- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.081
Yeni liste ne zaman çıkıyor kızlar. Hemen okuyamda üstümde kalmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meleğim benim sen burayı düşünme, kendini iyi hissedince dönersin❤Sen ne güzel insansın canim benim ya gözlerim doldu
Hepiniz çok iyisiniz çok güzelsiniz kızlar iyiki varsınız aile gibi olduk burda. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin
Canım eksik olunca beni de etiketleyevilirsin ben görmüyorum tamamlamak isterim :)Meleğim benim sen burayı düşünme, kendini iyi hissedince dönersin❤
Ya ben anlamadım şükür namazı mı kılacağızkızlar saat 21.00a kadar herkes bitirecek. Grupta çoğu evli. Şükür namazı kılmak için kadınlar af edersiniz ama kocasının yanından, yataktan kalkmak zorunda kalmasın. Kaş yapayım derken göz çıkartmayalım. Kiminin eşi hoş görülü kiminin değil. Bu yüzden kimseyi mahçup etme hakkımız yok.
Yarın baslarim canim, dua bana kendimi iyi hissettiriyor bugünlük beni tamamladınız çok şükür sağolun tekrardanMeleğim benim sen burayı düşünme, kendini iyi hissedince dönersin❤
Canım bitirince 2 rekat şükür namazı kılıyoruzisterseniz kılmayın ama iyi olurYa ben anlamadım şükür namazı mı kılacağız
Ben kenzül arş duası okumuştum ama namaz kılmak aklıma gelmedi şimdi kılsam olur mu ❤Canım bitirince 2 rekat şükür namazı kılıyoruzisterseniz kılmayın ama iyi olur
Olur tabii sonuçta bize dua okutması bile nimetBen kenzül arş duası okumuştum ama namaz kılmak aklıma gelmedi şimdi kılsam olur mu ❤
humanbeingsDidem'in abisinin duası sebat gösterebileceği bir iş ve ömür boyu mutlu yaşayabileceği bir eş
1. telasememuresi
2. newplanet
3. muhursuzpusula
4. yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6. kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. Sensual_in_love
11. Samara96
12. Singil
13. Gulcan2904
14. aypare ackerman
15. sadehayatt06
16. Amarylliss
17. _Gulnihal_
18. Mintimint
19. Kara_gozlum
20. Reengarenk
21. Karagullu
22. [ hasbeee
23. newplanet 2
24. [] ciceklibocekli111
Canlar bugün doktora gittim.. hormon değerlerim çok yüksek.. ve doktor bana menapoz dan bahsetti.. bebek sayfasını kapat dedi. ya donasyon yada evlatlık al dedi... adetimin bittiği 23. gün... Fsh 38. 81....LH 46.62...karından baktı kist yok dedi.. E2 5 progesteron 0.09 ... bu değerlerle menopoz dedi.. eşime bir bebek veremedim.... ağlamaktan iş yapamıyorum
canım üzdüm sizi... hakkınızı helal edin... içim acıyordu...yazdım bir an sayfayaRabbim mucizesini göstersin canım. O ol desin olur.Ümidini sakın kesme. Bu aralar çok duygusalım benide burada ağlattın
Didemin abisine 101 okudum. Allah kabul etsinDidem'in abisinin duası sebat gösterebileceği bir iş ve ömür boyu mutlu yaşayabileceği bir eş
1. telasememuresi
2. newplanet
3. muhursuzpusula
4. yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6. kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. Sensual_in_love
11. Samara96
12. Singil