- 18 Ocak 2017
- 187
- 601
- 53
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
@newplanet niyetine okudum. Allah kabul etsin. Amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsen burda kim okudu kaç oldu sıra nerde hesapları karışmasın diye dedimSohbet grubu olacaksa buranın ne anlamı kalır ki :) ayrıca benimki özel bir durumdu yuklemmeyin newoya çekerim saciniziiii haa
Genele döndü dedi ya msj kutum ortaya yazdım işte seni alintiladim diye sana patladı nanacigimis çiçek böcek koyuyordu ondan kaçmazNiye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsen burda kim okudu kaç oldu sıra nerde hesapları karışmasın diye dedim
Niye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsen burda kim okudu kaç oldu sıra nerde hesapları karışmasın diye dedim
Genele döndü dedi ya msj kutum ortaya yazdım işte seni alintiladim diye sana patladı nanacigimis çiçek böcek koyuyordu ondan kaçmaz
Genele döndü dedi ya msj kutum ortaya yazdım işte seni alintiladim diye sana patladı nanacigimis çiçek böcek koyuyordu ondan kaçmaz
Okudum canim allah kabul etsin inşaallah
Demek sen beni özel msj atemaya değer görmedin haNiye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsen burda kim okudu kaç oldu sıra nerde hesapları karışmasın diye dedim
Seni çok darlıyolardır bi de ben darlamiim dedim fena mı ettimDemek sen beni özel msj atemaya değer görmedin ha
Bence siyasete atılmalısın, demogoji herkesin harcı değilSeni çok darlıyolardır bi de ben darlamiim dedim fena mı ettim
Aboo oda aksam 8gibi girmis pardonnnhersey_dua_ile ve istanbulaski kızlar durum nedir ?
yellowkaya canım sen de namaz salâvat estağfurullah ve duanı yap okumanı başlatalım
Gec kaldim yazmakta kisura bakmayin. 202 adet okudum @newplanet Allah kabul etsin duanı niyetiniOkudum canim allah kabul etsin inşaallah
Ay Allah yazdıysa bozsunBence siyasete atılmalısın, demogoji herkesin harcı değil
Yine de aklının bi kenarında dursunAy Allah yazdıysa bozsun