? Bak kadın yataktan kalkamıyor namaz kılıp okuyor diğeri kemoterapi alıp okuyor, diğeri felçli annesine bakıp okuyor, kimi çocuklarını uyutup kimi dersini sınavını bırakıp okuyor, kimi hasta yine okuyor, işe gidiyor okuyor canım 101 kere salâvat getirecek. Yetiştiremeyen vaktinde söylüyor tamamlanıyor.
Aynen canım@newplanet canim diger gruba mi eklesen arkadasi
Canım kişi basına sayı değişti o zaman kac düşüyor yeni arkadaşa okumuş olanlar eksik okumuş olmasın bildirelim de :)Aynen canım
Canım peki sana söyle diyeyim 43 kişi sana okuduk, 1 kişi okumuş yada okumamış belli değil. Ben sana okumuştur sen şükür namazını kıl desem ne dersin?Belki siteye girmiyordur nanacım yanı grupta oldugunu biliyor arkadas ama haber verebilecek durumda değildir belki eger okuyamıyorsada onunkinide paylaşabiliriz
20 aldim bitti Allah kabul etsin11 aldım kalan 20
sadakatlıol arkadaş mı ayrıldı onu etiket yapmiyim yeni listedeAynen canım
O kişimi çıktı listeden pekiGruba neden girmiş o zaman? Bak kadın yataktan kalkamıyor namaz kılıp okuyor diğeri kemoterapi alıp okuyor, diğeri felçli annesine bakıp okuyor, kimi çocuklarını uyutup kimi dersini sınavını bırakıp okuyor, kimi hasta yine okuyor, işe gidiyor okuyor canım 101 kere salâvat getirecek. Yetiştiremeyen vaktinde söylüyor tamamlanıyor.
Eksik kac epey okurum benCanım kişi basına sayı değişti o zaman kac düşüyor yeni arkadaşa okumuş olanlar eksik okumuş olmasın bildirelim de :)
Evet dogru haklısın aslında herkes bılerek gelıyor ama bılmıyorum bıye boyle oluyorCanım peki sana söyle diyeyim 43 kişi sana okuduk, 1 kişi okumuş yada okumamış belli değil. Ben sana okumuştur sen şükür namazını kıl desem ne dersin?
Ki ben asla ama asla bunu kabul etmem, kendime nasıl yapılmasını istemiyorsam arkadaşlarımada yapilmasina uzin verememm .
Canım 103 düşüyor. Duası okunan 118 okuyacakCanım kişi basına sayı değişti o zaman kac düşüyor yeni arkadaşa okumuş olanlar eksik okumuş olmasın bildirelim de :)
Tamam canım okumuş olanlar iki tane daha okusun o zaman mesaj atayım:)Canım 103 düşüyor. Duası okunan 118 okuyacak