• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4444 Salat-ı Tefriciye(listeli)

Sohbet grubu olacaksa buranın ne anlamı kalır ki :) ayrıca benimki özel bir durumdu yuklemmeyin newoya çekerim saciniziiii haa:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK75:
Niye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsen 😄 burda kim okudu kaç oldu sıra nerde hesapları karışmasın diye dedim 😄

Niye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsen 😄 burda kim okudu kaç oldu sıra nerde hesapları karışmasın diye dedim 😄
Genele döndü dedi ya msj kutum ortaya yazdım işte seni alintiladim diye sana patladı :D :D nanacigimis çiçek böcek koyuyordu ondan kaçmaz :D

Genele döndü dedi ya msj kutum ortaya yazdım işte seni alintiladim diye sana patladı :KK70: :KK70: nanacigimis çiçek böcek koyuyordu ondan kaçmaz :KK70:

Baciler isterseniz 100 sayfa yazın kaçırmam tek tek bakıyorum millet ne yazmış, konu alakasız olsa bile meraklıyımdır biraz :KK53: :KK53:

Back