- 18 Ocak 2017
- 187
- 601
- 53
- 37
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
@newplanet niyetine okudum. Allah kabul etsin. Amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsenSohbet grubu olacaksa buranın ne anlamı kalır ki :) ayrıca benimki özel bir durumdu yuklemmeyin newoya çekerim saciniziiii haa![]()
Genele döndü dedi ya msj kutum ortaya yazdım işte seni alintiladim diye sana patladıNiye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsenburda kim okudu kaç oldu sıra nerde hesapları karışmasın diye dedim
![]()
Niye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsenburda kim okudu kaç oldu sıra nerde hesapları karışmasın diye dedim
![]()
Genele döndü dedi ya msj kutum ortaya yazdım işte seni alintiladim diye sana patladı![]()
nanacigimis çiçek böcek koyuyordu ondan kaçmaz
![]()
Genele döndü dedi ya msj kutum ortaya yazdım işte seni alintiladim diye sana patladı![]()
nanacigimis çiçek böcek koyuyordu ondan kaçmaz
![]()
Okudum canim allah kabul etsin inşaallah
Niye yükleneyim canım herhangi bir mesaj atmışlığım yoktur şahsenburda kim okudu kaç oldu sıra nerde hesapları karışmasın diye dedim
![]()
Seni çok darlıyolardır bi de ben darlamiim dedim fena mı ettimDemek sen beni özel msj atemaya değer görmedin ha
Bence siyasete atılmalısın, demogoji herkesin harcı değilSeni çok darlıyolardır bi de ben darlamiim dedim fena mı ettim![]()
Aboo oda aksam 8gibi girmis pardonnnhersey_dua_ile ve
istanbulaski kızlar durum nedir ?
yellowkaya canım sen de namaz salâvat estağfurullah ve duanı yap
okumanı başlatalım
Gec kaldim yazmakta kisura bakmayin. 202 adet okudum @newplanet Allah kabul etsin duanı niyetiniOkudum canim allah kabul etsin inşaallah
Ay Allah yazdıysa bozsunBence siyasete atılmalısın, demogoji herkesin harcı değil![]()
Yine de aklının bi kenarında dursunAy Allah yazdıysa bozsun![]()