- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Anladim cano bi listede varim 178 okuyorum kendime 100 okuyorum yetisebilirmiyim bilemedimCanım 101 ya da 202 katılıma göre en fazla 202 yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim cano bi listede varim 178 okuyorum kendime 100 okuyorum yetisebilirmiyim bilemedimCanım 101 ya da 202 katılıma göre en fazla 202 yani
Hmm 101 olsa 379 olur günlük, aslında okunur da seni de yormayım diye ısrar edemiyorumkaç gün var onun bitmesine 3-5 fazladan okur idare ederizAnladim cano bi listede varim 178 okuyorum kendime 100 okuyorum yetisebilirmiyim bilemedim
Canım 101 ya da 202 hoş geldin
21 canım@newplanet şu an kaç kişi var cnm
21 canım
Bende yardım ederim , daha kalabalık olcaz inşallah gelin kizlarrrr dileklerimiz gerçekleşecek inşallahYetiştirememekten çekinen arkadaşlarda gelsin.Bitirenler kalan sayısını 10-20 okuyabildiği kadar düşüp yardım ederiz.(Kendi adıma konuştum ama )
kalplerimiz bir oldu burada bir sürü kişiTam da başlamak istiyordum valla @newplanet bu kız can can
Evet canım okunuyor, bir-tek sırası gelen namaz kilamayacagi için sırası adet bitimine erteleniyorkızlar adetliyken de okunuyor rahatlıkla gelebilirsiniz,benimde regle 1 2 gün var fakat abdest alıp yine de okunuyormus , çekinen varsa gelsin kesinlikle bir suru kişinin ağzından çıkan dua tüm enerjiler birleşecek mucizeler yaşansın