- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.101
Didem'in ağbisine okudum Rabbim kabul eylesinDidem'in abisinin duası sebat gösterebileceği bir iş ve ömür boyu mutlu yaşayabileceği bir eş
1. telasememuresi
2. newplanet
3. muhursuzpusula
4. yellowkaya
5. Hanimhanmck
6.kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10.hersey_dua_ile
11. Samara96
12. Singil
13. Gulcan2904
14.aypare ackerman
15.sagliklihayat
16. Amarylliss
17. _Gulnihal_
18. Mintimint
19.Kara_gozlum
20. Reengarenk
21.Karagullu
22. [ hasbeee
23. newplanet 2
24. [] ciceklibocekli111
Canim bu sukur namazi her okudugumuz kisiden sonra mi kilinacaktiCanım bitirince 2 rekat şükür namazı kılıyoruzisterseniz kılmayın ama iyi olur
Yok canım duası okunan kılıyorCanim bu sukur namazi her okudugumuz kisiden sonra mi kilinacaktiyoksa okunan kisi mi kiliyor bunu da
Bide adet olsak da okuyabiliriz degil mi
canım yaa başın sağolsun cok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin. Senin yarınki i ben okuyayım hiç girmesen de olur tamam mı ben direk 202 okuyayım didemin abisi içinAllah razı olsun kızlar teşekkür edrim dün de yardım aldım ben kendim okuyayım hakka girmiş gibi olmak istemem ben okurum bu gece bitiririm
canım yaa okudum yazdıklarını Allah ne dilerse o olur bugün Hz Meryem dizisini izlemeye basladım annesi onu kaç yasına gelmiş doğuruyor sasıyorlar nasıl cocuğu oldu diye Rabbim verir katından sana da inşallah. Ha birde ne zaman içinden ne gelirse yaz dök içini eminim normal hayatta herkesle paylaşamazsın anlatamazsın bari burda rahatla birbirimizi anlar destek oluruz dualarımıza katarızcanım üzdüm sizi... hakkınızı helal edin... içim acıyordu...yazdım bir an sayfaya
Ayy sagol canim. Eksik yaptim diye korktum namazi kilmadim diye :)Yok canım duası okunan kılıyoradetken okunur dua bu süre değil❤❤
Kiz bizede ver söyle sır dualarYa yaşa takmışsın benim bi arkadaşım var o da 40lı yaşlardaydı, hatta FETTAH okuyarak evlendirdik, evlenemem bu yaştan sonra diyordu, şükür evlendirdik Fettah hatminden 5-6 ay sonra ya da 1 yıl yanlış olmasın ama duasıyla bire-bir aynı kişiyi gönderdi Allah, duasını ben yazdım kafamdanardından hemen çocukları oldu 78'li arkadaşım ve bebekleri daha 5-6 aylık. Şu blokajlarını kaldır ve Allah'a güven Sana bıraktım de
Allah razı olsun canım benimcanım yaa başın sağolsun cok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin. Senin yarınki i ben okuyayım hiç girmesen de olur tamam mı ben direk 202 okuyayım didemin abisi için
canım yaa okudum yazdıklarını Allah ne dilerse o olur bugün Hz Meryem dizisini izlemeye basladım annesi onu kaç yasına gelmiş doğuruyor sasıyorlar nasıl cocuğu oldu diye Rabbim verir katından sana da inşallah. Ha birde ne zaman içinden ne gelirse yaz dök içini eminim normal hayatta herkesle paylaşamazsın anlatamazsın bari burda rahatla birbirimizi anlar destek oluruz dualarımıza katarız
Allah kabul etsin
Beni unuttunDidem'in abisinin duası sebat gösterebileceği bir iş ve ömür boyu mutlu yaşayabileceği bir eş
1. telasememuresi
2. newplanet
3. muhursuzpusula
4. yellowkaya
5. Hanimhanmck
6.kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10.hersey_dua_ile
11. Samara96
12. Singil
13. Gulcan2904
14.aypare ackerman
15.sagliklihayat
16. Amarylliss
17. _Gulnihal_
18. Mintimint
19.Kara_gozlum
20. Reengarenk
21.Karagullu
22. [ hasbeee
23. newplanet 2
24. [] ciceklibocekli111
Allah kabul etsin 4444 okuğun tefriciye mi canımSizlerle de paylaşmak istedim. Yaklaşık 2 haftadır sevdiğim insanla onun normalde de var olan bazı psikolojik sorunları sebebiyle görüşmemeye başladık (bunu karantina sürecinde daha fazla yaşadığı için ikinci kez yaşıyoruz ancak hep 1-2 haftaya kalmadan eski halimize dönmeye çalışıyorduk). Geçen hafta salı günü itibariyle de tek başına 4444 salat-ı tefriciye ye başladım yeniden eskisi gibi olalım ve o bu sorunlarından kurtulabilsin diye. Aradan bir kaç gün geçti okumaya devam ediyordum ki ufak ufak 2 günde bir bana 1 2 cümle bile olsa bişiler yazmaya başladı. Ancak gel gelelim ki son 3 gündür hiç iletişim kurmadık ve ben gittikçe psikolojik olarak daha da kötü olmaya başladım. En çokta elimden hiç birşey gelmemesinden ötürü. O an bi ara "ya bu kadar dua ediyorum ama neden olmuyor" gibi bir düşünceye kapılmak üzereydim hatta canım okumak bile istemiyordu ki "hayır herşeyden önce Rabbine söz verdin bitireceksin hatta en geç cuma günü bitireceğim diye söz verdin kendine de bak cuma bitti hadi" dedim ve bugün sabaha kadar uyumadım. Son kalan tefriciyelerimi de okudum ve 11 günde bitirmiş oldum.
Rabbim ne olur dualarımı kabul eyle
Rabbim hayirlisiyla hayırlı şekilde nasip etsin ne diyim canım benim... Allah razı olsun canım benimcanım yaa başın sağolsun cok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin. Senin yarınki i ben okuyayım hiç girmesen de olur tamam mı ben direk 202 okuyayım didemin abisi için
canım yaa okudum yazdıklarını Allah ne dilerse o olur bugün Hz Meryem dizisini izlemeye basladım annesi onu kaç yasına gelmiş doğuruyor sasıyorlar nasıl cocuğu oldu diye Rabbim verir katından sana da inşallah. Ha birde ne zaman içinden ne gelirse yaz dök içini eminim normal hayatta herkesle paylaşamazsın anlatamazsın bari burda rahatla birbirimizi anlar destek oluruz dualarımıza katarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?