- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.805
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.621
istenmiyorsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu mesajda öyle demiyorsunben ayrılmadım gruptan kızlar her gün mutlaka okuduğumu haber vermek için girip yaziyorum ama karışıklık oluyo bellki neyse ben çekileyim Allah kabul etsin
Tamam 101 üstüne 2 ekliyorum 103 yapıyorum...kunfeyekun__ hasbeee Mintimint gulistan1985 Kızlar en son okuduğumuz Singil arkadaşa listeden bir kişi ayrıldığı icin 103 tane okuyacağız yani 2 eksiğimiz var tamamlarsınız
Canım beni yanlış anlama ama dün Nana ve New seni kaç kere etiketlediklerini saymadım bile üstelik dunki dua için tek değil bir önceki günün duasını bitirdiğini bildirmedin..ben ayrılmadım gruptan kızlar her gün mutlaka okuduğumu haber vermek için girip yaziyorum ama karışıklık oluyo bellki neyse ben çekileyim Allah kabul etsin
Canım beni yanlış anlama ama dün Nana ve New seni kaç kere etiketlediklerini saymadım bile üstelik dunki dua için tek değil bir önceki günün duasını bitirdiğini bildirmedin..
Burda bizi takip etmek zorunda değiller Allah razı olsun vakit ayırıp uğraşıyorlar bizim üzerimize düşen sadece okuduğumuzu bildirmek, zor bir şey olduğunu düşünmüyorum..
[/QUOTE
Canım haber ver hallederiz okuyabildiğin kadar oku tamamlarız2 kişilik okuyorum +4 daha okudum. Vallaha iki gündür yatak döşek yatıyorum bekletirsem okuyamam diye korkumdan ilk iş okuyup boynumdan atıyorum.Dilim bile ağzımda zor dönüyor düşünün
Ben dün sana özel mesajda anlattığımı sanmistim ama anlatamamışım.ben ayrılmadım gruptan kızlar her gün mutlaka okuduğumu haber vermek için girip yaziyorum ama karışıklık oluyo bellki neyse ben çekileyim Allah kabul etsin
Sağol canım ❤❤Canım haber ver hallederiz okuyabildiğin kadar oku tamamlarız
artık 'Allah'ım ' diyemiyorum sallı salaten devam ediyor bi bakmışım 1 tane okumuşum bile
AjjajajjaSadakatliol sadakatli olmadı maalesef canım
Singil icin okudumAjjajajja
Canim @newplanet numaranı alsın SMS atarsın ona yani bir şekilde haber verirsin. Kişi başı artık 103 okuyorz ve dua sahibi 118 okuyor çünkü 1 arkadaş çıktı.Merhaba arkadaşlar, bugün 202 tane okudum. Ancak cuma cumartesi pazar giremeyeceğim şimdiden haberdar edeyim istedim. İsterseniz okuyabilirim yine ama bildirim yapamayabilirim Pazartesi bildirim yaaprım hepsini çünkü telefonun pek çekmediği bi yerde olucam.
Canım 4 tane daha okur musun bir kişi çıktığı icin 2 fazla okuyoruz :)Merhaba arkadaşlar, bugün 202 tane okudum. Ancak cuma cumartesi pazar giremeyeceğim şimdiden haberdar edeyim istedim. İsterseniz okuyabilirim yine ama bildirim yapamayabilirim Pazartesi bildirim yaaprım hepsini çünkü telefonun pek çekmediği bi yerde olucam.