- 16 Aralık 2019
- 266
- 355
- 18
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Ben namazımı kıldım. Duam ; Ya Rabbi tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladım olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et @newplanet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaa yarın bendemi o zaman???Canım kusura bakmayın telefonum susmuyor
3. Müsait değil
4. Müsait değil
5. Arkadaşa okuyoruz.
Okumadın mi yoksaBirsey diycem oldurun beni
Niyetine 101 tane okudum. Allah kabul etsinBen namazımı kıldım. Duam ; Ya Rabbi tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladım olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et @newplanet
Ne oldu ki sana. Üzülme Rab mazlumun yanindadir. Gözyaşını melekler siliyorKendim içinde ayrıyetyen namaz kılıp niyetimi ettim başladım. Kalbim çok darlandı bu gün. İnsanlar ne kadar da kötü,hiç mi ahiret korkusu gelmez insanın aklına,hiç mi Allah korkusu. Peki insanlık neydi insan önce kendinden utanmamalımıydı.Şu saat olmuş birinin ağlamasına sebep olmak hiç mi ağır gelmiyor acaba. Bazen keşke insan olarak dünyada olmasaydım diyorum keşke bir çiçek böcek 1 günlük ömrü olan acaba günaha mı giriyorum. İçimi size dökebildim ancak.Gerçektende kalbim bu asrın dengi değil
Sizde dua edin bu gizli düşman kimse kimliği bir an önce çıksın ortaya
İki kişiye mi okunacak bugün new. Hanimhanimcik bide minti mintiye miistanbulaski canım benim duam için okumanı yaptın mı
Ne oldu canımKendim içinde ayrıyetyen namaz kılıp niyetimi ettim başladım. Kalbim çok darlandı bu gün. İnsanlar ne kadar da kötü,hiç mi ahiret korkusu gelmez insanın aklına,hiç mi Allah korkusu. Peki insanlık neydi insan önce kendinden utanmamalımıydı.Şu saat olmuş birinin ağlamasına sebep olmak hiç mi ağır gelmiyor acaba. Bazen keşke insan olarak dünyada olmasaydım diyorum keşke bir çiçek böcek 1 günlük ömrü olan acaba günaha mı giriyorum. İçimi size dökebildim ancak.Gerçektende kalbim bu asrın dengi değil
Sizde dua edin bu gizli düşman kimse kimliği bir an önce çıksın ortaya
ReengarenkNe oldu ki sana. Üzülme Rab mazlumun yanindadir. Gözyaşını melekler siliyor
Hayır sadece H Hanimhanmck için okunacak, mintinin bi derdi var daİki kişiye mi okunacak bugün new. Hanimhanimcik bide minti mintiye mi
Allah kabul etsin canimKızlar listedeki tüm arkadaşlarım ve kendi adıma Yasin okuyup hediye ettim.
Ne sıkıntımız varsa gitsin bir an önce♥
Ayy içimden geçiyordu Allah razı olsun canım benimKızlar listedeki tüm arkadaşlarım ve kendi adıma Yasin okuyup hediye ettim.
Allah razı olsun. Gece gece rahmet sağanak gibiKızlar listedeki tüm arkadaşlarım ve kendi adıma Yasin okuyup hediye ettim.
Allah razı olsun cok sagol. Senin de insallah gidersin Rabbim sıkıntılarını.Kızlar listedeki tüm arkadaşlarım ve kendi adıma Yasin okuyup hediye ettim.