Sizlerle de paylaşmak istedim. Yaklaşık 2 haftadır sevdiğim insanla onun normalde de var olan bazı psikolojik sorunları sebebiyle görüşmemeye başladık (bunu karantina sürecinde daha fazla yaşadığı için ikinci kez yaşıyoruz ancak hep 1-2 haftaya kalmadan eski halimize dönmeye çalışıyorduk). Geçen hafta salı günü itibariyle de tek başına 4444 salat-ı tefriciye ye başladım yeniden eskisi gibi olalım ve o bu sorunlarından kurtulabilsin diye. Aradan bir kaç gün geçti okumaya devam ediyordum ki ufak ufak 2 günde bir bana 1 2 cümle bile olsa bişiler yazmaya başladı. Ancak gel gelelim ki son 3 gündür hiç iletişim kurmadık ve ben gittikçe psikolojik olarak daha da kötü olmaya başladım. En çokta elimden hiç birşey gelmemesinden ötürü. O an bi ara "ya bu kadar dua ediyorum ama neden olmuyor" gibi bir düşünceye kapılmak üzereydim hatta canım okumak bile istemiyordu ki "hayır herşeyden önce Rabbine söz verdin bitireceksin hatta en geç cuma günü bitireceğim diye söz verdin kendine de bak cuma bitti hadi" dedim ve bugün sabaha kadar uyumadım. Son kalan tefriciyelerimi de okudum ve 11 günde bitirmiş oldum.
Rabbim ne olur dualarımı kabul eyle