- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Rica ederim hoş geldin aramıza:)Yok çıkmam :) teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim hoş geldin aramıza:)Yok çıkmam :) teşekkür ederim
Aynen kuzum44 kişi olursak hem yormaz hem başka dualar da okuyabiliriz
Hosbuldum cok da sevindim boyle birsey gordugume. Normalde sadece bir derdim var kismina bakardim. Tesadufen gordum burayı. Bir dua grubu vardi her hafta kura ile bir hatim yapiyor birde 4444 tefriciye okuyorlardi. Hepsi bitene kadar yeni kisi almiyorlar. Cok girmek istemiştim nasipburaya imis :)Rica ederim hoş geldin aramıza:)
Vallahi çok güzel olur hem fazla beklemeden hızlı hızlı ilerler. Bende bir kaç gün oldu kendim için başlamıştım şimdi daha önce yapıp dualarınızın kabul olduğunu duyunca çok sevindim. Muhtemelen en geç 1 haftaya bitiririm diye düşünüyorum. Dilediğimiz ne dilek varsa Rabbim kabul eylesin inşallah44 kişi olursak hem yormaz hem başka dualar da okuyabiliriz
Bizim yaklaşık 30 kişilik bir dua grubumuz var Ramazan ayında yaklaşık 15 miyon zikir yaptıkHosbuldum cok da sevindim boyle birsey gordugume. Normalde sadece bir derdim var kismina bakardim. Tesadufen gordum burayı. Bir dua grubu vardi her hafta kura ile bir hatim yapiyor birde 4444 tefriciye okuyorlardi. Hepsi bitene kadar yeni kisi almiyorlar. Cok girmek istemiştim nasipburaya imis :)
Günlük 1 ya da 2 kişiye okuruz 101 ya da 202 düşer, kimseyi yormazVallahi çok güzel olur hem fazla beklemeden hızlı hızlı ilerler. Bende bir kaç gün oldu kendim için başlamıştım şimdi daha önce yapıp dualarınızın kabul olduğunu duyunca çok sevindim. Muhtemelen en geç 1 haftaya bitiririm diye düşünüyorum. Dilediğimiz ne dilek varsa Rabbim kabul eylesin inşallah
Ne kadar çok insan o kadar niyet ve duaGünlük 1 ya da 2 kişiye okuruz 101 ya da 202 düşer, kimseyi yormaz
Maaşallah Allah kabul etsin inşallahBizim yaklaşık 30 kişilik bir dua grubumuz var Ramazan ayında yaklaşık 15 miyon zikir yaptık
6 bendim neden ben yokuuum1. telasememuresi
2. @newplanet
3. muhursuzpusula
4. yellowkaya
5. Didem ablası
6. Abisi
7. Didem
8.
Sen 5 sin pardon canım benim6 bendim neden ben yokuuum
Kendime güvenemedim 100 ancak@newplanet canım ben tam sayı belli olunca cevabımı versem. Günlük maximum 200 okuyabilirim bu aralar
Canım ya 101 ya 202 okuyacağız@newplanet canım ben tam sayı belli olunca cevabımı versem. Günlük maximum 200 okuyabilirim bu aralar
100 de zorlanmam da 200 zorlar beni bu ara yoğunum işim başımdan aşkınCanım ya 101 ya 202 okuyacağız